Arama sonuçlarınız

1. M

Motosiklet alırken aileniz engel olmak istedi mi? Nasıl ikna ettiniz?

Motosiklet almak ayrı dert, engelleri aşmak apayrı dert. Bütçeyi ayarlıyorsun bu kez; ailen, sevgilin ya da sevdiklerin engel olmak istiyor. Vakti zamanında ailem istemiyordu, engel olmuştu. Ekipmanları alınca, iş ciddiye binince yavaş yavaş alıştılar. Motor alma seni reddederim diyen babam, şu...
  2. M

Yeni plaka ücreti ne kadar?

Selam arkadaşlar, netten baktım ama bir sonuca ulaşamadım. Motosikletimin plaka şehir kodunu değiştirmek istiyorum. 34 plakaya sahip olmak istiyorum fakat fiyat hakkında yazı bulamıyorum. Bilgisi olan, değişiklik yapan var mı? Fiyatını merak ediyorum.
  3. M

Otoyolda motorlular radara giriyor mu?

Selam arkadaşlar, dün bildiğiniz gibi etkinlik vardı. Kenan Sofuoğlu ve Ulaştırma Bakanı eşliğinde konvoy halinde otoyolu kullandık. Silivri'ye doğru gittik. 140-150 arası gittik. Dönüşte ise konvoy yoktu. 170-175'te geldik arkadaşla. Sorum şu, o an aklıma gelmedi ama; Radar var mıdır? Ya da...
  4. M

Piyasa Çakal Dolu! Temiz motor bulmak sıkıntı.

Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda motor arayışında olduğumu paylaşımlarla belli etmişimdir. Dün üç tane R25'e baktım. 1) Gittim, motora baktım ve ilandaki fotoğrafları hiçbir alakası yok. Birçok sorunu vardı. Sözde yazılana göre sorun yoktu. KOCA BİR YALAN 2) Esenler'de yine başka bir motora...
  5. M

Yıldan yıla R25'te neler değişti? (15-16-17)

Merhaba arkadaşlar, iyi akşamlar. Pazartesi günü seçmiş olduğum R25'i alacağım inşallah. - 2015 (37 KM) 65000 TL - 2016 (39 KM) 70500 TL - 2016 (41 KM) 67000 TL - 2016 (50 KM) 69000 TL - 2017 (40 KM) 70000 TL 2015-2016 ve 2017 modelleri seçtim. Hepsi hasar kayıtsız ve sorunsuz motosikletler...
  6. M

2005/6 Model CBR 600 alınır mı?

Merhaba arkadaşlar, 2005-2006 model CBR 600 RR ya da 600 F alınır mı? Ne gibi sorunlar yaşarım? Birkaç tane buldum. Ya bunlardan birini alacağım ya da R25-M25'e kayacağım. Fakat CBR'lar çok hoşuma gitti.
  7. M

Bütçe 60 bin! Yeni motor alacağım, ne önerirsiniz?

Merhaba arkadaşlar, motosikletimi bugün sattım ve an itibariyle motorsuz kaldım. Kanadı kırık kuş gibiyim, eksik hissediyorum. Yeni motor almak istiyorum fakat piyasa uçmuş durumda. Önceki motorum CF Moto 150NK. Fakat farklı motorlarla tecrübe edindim ve ehliyetim A sınıfı. Yeni motosiklet...
  8. M

Motoru ısınmadan kullanınca istop ediyor. Sorun nedir?

Merhaba arkadaşlar, motosikletimde bir sorun var. Henüz çözmüş değilim. Özellikle soğuk havalarda motor ısınmadan direkt sürmeye başlayınca, debriyaj yapıp yavaşlayınca yani devir düşünce motor sönüyor. Sorun sadece motor ısınmadan kullanmaya başlayınca yaşanıyor. Motorum 150NK Birkaç örnek...
  9. M

Yağ değişimi, ustalık 200 TL! Normal mi?

Merhaba arkadaşlar, 150NK kullanan birisi olarak yağ değişimi yapmak istiyorum. İnternetten filtre ve yağı aldım. Bir ustaya götürüp değişim yaptıracağım. Bana sunduğu fiyat 200 TL Bir yağ değişimi ne kadar? 200 TL bana çok geldi. CF servislerinden teki.
  10. M

ABSli ve ABSsiz balata farkı nedir?

Merhaba arkadaşlar, 150 NK motosikletime ön ve arka olmak üzere balata alacağım. Motorculara gittiğimde normal bir fiyat sundular. Fakat internetten baktığımda ABSli ve ABSsiz olmak üzere iki farklı balata görmekteyim. ABSlinin fiyatı diğerine göre daha fazla. Yani internetten bakmasam haberim...
  11. M

Motosikletimde hangi yağı kullanmalıyım?

Merhaba arkadaşlar, motosikletimin yağını değiştirmek istiyorum fakat marka konusunda kararsız kaldım. CF Moto 150NK kullanıyorum. Şu an 10 bin KM'de. Hangi marka ve hangi numara yağı öneriyorsunuz? Motul kullanmıştım. Daha sonra kendi servisine bakıma götürmüştüm ve markasını hatırlamadığım...
  12. M

Depo 10 litre ama 5 litre doluyor! Sorun ne olabilir?

Günaydın motor tutkunları, kafamda koskocaman bir soru işareti var. Benim motorun deposu 10 Litre (CF 150NK) internette yazan budur. Benzinim bitiyor ve fulleyince en fazla 5 litre doluyor. Yakıt deposu 10 litreyse, 5 litreye nasıl fulleniyor? Motorcu bir arkadaşa sorduğumda olur ya öyle şey...
  13. M

Yaz sıcağında hangi ekipmanları kullanıyorsunuz?

Herkese mutlu günler. Yazın gelmesiyle birlikte birçok motorcu arkadaşımız ekipmanlarına adeta elveda diyor. Sadece kask yolculuk eden arkadaşlar gördüm. Peki ya sizler yaz sıcaklarında tam ekipmanla mı yoksa sadece kaskla mı kullanıyorsunuz? Yaz kış demeden tam ekipman ile yoluma devam...
  14. M

Kaskıma siyah vizör bulamıyorum! Nereden satın alabilirim?

Merhaba arkadaşlar, 10 günlük karantina sürecimde motosiklete olan hasretimi, motoruma yönelik alışverişlerle bastırmaya çalışıyorum. Motosiklet sürmeyi aşırı özledim. :/ Kaskıma siyah vizör almak istedim lakin bulamadım. 4 farklı siteyle iletişime geçtim ama ellerinde yoktu. Kaskım: Airoh...
  15. M

Mümkün olsa hangi motosiklete sahip olmak isterdiniz?

Herkesin vardır "keşke benim olsa" dediği bir motosiklet ama alamadığı. Türkiye'de motosiklet fiyatları ortada. İkinci el motorların fiyatları dahi ürkütüyor. Peki ya maddi kaygınız olmasa, vereceğiniz para size dokunmamış olsa hangi motosiklete sahip olmak isterdiniz? BMW S 1000RR olsa fena...
  16. M

Mitas MC50 kullanan var mı? Nasıldır?

Merhaba arkadaşlar, CF Moto 150NK motor kullanmaktayım. Lastikleri değiştirdim. Tabii lastik almadan önce araştırma yaptım ve öneriler üzerine aldım. Lakin aldıktan sonra birkaç olumsuz yorum aldım. Buna ne gerek vardı, daha iyisini alırdın gibi. "Mitas MC50" Lastik Linki...
  17. M

B Sınıfı ehliyetle kullanılacak motor öneriniz var mı?

Merhaba arkadaşlar, arkadaşıma motor önerisi isteyeceğim. Bütçesi max 9 bin TL.. B sınıfı ehliyet ile kullanabileceği bir motor almak istiyor. B sınıfına uygun motor önerirseniz memnun kalırım.
  18. M

Motosikletime hangi lastiği almalıyım?

Selamlar.. CF Moto 150 NK kullanıyorum. Lastikleri değiştirmek istiyorum. Birkaç öneri aldım ama bilemedim. Buradaki tecrübeli kişiler ne öneriyor?
  19. M

İlk motorumu bugün aldım. :) İlk motorunuz neydi?

Bugün benim için en mutlu günlerden diyerek başlamak istiyorum. Buraya yıllar önce üye olmuştum ve ilk motor önerilerini almıştım lakin maalesef motor alamamıştım. Yıllar sonra tekrar araştırmaya başladım ve ilk motorumu almış bulundum. Ekipman olsun, motor önerisi olsun vs birçok şeyi buradaki...
  20. M

Bugün ikinci el motor alıyorum, nelere dikkat etmeliyim?

Günaydın herkese, uzun araştırmalar sonunda motorumu bugün alacağım. İlk motorum olacak. Alırken nelere dikkat etmeliyim? Alım süreci nasıldır? Plakadan sorgulattım temiz. Bugün motorun kendi servisine götüreceğim. Sonrasında ise noterde üstüme alırım. Karşı tarafın sunması gereken bir şey var...

Yeni mesajlar