Arama sonuçlarınız

1. thebalatt

AVM otoparkında kaza. yardım edin!

Bugün avm'den çıkarken önümde bir araç yavaş ilerliyordu. Çıkışa geldiğimizi farketmedim sollayayım dedim adam sinyal vermeden sola döndü fren yapma imkanı yoktu. Ön tampona çarptım tampon düştü(kırıldı). çarptıktan sonra duvarın önündeki demir çubuklara çarpıp durdum. Adam indi kızdı bir şey...
  2. thebalatt

bir sorum olacak

Birisi ruhsatının size ait olduğu motorla kaza yapsa yada birine çarpsa size bir sıkıntı olur mu? Hapis cezası gibi vs. Ehliyetli birisi yani?
  3. thebalatt

KM Saati problemi nasıl çözülür?

KM saatim çalışmıyordu redüktörden dolayı, fabrikadan orjinalini taktım. Fakat ibrede sürekli bi titereme var hızım belli olmuyor. Belli bir hıza kadar titereme çok az sonra ibre 0 ile 140km arasında mekik dokuyor :D .. ama boşa atınca çok güzel çalışıyor hızını tam gösteriyor. Sorun saatte...
  4. thebalatt

Kilis-Gaziantep arasindaki Küplüce Seve Barajı Gezisi

Gaziantep Karatastan yola ciktik 35 km uzakliktaydi baraj Once bir yemek yedik benzin aldik sonra yola koyulduk Arkadaslar Bangladesli bu arada :) Yolda biraz dinledik ki hava cok ruzgarliydi etraf yemyesil yani :) motorlarr da on numara ggorunuyor :) masallah Ardindan vardik...
  5. thebalatt

Kaza yaptırmak mı istiyor yaya mı sanıyor?

Biz de vergi ödüyoruz kardeşim bu artistlik bu öfke niye motorlulara karşı. Arkadan gelen toros'a dikkat. sanki otobandayız da öyle sollamaya çalışıyor. http://www.youtube.com/watch?v=Alag1AJ8BjQ&sns=tw
  6. thebalatt

Motorum Bulunduu :) :)

17.03.2015 salı günü evimin önünden çalınan motorum 10 gün sonra yani bugün bulundu. Gaziantep şahinbey karataşta çalınan motorum kiliste bulundu. Kilis emniyet müdürlüğüne gidip teslim aldık, sepet vardı arkada, onu sökmüşler, direksiyon kilidini kırmaya çalışmışlar kırılmamış, kontağın takılı...
  7. thebalatt

acillll daha yeni çalındı, gaziantep

Asya as 200 gy 2 motorum karataş akkentte çalındı 2 saat olmadı henüz. Görenler acil ulaşsın Allah rızası için 05423941975 http://imgim.com/received_1420923421537758.jpeg
  8. thebalatt

Ufak bir gezinti ve test (VİDEO)

Gaziantep'in kenar mahallelerine ufak bir gezinti yaparak burc göletine gittik. Bu sırada yeni aldığım SJCAM SJ4000 wifi aksiyon ve su altı kamerasını da test ettik. Video kısa sadece şehir içini çekebildik. Hafıza kartı yetmedi :) Motorlar: -Ramzey 250 -Asya AS-200 GY -Kinroad XT250...
  9. thebalatt

Ufak bir kazaya denk geldik.

Aşağıdaki fotoğraftaki abi o motoruyla ara sokakta gidiyordu önüne aniden transit çıktı galiba fren yapma vakti olmadı, bu abi yere düştü, indik hemen 112'yi aradık. Abi bir şeyim yok dedi ama 10 dakika yerden kalkamadı. Sonra o haldeyken motoru saklayın dedi, ya ehliyeti yoktu yada muaynesiz...
  10. thebalatt

Sjcam SJ4000 wifi nereden almalıyım?

Sjcam sj4000 wifi özellikli aksiyon kamerası almak istiyorum. TR'deki fiyatlar 399 lira gibi. Yurt dışı satış fiyatı 90 dolar. fakat o siteler güvenilir mi? Orjinal olanı gelir mi? Bu konuda tereddütlerim var. Alan varsa yardımcı olabilir mi? Not: Orjinal olanın merceğin altında ve kutunun...
  11. thebalatt

İlginç bir kaza

EsSelamu aleykum, Dün okuldan çıktık arkadaşla benim motorumla. Trafik dışında ben sürdüm zira ehliyetim yok alana kadar pratik yapıyorum böyle o da sağolsun öğretiyor. Trafiğe girmeden arkadaşa verdim motoru verdikten hemen sonra trafik polisi geçti yanımızdan. Neyse o devam etti ana yola...
  12. thebalatt

Sürekli aynı dertten muzdaribim. Bir yardım edin?

Selamu aleykum. Akşam motoru bırakıyorum sabah uyanıyorum çalıştırmaya çalışıyorum çalışmıyor. Aküden ses gidiyor ama çalışmıyor. DÜn gittim aküsünü değiştirdim, sabah uyandım çalıştırıyorum yine çalışmıyor. Ya kick-start'la çalıştıracam yada vurduracam. Ama hergün onları yapmaktan sıkıldım...
  13. thebalatt

Nedir bu motorculara olan düşmanlık???

Hayır biri yanlış yaptı diye bizim suçumuz ne insanlar çok cahil çok boşlar. Yazık vallahi
  14. thebalatt

Zorunlu trafik sigortası konusunda farklı bir yöntem.

Selamu aleykum. Hayırlı geceler. Geçenlerde motor aldım sigortasını yaptım fakat 300 liradan aşağı kimse yaptırmıyordu yaş da 22 olunca ondan dolayı. Sonra sigortacı dedi ki başka bir model yazarsak düşer 140 lira olur diye. Kabul ettim yazım, trafikten ruhsatı aldım vs. Şimdi sorun şu adam dedi...
  15. thebalatt

Farın yanmamasının sebebi düğme mi?

Selamu aleykum. Asya 200 gy-2 motorub farı yanmıyor ama uzunlar için basınca çalışıyor. Far düğmesinde mi sıkıntı var yoksa elektrik devresinde mi? Tahmini maliyet ne tutar?
  16. thebalatt

Asya As 200 Gy 2 Alacağım 350 cc'ye yükseltilmiş Sizce Almalı mıyım?

Esselamu Aleykum ben ilk defa motor alacağım. Enduro ile iyi olur dedim. Temiz bi tane buldum. 10 bin km'de. 3 bin tl'ye alacağım. Henüz ehliyetim yok. Chopper ve commuter motorları kullandım. Enduroyu da dün denedim. Temiz bir motor hız göstergesi çalışmıyor sadece. Onun dışında bir sorunu yok...

Yeni mesajlar