Arama sonuçlarınız

1. Sinan Aksu

Aparman Yöneticisi Motoruma 2. Sınıf Araç Muamelesi Yapmaya Karar Verdi.

Böyle bir durumda yerinde olsam hiç yerimi değiştirmezdim. Yönetici kendi başına karar alamaz, kararı kat malikleri kurulu verir. Yönetici binanın sahibi değil, sadece mevcut düzeni sürdüren kişidir. Aynen olduğu gibi yerinde kalmaya devam et, seninle yüz yüze konuşmak isterlerse de üslubunu...
  2. Sinan Aksu

1.70 boyundaki birisi Africa Twin kullanabilir mi?

cycle-ergo.com sitesinden boy ve iç bacak bilgilerini girerek bunun cevabını öğrenebilirsin. Kısa bir tüyo vereyim, giydiğin pantolonun iç bacak boyu ile kendi iç bacak boyun genelde aynıdır.
  3. Sinan Aksu

Özür

Haklısın. Gereksiz uzadı, kusura bakma..
  4. Sinan Aksu

araç takip sistemleri bilgi paylaşımı.

Bunlar benim en çok sevdiğim konular, çünkü çok fazla tecrübem var. Motoru sokağa bağlayanların alması gereken belli başlı bir kaç tedbir var. Takip sistemi dediğimiz cihaz motoru çaldırmaya engel değil, o cihazla sadece motoru takip edebilirsin. Burada amaç motoru çaldırmamak, ama yinede ek...
  5. Sinan Aksu

Africa Twin 2017 DCT aldım

Maşallah, Allah kaza bela vermesin.
  6. Sinan Aksu

Özür

Buradaki insanları karıştırma, ben direkt olarak sana söylüyorum. Ayrıca canın sıkılsa ne olur? küfür mü edersin? :D
  7. Sinan Aksu

Özür

Böyle insanlara üstü kapalı küfür etmektense o bahsettiğin kişiler kimler isim verirsen daha delikanlıca bi hareket olur. 1776422899 Ya adam isterse gitsin petibör bisküviden özür dilesin abi kimene?
  8. Sinan Aksu

CB250R Lastik Değişimi: Servis İkilemi ve Lastik Tavsiyeleriniz

Ya biraderim tabi tercih sizin bize laf düşmez ama, şu yetkili servislerin fiyat politikası gerçekten korkunç, Konşuk, Anes, Esengül hepsi aynı fiyat politikası. Bir lastik değişimi için yetkili servise gideceksiniz dünyanın işçiliğini yazacaklar. Geçen ay üşenmedim tek tek yetkili servisleri...
  9. Sinan Aksu

Arora Cappucino Grenajlarını Kuba Brilliant'a Uyarlamak

Bahsettiğiniz gibi ince kılcal çatlaklar için grenaj değiştirmeye hiç gerek yok bence. Kullandığınız motosikletin görseline uygun çok güzel stickerler mevcut. Onlardan da temin edip yapıştırabilirsiniz. En az masraf ve en zahmetsiz şekilde böyle çözebilirsiniz.
  10. Sinan Aksu

CB250R Lastik Değişimi: Servis İkilemi ve Lastik Tavsiyeleriniz

İstanbulda iseniz Şirinevler Kuzgun motor, küçük bi dükkan, ama işleri sadece lastik. Güzel esnaftır.
  11. Sinan Aksu

İstanbul’da tartışmalı kaza: Motorcu mu haklı, taksici mi?

Trafikte her boşluğu değerlendirmek isteyen sadece bizler değiliz arkadaşlar. Otomobil sürücüleri de fırsatları değerlendirmek ister. İnsan beyni pratikliği sever.
  12. Sinan Aksu

Biraz uzun bir yol için motor arıyorum ne almalıyım

Pcx'den sonra tracer bence de olmaz. Ama dct'li bi NC serisi olabilir. Şuan ben manuel vites nc750 kullanıyorum. Çok rahat, kullanımı kolay bisiklet gibi kullanıyorum. Öncesinde 20 yaşında bir 1100GS kullanıyordum, büyük saçmalıyormuşum 🥵
  13. Sinan Aksu

Alternatif kask önerisi.

Scorpion exo 491 modelini incelemenizi öneririm.
  14. Sinan Aksu

Biraz uzun bir yol için motor arıyorum ne almalıyım

NC750, Çok güçlü sayılmaz, ama sizin için yeterli.
  15. Sinan Aksu

İlk Motor Tavsiyesi

Bütçeniz belli, alacağınız motorda belli. Hangi konuda öneri istiyorsunuz ?
  16. Sinan Aksu

Yazlık mont içi giyim

Normal t-shirtlerden daha havadar bi ürün, ürünsüzlük bence doğrudan çıplak gezmek.. İstediğiniz gibi bir ürün varmı hiç bilmiyorum, hiç denk gelmedim, öyle bi ürün görmedim de. Bence en mantıklı çözüm yanınızda yedek tshirt bulundurmak.
  17. Sinan Aksu

Yazlık mont içi giyim

Öyle bi ürün var zaten, T-shirt. 😀 Şaka bir yana da yazlık fileli montların içine yazın t-shirt dışında birşey giymenize gerek yok bence, ha siz tercih ederseniz bize laf düşmez saygı duyarız. Yazlık fileli mont dediğimiz ürünlerin zaten kendisi efil efil. Shima mesh pro2 kullanıyorum 40...
  18. Sinan Aksu

Yazlık mont içi giyim

Hocam yanlış anlamayın ama hiç birşey anlamadım.
  19. Sinan Aksu

Özür

Beyefendilik yapmışsın, tebrik ederim. Alp abi mizansen olarak biraz eğlenceli bir adamdır, ama içinde kötü niyet yoktur. Özrünü kabul edecektir.
  20. Sinan Aksu

Motosiklet nakliyesi fiyatları

50cc scooter zaten çanta kadar birşey. Aynaları sök, topcase varsa sök her ihtimale karşı da depoda benzin bırakma sonra ver otobüse gitsin.

Yeni mesajlar