Arama sonuçlarınız

1. R

16 yaşındayım motosiklet satın. Alabilirmiyim

Selamun aleyküm 16 yaşındayım a1 ehliyetimo bu ayın 20 si gibi. Sınavı geçersem alıcam kendi üstüme 18 yaşından küçük olduğum. İçin motosiklet alamıyorum diye biliyordum bir çok kişiyle bu konuyu tartıştım baıları alabilirsin hiç bir engel. Yok diyor bazıları 18 yaşın altında olduğum. Için...
  2. R

Ankara içi motosiklet dersi veren varmı??

Selamun aleyküm ankara Keçiören de oturuyorum bu haftasonu vitesli motosiklet kullanmayı öğretebilecek birisi fiyatıyla beraber mesaj atabilirmi. Not daha önce hiç sürmedim bilmiyorum
  3. R

2. El motosiklet satın almak

Selamun aleyküm ben 16 yaşındayım bu ayın 13 ünde a1 ehliyet teorik sınavına gireceğim ehliyetten önce motosikletimi almak istiyorum açıkcası almak zorunda kaldım motosikletin parasıni kendim veriyorum fakat annem babam aşırı bir şekilde karşı çıkıyor ve almamı istemiyorlar bende bir akrabamla...
  4. R

18 Yaş altı motosiklet Satın almak

Selamun Aleyküm a1 ehliyetimi önümüzdeki ay sınavları kazandıktan sonra inş alıcam motosiklet almak için param var fakat bir sorun var 16 yaşımda olduğum için üstüme alamıyorum ailemde çok aşırı bir şekilde karşı çıkıyor onlar asla üstüne almaz daha önce böyle bir olayla karşılaşıp üstesinden...
  5. R

Kask Önerisi

Selamun aleyküm 16 yaşındayım a1 ehliyete yazıldım inşallah temmuzun sonuna doğru eğitimlere başlıycağız yavaş yavaş ekipmanları tamamlamak istiyorum bende forumun üşengeçlerindnein pek araştrıma yapmadım 300-400 tl arası kask 50-100 tl arası eldiven önerirmisniz teşekkürler
  6. R

Motosiklet kullanmakta aile baskısı

Selamun aleyküm yaşım 16 birçoğunuzun çocuğu yaşında sayılırım Araba sürmeyi biliyorum şöförlüğüm var fakat daha önce motosikletin selesine oturduğumu bile hatırlamıyorum bir heves sardı ehliyete yazılalım motor alalim dedik ama ailem karşı çıkıyor yokmudur ailemi ikna etmenin bir yolu veya...
  7. R

Honda Cbr 125 ekipman

Selamun Aleyküm 1 hafta sonra inşallah ehliyete yazılıcam almak istediğim motor cbr 125 fakat ekipman konusunda hiç bir bilgim yok bütçem 370 tl bu motor için önerebileceğiniz ekipmanlar nelerdir ? eğer güvenliğim için biraz daha para gerekiyorsa bütçeyi arttırabilirim cevaplarınız için...
  8. R

A1 ehliyet honda cbr 125

Selamun aleyküm ben lise öğrencisiyim 16 yaşına yeni girdim inşallah a1 ehliyetimi alacağım fakat bir konuyu anlamadım motor 125 cc olcak gücü 15 kw u geçmeyecek diyor 15 kw= 20hp Benim almak istediğim motor honda cbr 125 fakat en düşüğü 25 hp den başlıyor bu motoru kullanabiliyormuyum...
  9. R

Yeni Yasa A1 Ehliyet

Selamun Aleyküm 16 yaşındayım günümü ve ayımı doldurdum a1 ehliyet alıcağım daha pek bir araştırma yapmadım ehliyet ruhsat mtv zorunlu sigorta plaka harçlar derken kaça patlar birde honda cbr 125 modelini almak istiyorum fakat bu yeni yasada 15 kw sınırı diyor yani en fazla kaç hp lik motor...