Arama sonuçlarınız

1. Özgürr1

İlk defa uzun yola çıkıcagım...

Öncelikle herkese merhabalar motorsıkletim TVS RTR 150 Gebze/kocaelide oturuyorum Muğla/Bodruma gitmeyi düşünüyorum yaz tatilinde evet daha cok var var ehliyet yok o yüzden ehliyetsiz gitmek istedigim için sabredemediğim için ehliyetsiz gidicem yorumlarınızı alabılırmıyım yani daha bodruma...
  2. Özgürr1

TVS APACHE 150 RTR - rodaj için önerilerinizi sakınmayın lütfen.

TVS APACHE 150 RTR - rodaj için önerilerinizi sakınmayın lütfen , motorsıklet suanda 200 km de ılk 100 km normal gıttım sonrada hafıften gazlamaya basladım dayanamadım yani bır kerelıkde olsa bayabi gazladım 132 KM/h hiz gördüm dahada dokunmadım neyse artık rodajı nasıl atlatırım kısa yoldan...
  3. Özgürr1

||YARDIM|| APACHE RTR 150 RODAJ için acil ilgilerinizi bekliyorum arkadaşlar...

Arkadaşlar APACHE RTR 150 motorsikletim için kapora bıraktım ve kırmızı bir modelini alıcam sipariş verdik fakat okadar heyecanlıyımkı suanda zaman gecırmek ıcın arastırmalar yapıyorumda tvs rodaj dönemiyle ilgili hicbirşey bulamadım gerkcekten her neyse kitapçıgında ilk 1000 KM max 50 km/h hız...
  4. Özgürr1

TVS apache 150 RTR - Lastik Önerilerinizi Bekliyorum.

TVS apache 150 RTR - Lastik Önerilerinizi Bekliyorum , Veyahutta kendi lastiklerine güvenmelimiyim bu hafta motorsıkletime kavusuyorum İnşallah aldıgım zamanda ilk yapıcagım işlev lastıklerini değiştirmek olacak
  5. Özgürr1

Bajaj Pulsar 200 NS mi yoksa TVS Apache 150 RTR Edge mi Alınır öneri?

BAJAJ PULSAR 200 NS mı yoksa TVS APACHE 150 RTR EDGE ' mi Alınır önerilerinizi bekliyorum bir önceki konumuda sanırım okumussunuzdur bu aradalar sizleri biraz rahatsız edıyorum ama cok kararsızım sanırım dönüp dolasıp tvs alıcam sizin söyledıklerınıze göre öyle olucak :) neyse önerilerinizi...
  6. Özgürr1

TVS apache 150 TRT EDGE ' mi yoksa MONDİAL 180 Z-ONE S ' mi ???

TVS apache 150 RTR EDGE ' mi yoksa MONDİAL 180 Z-ONE S ' mi ??? Motorsiklet alıcam 1-2 ay içinde fakat kararsız kaldım açıkcası hızlı gitsin ve albenısı olsun ıstıyorum ve ikiside birbiriyle kafa kafaya :) fakat internet arastırmalarıma göre mondaial pek önermediler siz bilgili kullanıcıların...
  7. Özgürr1

6 Kollu performans baskı balata kaç km/h faydası olur ?

6 kolu performans baskı balatası motorsiklete extradan kac Km/h ve güc kazandırır lütfen ilgilerini bekliyorum motorsiklet 150 cc arka dişli 43 idi 38 yaptık motorsiklet 120 km/h yi gecemıyorum oysaki bir çok kişide gördüm motorsiklet 140 km/h ye ulasabılıyor onlardada 6 kollu baskı balata var.
  8. Özgürr1

YARDIM | HID XENON FAR H4 | acil cevaplarınızı bekliyorum

İlk önce herkese merhabalar sorunuma gelirse 1-2 ay önce motorsikletime 8000 K xenon aldım fakat sımdı xenon farımın içi akmış gibi oldu ve gücü azaldı aldıgım yere götürdügümde ise yok kardesım o motor vibrasyondan yapmıstır benım saattıgım mal oyle cıkmaz vs kavga edip çıktım herneyse...
  9. Özgürr1

Motorsiklet yarın muayneye giricek acil yardım.

Motorsıklet Modeli falcon 125 Crayz Fakat 150 CC yaptırdık anlaşılırmı ? ve motorsiklette Xenon 8000 K var + egzoz ama susturucu takıldı onden gecer diye tahmin ediyorum ve motorsıkletın kilometre saati calısmıyor o sıkıntı yaratırmı yarın muayneye gırıcek motorsıklet o yuzden cok endişeliyim...
  10. Özgürr1

YARDIM | Piston Delindi Motor Gitti.

Arkadaşlar motorsiketle daha önceden 100-120 Km hizla kaza yapmıstım motorsıkletı 950 TL ' ye toplattım far , direksiyon , amatisörler vs vs öyle devam ediyor bu fakat dün motorsikleti 1. vitesde kesiciye sokmustum ve birtane çatır çutur sesler geldı egzozdan birkactane parca fırladı gitti :D...
  11. Özgürr1

YARDIM - Egzozdan Pırıltı Sesi geliyor yardım !!! :////

Yardıııım egzozdan pırıltı sesi geliyor sanki içinde çatal kaşık varmış gibi bir ses geliyor oldukca sinir bozucu bir hale geldi fakat birşey fark ettim egzoz borusunu hafiften dokunuyorum oynamasını kısıtlıyorum ses kesıyor beyler acaba egzoz borusunu değiştirsem ses kesermi hani egzoz borusu...
  12. Özgürr1

125 CC Falcon 110 Gecmıyor.

125 CC falcon 110 gecmıyor + bırde Performans Egzoz var Arkadaslar arka dıslı ıle oynasam falan bi 120 - 130 yaparmı lutfen bir fikir verin arkadaslar aynı arkadasdada var o 120 yapıyor arkadaslar bısı onerırmısınız kabrator ile oynasam bı faydasını alırmıyım mesela 200 luk kabrotor taksam ...