Arama sonuçlarınız

1. Sinan Aksu

Kanuni diesel motosiklette seri üretime geçiyor.

YAKIT TÜKETİMİ SADECE OTOMOBİL ÜRETİCİLERİNİN HEDEFİNDE DEĞİL. Ulaşım sektörümüzdeki en büyük gider kaleminin yakıt olduğu ülkemiz hala dünyanın en pahalı petrolünü kullanıyor. Bir taraftan petrol şirketlerinin satışlarına gelen son düzenlemelerle birlikte ülkemizdeki petrol fiyatları tartışıla...
  2. Sinan Aksu

Hava ile çalışan otomobil...

http://ekonomi.haberturk.com/otomotiv/haber/584106-basincli-havayla-calisan-otomobil-galeri
  3. Sinan Aksu

Uzman TV'de motosiklet.

Uzman TV'de gezerken ''motosiklet'' hakkında birçok bilgiye rastladım. Forumlarda ve paylaşım platforumlarında insanın saçını başını yoldurmaya teşebbüs ettiren soruların bütün cevapları işin erbabları tarafından cevaplandırılmış. Eminim bir çogunuz bu soruların cevaplarını zaten...
  4. Sinan Aksu

Ümmet Perkitan pilav salonu.

Ümmet abinin yakında açılışını yapacagı pilav salonu için yaptırdığı pankart :) Kendisini çok severim. Istanbula geldiginde muhakkak ofisime ugrar, selamını eksik etmez. Resmi yayınlamamın sebebi yüzümde tebessüm oluşturmasıdır. Reklama girmemesi için adres vermiyorum.
  5. Sinan Aksu

Plaka sorgulama.

34 ZM 0339 Arkadaşlar şunu bi sorgularmısınız.
  6. Sinan Aksu

Motosiklet üzerinde kaç kilometre yaptınız?

Muhtemelen kimse motosiklet üzerinde yaptıgı kilometreyi not etmemiştir. Fakat herkezin aklında ortalama bi rakam vardir. Bakalim kim kac kilometre yapmis? Anket'in ilk cevabi benden olsun..
  7. Sinan Aksu

R 1200 GS ile 180 gün, 18 ülke!

Daha önce verildiyse özür dilerim. Bu video'yu firsat buldukça izler kendimi bileylerim. Zaman zaman -5 derece soguktan, 30 derece sıcaga kadar çıkan, tehlikeli ve bir o kadar da macera dolu bi yolculuk. Ölmeden önce yapılacaklar listemin ilk 3 sırasında...
  8. Sinan Aksu

Motorcu kimdir ?!

EVLİLİK Eğer bir motorcu evli ve yaşı kemale ermişse, karısı her ne kadar ona kızsa,... sürekli söylense “ andropoza girdin sen “ gibi yakıştırmalarda bulunsa da içinden kocası ile iftihar eder ama bunu belli etmemeye çalışır.O diğerlerine benzemeyen farklı bir adamdır. Diğer hemcinsleri gibi...
  9. Sinan Aksu

Gereksinimler listesi ve arıza halinde alternatif çözümler.

Genelde gereksinimler listesinde en gereksiz olan hep en üste yazılır. Örneğin yagmurlu havada parmağa takılan vizör sileceği gibi, ülkemizde yılın 12 ay'ı yagmur yağıyor ya.. Motosiklet kullanıcıların en belirgin özelliği bir otomobil sürücüsüne göre teknik bilgisinin yüksek olması, ve en...
  10. Sinan Aksu

Yedikule hayvan barınağı...

Arkadaşlar bu başlığı açıp açmamakta çok tereddüt ettim. Çünkü biliyorum ki insanlar dururken hayvanlara yardım etmek olurmu diyen bir çok kişi çıkacaktir. Haklılık paylarıda yok değil hani. Ama birazda ön yargılardan arınmak gerek. Yaşam hakkının sadece insanlara özgü olmadığını düşünen...
  11. Sinan Aksu

Güvenli sürüş ve birazda heyecan :)

Daha önce verildiyse özür dilerim. Bu video'yu çok izledim. MOKAP tarafından hazırlanmış herkezin bilmesi gereken kuralları içeren bir video. Belki izlemeyenler vardır diye paylaşıyorum. http://www.mokap.org/

Yeni mesajlar