Arama sonuçlarınız

1. A

MUAYENE KONUSUNDA ACİL YARDIM LAZIM

selamın aleyküm abiler arkadaşlar motorumun far grenajı farı baska bir motora ait acaba muayeneden geçermi ? ACİL YARDIMMM :silent::silent::silent:
  2. A

RUHSATIMI KAYIP ETTİM ACİL YARDIM :( :( :(

Arkadaşlar motorumun ruhsatını kaybettim... şimdi yeni ruhsat çıkartmak için ne gibi bir prosedürler var sırasıyla yazarsanız çok sevinirim, ve ortalama maliyet ne olur, 1 günde bitermi? Teşekkürler MALİYET NE KADAR OLUR ONU ÖZELLİKLE YAZARSANIZ SEVİNİRİM
  3. A

acil bilgi verip yardımcı olabilecek varmı ( istanbul )

Selamın Aleyküm abilerim kardesım motorum kanuni windys 125 ilk motorum gözüm gibi bakıyorum inanın tazikli su ile bile yıkamıyorum motor zarar görmesin diye ama bugün motorumu yolun kenerına park ettim normalde oyle bişey yapmam ancak malesef koydum ve bi araç gelip vurmus kaltırımın yanındakı...
  4. A

istanbulda airbrush ve tunıng hakkında bilgisi olan varmı(YARDIM)

selamın aleyküm abilerim kardeslerim istanbulda airbrush yapan bi yer varmı bildiğiniz tavsıye etdiğiniz bi yer acaba aklımda kask boyatmak var birde attığım resimdeki kanuni windys ın jantındaki şeriti birde üzerindeki modifiye parçaları nereden bulabilirim örneğin alt sakal nerden bulabilirim...
  5. A

istanbulda airbrush ve tunıng hakkında bilgisi olan varmı

selamın aleyküm abilerim kardeslerim istanbulda airbrush yapan bi yer varmı bildiğiniz tavsıye etdiğiniz bi yer acaba aklımda kask boyatmak var birde attığım resimdeki kanuni windys ın jantındaki şeriti birde üzerindeki modifiye parçaları nereden bulabilirim örneğin alt sakal nerden bulabilirim...
  6. A

yardımcı olabilecek varsa sevinirim :)

Selamın Aleyküm abilerim kardesım öncelikle size birşey danışmak ıstıyorum istanbul mecidiyekoy şişli de oturuyorum motosiklet kafa granajı beğendim internette görüm bu granajıın ismi modeli ne olarak geçiyor nerden bula bilirim ne kadardır bileniniz varsa söyliyebilirmi simdiden çok teşekkür...
  7. A

TUNING KONUSUNDA YARDIM

merhaba arkadaslar abiler size birşey danışmak ıstıyorum asağıda paylastıgım resimdeki nos tüpü görünümü veirlmiş seyi nerede bulabilirim veya nasıl yaparım acil yardım edin lütfen cok hosuma gitti simdiden teşekkürler :)) [/url][/IMG]
  8. A

SelamınAleyküm Acıl olarak Görüşlerinizi ve bilgilerinizi alabilirmiyim acaba

herkese merhaba yaklasık 3 gün once ılk motosikletimi aldım kanuni windys 125 motorumun hız göstergesi kırık benım aklımdada orjınal gösterge taktımak gelmiyor aklımda cgnın dijital ibresi var acaba kanuni windys 125 e olurmu bu gösterge ? görüşlerinizi alabilirmiyim sımdıden teşekkürederim...
  9. A

SelamınAleyküm Motor Hakkında Deneyimli Abilerim Kardesım bi bakabilirmi :)

selamın aleyküm abilerim kardesımlerım oncelikle herkese merhaba aranıza yeni katıldım forumda misafir olarak baya zaman gecirdim ve birçok bilgi edindim sayenizde ve artık bende bir motor almaya karar verdim tabi ailem engel oldu vs. en sonunda ikna ettim ve pazartesi günü kismet ise Kanuni...
  10. A

İstanbuldan merhabalar herkese Deneyimli motorcu abilerim kardesım bakabilirler mi :)

selamın aleyküm abilerim kardesımlerım oncelikle herkese merhaba aranıza yeni katıldım forumda misafir olarak baya zaman gecirdim ve birçok bilgi edindim sayenizde ve artık bende bir motor almaya karar verdim tabi ailem engel oldu vs. en sonunda ikna ettim ve pazartesi günü kismet ise Kanuni...

Yeni mesajlar