Arama sonuçlarınız

1. Özgürr1

HGS alırken yaş sorun olurmu ? 17 yaşındayım.

HGS alırken yaş sorun olurmu 17 yasındayım...
  2. Özgürr1

Ehliyet sınava girdim , kaç günde açıklanır ? (TEORİK SINAV)

Ehliyet sınavına girdim kaç günde açıklanır %70 - 80 gecerim ya inşallah :) , kaç günde açıklanır ve nereden bakıcam ?
  3. Özgürr1

Tiger egzoz takıcam polisler başıma bela olur mu ?

Tiger egzoz takıcam polisler başıma bela olurmu sıkıntı cekermiyim tavsiyelerinizi bekliyorum
  4. Özgürr1

Motorsiklet'i büyütücem para biriktirmek için önerilerinz nelerdir ?

Motorsiklet'i büyütücem para biriktirmek için önerilerinz nelerdir kredi kartına girmek istemıyorum çünki kredi kartım yok :queen: , senetlede honda 250 R veyahutta yamahar25 vericeklerini hiç sanmam önerileriniz neler 940 Lira maaş alıyorum :pale:
  5. Özgürr1

Motorsiklet kaprin lastiği değiştirme ?

motorsiklet kaprin lastiği nasıl değiştirilir motorsikletimin modeli 2013 RTR apache tek teker yapıp duruyorum bır kaprın lastıgı bayiilerde 40 lira apache internet sitesinde 15 lira :) bunu değiştirmeyi ögrenırsem 10 tane birden alıcam fakat bunu değiştirmeyi bilmiyorum bu arka lastiği söktüğim...
  6. Özgürr1

Merhabalar , motorsiklet kiralicam nelere dikkat etmem gerektiğini söylermisiniz ?

Merhabalar , motorsiklet kiralicam nelere dikkat etmem gerektiğini söylermisiniz ilk defa yapıcagımdan dolayı biraz tedirginim bilhaassa rant a car şirketlerine kimse güvenmiyor ve motorsıklet kiralama sakın başına bişiy gelirse sana ödetirler sigortası olsa bile sana ödetirler falan herkez...
  7. Özgürr1

Apache ön titreşimi kesme yöntemi bile varsa söylesin kafayı yicem önerilerinizi bekl

apache ön kafada titreşim var onahtar titrermiş gibi tiryior fakat anahtar titremiyor plastik üstüne plastik konulmus o yuzden tiresim oluyor baskı uygulanınca titresim gidiyor bunu nasıl yok edebılırım yoksa kafayı yicem çok kötü bir ses morelimi bozuyor gün geçtikçe dahada artıyor her devirde...
  8. Özgürr1

A2 ile B Ehliyeti Soruları aynımı yardım acil...

A2 ile B Ehliyeti Soruları aynımı yardım acilen bana bu sorumun cevabını verebılırmısınız lutfen çıkmış sorulara bakıyorumda hepsini yaptım fakat a2 ile b soru kitapçığının soruları aynımı ayrımı ? :pale::pale::pale:
  9. Özgürr1

Küçük Çizikler ''2-3 CM'' çok canımı sıkıyor

Küçük cizikler en büyüğü 3 cm nerede ise fakat çok aşırı canım sıkıyor zaten cokta beyaz gorunmuyor pek fazla rahatsız etmıyor mılletı fakat ben aşırı rahatsız oluyorum bunları kapatmanın yolu varmıdır yoksa boşver olur böyle seyler tarzında seylermı dıceksınız cok merak edıyorum her dedıgını...
  10. Özgürr1

Xenon far yasak mı ? bilgilendirirmisiniz ?

Xenon far yasak mı 8000 K taktırıcagım tvs apache motorsıkletime polisler sıkıntı çıkarabılırmı ? :)
  11. Özgürr1

yeni Km saati ileri sarma acil yardım beyler

Yeni Km saati aldım apache tvs 2013 model rtr 150 fakat motor 4600 kmde yenı km saatı takıcam garantıden geldıgı zaman fakat bu km saati yerli yersiz bakım ışıgı gibi uyarılar vericek ve yaptıgım km düşmesinide istemıyorum açıkcası sizlere sorum nasıl ileri sarabılırız sonucta elektronik geri...
  12. Özgürr1

Rodaj en kolay şekilde nasıl açılır ?

Rodaj en kolay şekilde nasıl açılır şöyle bir efsane var motoru rölantide birak 1 saat arayla vites değiştir sabaha kadar böyle devam et en saglıklı sekılde böylece acarsın rodajı dediler fakat bu iş gerçekmi rolantide olucak işmi ? en kolay şekilde nasıl açarım rodajımı ? 1000 KM rodaj...
  13. Özgürr1

Merhabalar TVS APACHE 180 CC modified Silindir Zararı olurmu çok acil bilgi lazım.

Merhabalar TVS APACHE 180 CC modified Silindir Zararı olurmu çok acil bilgi lazım , abilerim motorsiklete 180 cc modified silindir taktırıcam umarım sorumun cevaıbını hızlı bir şekilde alırım subab kesermi debriyaj balatam erken biticek hayliyle fakat daha büyük ne olabılır en önemlisi subab...
  14. Özgürr1

Yeni motorsiklet alıcam sizce MARANTA sıkıntı cıkarırmı ?

Yeni motorsiklet alıcam sizce MARANTA sıkıntı cıkarırmı ? , MOTORSIKLET 27 BG HONDA CBR 250 İle aynı gücte :) honda cbr 250 13.500 benim bütçemi oldukça aşıyor maranta thunter ise sadece 9000 TL çok almak istiyorum fakat korkuyorum 9000 TL verip bir hiç olmak istemıyorum mahallede arkadas...
  15. Özgürr1

TVS Apache RTR 150 Katlanır Plakalık YARDIM

TVS Apache RTR 150 Katlanır Plakalık yaptırlırmı yoksa sadece ticari bir satış yöntemimi ?
  16. Özgürr1

Aiptek Z3 Aksiyon Kamera ^ Tavsiye edermisiniz ?

Aiptek Z3 Aksiyon Kamera ^ Tavsiye edermisiniz ? , öğrenciyim ve maximum bütçem 600 TL apache tvs kullanıcıyım sadece ufak şeylerde kullanacagım 1 saatlık cekım yapmak yerine 10-15 maximum 20 dakikalık cekımler yaparım goPro almayı çok isterdim fakat 1500 lira bütçemi oldukça aşıyor bu yüzde 600...
  17. Özgürr1

CR9EIX İridyum Buji FAYDALARI ?

Arkadaşlar merhabalar , İridyum buji faydalari nelerdir ne bir extrasi vardir hiz konusunda cekis konusunda bir faydasi olurmu ?:silent:
  18. Özgürr1

TVS APACHE Elektronik Turbo Hakkında bilgi verirmisiniz ? ? ?

TVS APACHE Elektronik Turbo Hakkında bilgi verirmisiniz ? ? ? , taktırmayı düşünüyorum acaba kaç lira masrafı olur taktırıcam 1-2 ere gazlıcam sonra daha motoru zorlamıcam bılıyorum subab kesebılır vs kol cıkarabılır gibi riskleri var fakat illaki taktırmak istiyorum. Şuanda Elektronik turbonun...
  19. Özgürr1

TVS APACHE arka stop patladı

TVS apache motorsıkletım var bizim atölyede arabayla vurmuşlar geri geri gelirken stop patladı parklar falan yanıyo fakat frene basınca yanmıyor o ampül değişimi varmı yoksa komplemi dğeişicek pahali bişiyse babama söylim onlarda kessinler yav... :)
  20. Özgürr1

Apache RTR 180 cc

Apache rtr 180 cc modifiye silindir almayı düşünüyorum fiyatı ise gaziantepde sadece 180 lira ve gebzede oturuyrum en iyi işçilik onda diye biliyorum onada işçilik 70 TL atmayı düşünüyorum o saten 50 dedi 70 verıyım daha temiz dikkatlı yapsın sıkıntı değil para ama sıkıntı olan 1-2...