Arama sonuçlarınız

1. K

Sym gts 250i evo yakıt problemi

iyi günler, 24.000 km'de sym gts 250i evo kunlanıyorum.Kunlandığımda beri bir gariplik seziyordum.Benzini aşırı yakıyordu.Teknik servisime söylememe rahmen benim kunlanış stilimle alakalı olduğunu söylüyordu.2 gün önce 1 lt benzin doldurdum ve depo bomboştu.Hızım 30-50 arasıydı.Gece 2 olduğu...
  2. K

Yetkili Servismi ? Ustamı ?

Selamum Aleyküm, Bu soru aklımı çok kurcalıyor.1 yıllık yeni sym 250 model motorum var.Hep bakımlarını teknik serviste yaptırdım.Kaza yaptığımda bile motoru teknik servisde toplattım.Teknik servisimdem memnunum ama arkadaşlarım sürekli yanlış yaptığımı söylüyorlar.Teknik servislerin aşırı...
  3. K

Sym Bakım Ücretleri

İyi akşamlar, 18.000 km kunlandığım sym gts 250ievo motorum var.bugüne kadar 2 servis değiştirdim.servislere güven olmuyor fiyatları hep oynuyor.işu anki servisimde memnunum ama aklıma takılan bazı konular var.Özellikle sym gts250i kunlanıcılarına soruyorum bakım için ne kadar veriyorsunuz ?
  4. K

kymco xciting 250 ri

evet beyler dink 200 i alıcaktım fakat üstüne biraz daha ekleyip xciting 250 ri almaya karar verdim.15 haziranda ilk partlar 30 hazirandada ikinci partlar gelicekmiş bu doğrumu ?birde rodaj konusunu çok araştırdım fakat artçılı yapsak olmazmı ? artçılım ve benim toplam 195 kg ediyoruz sizce...
  5. K

Kymco Tavsiye Edermisiniz?

http://www.motosiklet.net/forum/tanisma/116976-merhaba.html Kymco Agility City 200i almayı düşünüyorum.Ehliyetim yok.5-6 kez arkadaşın scooterını kunlandım.Kendisi bana öğreticek.Kymco araştırdım.Aynı zamanda Honda,Mondial,Yamaha,Kanuni, gibi markaların scooterlarınıda araştırdım.Hondanın...
  6. K

Merhaba

Ben İstanbuldan Ozan.Forumu ve diğer motorsiklet forumlarını 1 aydan beri takip ediyorum.Tabiri caizse burda motorla ilgili her bilgiyi kafama kazıyorum.3 haftaya kadar motor alıcam.Şimdi biraz daha bilgiliyim.Günlük toplu taşıma paramın 7 tl denk gelmesi beni canımdan...

Yeni mesajlar