Arama sonuçlarınız

1. okanius

Youtubedaki işe yarar motosiklet kanalları önerileriniz

Nekipedia yı ve Erkin Yeşil i seviyorum. Diğerlerini ancak ilgimi çeken bir motosiklet ya da konu olursa izlerim.
  2. okanius

Dainese dry balaclava alınır mı

Beni anlamadınız ya ben ona yanıyorum :( Gariban emekli adamım ben. Türkiye den alacak kadar zengin kesinlikle değilim. Ama bir deneyin isterim. Gerçekten farklıdır İpek Balaklava.
  3. okanius

Dainese dry balaclava alınır mı

Bir geziden dönerken feribotta yanımdaki arkadaşa Buff canımı çok acıttı diye serzenişte bulundum. O da bana İpek Balaklava kullandığını ve çok memnun kaldığını söyledi. Bunun üzerine Almanya ya gittiğimde 2 adet İpek Balaklava satın aldım. Held ve Dainese. Yaklaşık 6 aydır Held olanı...
  4. okanius

YRA Yamaha Riding Academy İstanbul Autodrom tanıtımı

Sohbet muhabbet için bende gelirim Scooter ımla.
  5. okanius

Tiger 800 XcX - Hâlâ mantıklı mı?

2013 model Tiger 800 ü çok severek kullandım. Sonra nedense satıp Tiger 850 Sport aldım. Çok pişman oldum. Tiger 800 candır.
  6. okanius

Bende bir huy var...

A101 in 10 TL alışverişe verdiği indirimli şampuanı kullanıyorum. Zaten 6 ay gidiyor. Evdekilerin şampuanı 1.500 TL. Hayatım ortalamayı düşürmek olmuş resmen :(
  7. okanius

Bende bir huy var...

Dün 2 oğlumda berbere gittiler. Berber karşı apartman, alışkanlık giderler Babam verecek derler. Akşam 1.900 TL ödeyince şöyle bir hayatı sorguladım :( Ben 10 yıldır gitmiyorum saçsal durumlardan dolayı, bir miktar ortalamayı düşürüyoruz bu sebepten :)
  8. okanius

Yurt dışından 'vergisiz alışveriş' sona erdi: 30 euro limiti kaldırıldı.

1 ocak itibariyle Almanya da da limit gelmiş olabilir mi? Birinden öyle birşey duydum
  9. okanius

Aliexpress ten alıp Almanya adresine sevk ettirecceğim.
  10. okanius

Dün Temu dan vereceğim siparişin adresini Almanya olarak girdim. Bir vergi bindirmeden benden çıplak fiyatı alacaktı ama emin olamadım. Almanya ya da Avrupa Birliği ülkelerine sevk ettiğimizde alıcı ekstra ürün tesliminde bir vergi ödüyor mu?
  11. okanius

DRD Honda Takas Desteği

Bu marjla satmaları şaşırtıcı. Pek onların işi gibi değil sanki... 1768023731 2.el bir R1200 RT için takas konuşmuştum.
  12. okanius

DRD Honda Takas Desteği

Borusan Next motoruma 530 teklif etti, 695 e sattım. Sanırım açıklayıcı oldu :)
  13. okanius

Rodaj ve İlerisi: Motosikletlerimizden neden memnun olamıyoruz ?

Yok yahu, 65k da arabayı satıp 25k araba aldık geçen. Ha 2017 den 2022 ye yükselttik sadece :(
  14. okanius

Arabayı ortalama 3-4 yılda bir değiştirirken (ki buna da karşıyım, eşim ısrar ettiğinden değiştiriyoruz) aynı şey motosiklet için geçerli değil maalesef. Dediğim gibi Scooter konusunda kendimi ikna etmem gerekti. Almaya ikna ettim, şimdi memnun kalıp kullanmaya ikna etmem gerekiyor. Bu durum...
  15. okanius

Yurtdışından Alışveriş Rehberi

Az önce aldım Temu dan. Bir uyarı vermedi. Umarım sorun olmaz.
  16. okanius

15 gün önce 400cc Scooter satın aldım. Şimdi keşke 550cc olan AK modelini alsaymışım diyorum. Ya da yanına 2015-16 Triumph Tiger 800 falan mı baksam diye düşünüyorum. Maymun iştahlılık kanımızda var. Ya tam olarak ne istediğimizi bilmiyoruz ya da şartlar sebebiyle mecbur kalıp kendimizi ikna...
  17. okanius

Bakım tutarsızlığı

30 yıldır arabam var diyebilirim. Sadece ilk arabam Renault Fairway di. İlk olduğundan çok sevdim ayrı konu. Onun dışındaki 10 u aşkın aracım hep Japon oldu. Beni hiç pişman etmediler. Son 3 yılda 2. Subaru'm. Arabada Japon candır, Subaru ise bambaşkadır :)
  18. okanius

GS ve gözleme ikilisi

Bizde silihto derler, Hopa
  19. okanius

Yaş itibariyle Maxi Scooter a geçiş yapanlar...

Hakkını yemeyeyim Han Moto nun. Downtown 250 verdiler test için. Performans olmasa da oturuş tarzı ve sertliği hakkında bilgi alabildim bu deneme sayesinde. Önemli olan bu tarz motosiklete alışabilmek miyim yoksa alışamayacak mıyım?
  20. okanius

Yaş itibariyle Maxi Scooter a geçiş yapanlar...

Hiç kaçmadığım çukurların hepsinden kaçmaya başladım. En yumuşak kademeye alıp deneyeceğim birde. Belki bir nebze olsun farkeder. 1766473529 Teşekkürler. GS ile de 1 saat sonra ufak mola ihtiyacı duyuyordum. Uzun yok adamı değilim. 1766473744 2017-2020 arasında 3 yıl kadar Honda Silverwing 600...