Arama sonuçlarınız

1. Nomad_41

Ninja 250 Amortisör

Arkadaşlar merhaba konu hakkında bilgisi olan varsa sevinirim. Ninja250 için bir kaç video vardı tanıtım ile ilgili altın elbiseli adamın.. Eğer artcılı sürüyorsanız arka amortisörü 2,3,4 tık yukarı alın diyorlardı. Çünkü standartta 75 kilo için tasarlanmış arka amortisör patlama riski olur...
  2. Nomad_41

Ekipmanlarıda aldık haydddi hayırlısı :)

Bir hafta önce ninja250 almıştım arkadaşlar . Ekipmanlarıda aldık haydi hayırlısı bitane fotoğraf paylaşayım istedim Siyahtan vazgeçemiyorum malesef. Biraz sıkıntı aslında biliyorum hani trafikte motor siyah ekipman siyah ama. Lanet olsun içimde ki siyah tutkusuna :)
  3. Nomad_41

Akrapovic için susturucu ( muayne --_-- )

Arkadaşlar salı günü yeni aldığım motorumun muaynesi var 24-12-2013 gecerlılık dıyor .. Giderken akrpovice susturucu takmazsak kapıdan kovarlar gibime geliyor :) . Googleden araştırdığım bi sitede " http://www.brnmotor.com.tr/AKRAPOVIC-SUSTURUCU,PR-1223.html " Bunu gördüm fakat fiyatı woow...
  4. Nomad_41

Bir oğlum oldu

Arkadaşlar bir süredir bazı abimlerim biliyordu alacaktım. Çok soru sordum onlarında hakkı var bu emekte :) Umarım benim için hayırlı olur aranıza motorsuz katılmıştım. Artık benımde bir motorum var . . " Allah utandırmasın . Evine hoşgeldin ninjammm :salut: :salut::salut: "
  5. Nomad_41

Motor alımda noter ve ruhsat işlemleri ..Yardım

Arkadaşlar merhaba . Uzun bir bekleyişten sonra kısmetse pazartesi günü motoru satın alıyorum. Sormak istediğim birşeyler var ; 1 . Noterde motorun satışını üstüme alırken bi 100 tl alım satım vs vericez. Daha sonra motoru ustume aldıgımda kaç gün içinde sigorta yapmak zorundayım motara...
  6. Nomad_41

Egzoz İçin Soru

Arkadaşlar merhaba . Bir süredir motor arifesindeyim ve o bayrama kaldı sayılı günler. Araştırdığım ve beğendiğim motoru arayıp görüp almaya gideceğim fakat aklımda 1 soru var . Şimdi motoru alırken herkez ister ki ekstrası olsun km si düşük olsun yılı yüksek olsun fln :). Buldum birtane fakat...
  7. Nomad_41

Şekil, adamı beklentiye sokuyor

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-cok-acil-ihtiyactan-144797904/detay/ İlanda ki motora gözüm çarptı.. Keşke dedim ocak ayında olsaydıkda naktim hazır olsaydı kaçırmasaydım şu yavruyu. Yapılacak herşeyi yapmış umarım 1 ay daha satılmaz :).... Başlıkla ne alaka...
  8. Nomad_41

Havadan Karadan

Dün haberlerde görmüştümde paylaşayım istedim http://www.youtube.com/watch?v=fdPE_qb-5lA Belki işe yarar yarın birgün sıkıştırıldığımızda bu sistemin uygulandığı güzargahlarda ki hava takip ekibinin kamerasını karakola başvuru yaparak alıp dava için delil kullanıla bilir .
  9. Nomad_41

Emniyet için randevu

Arkadaşlar 06 ekımde sınava gırmıstım de a2 dıreksıyon . dosyayı bugun aldım parayı yatırdım iş bankansına sımdı eve geldım randevu ıcın sıteye gırdım. 01.11.2013 Dolu diyo devam et dedım; Hata : randevu için gün ve saati seçmelısınız dıyo . Geri dedim gün ve tarih seçeneğine tıklanmıyor. Şimdi...
  10. Nomad_41

Merak ettim ..

youtube da takılıyordumda bitane video gördüm . " http://www.youtube.com/watch?v=kN0W3pdk9ro " video bu . Merak ettim sürücü neden vites düşürüp düşürüp gazlamaya başladı mevcut olduğu viteste gazlayamazmıydı ? Vites düşürmesinde ki amac neydi . Tekniğin ismi veyatta . :silent:
  11. Nomad_41

Lastik ebatları

Aklıma bayadır takılıyor arkadaşlar daha öncede bi başlık altında okumustum . Barkın abimizede bi mesaj atmıstım cevap gelmişti . Sormak istediğim şey . Standrat lastik ebatının dışına cıkmak doğru bişey değil . Fakat eksi yönlerinin çok olduğu gibi lastiğin ebatının standartın dışında...
  12. Nomad_41

250 cc . Maximum km

Arkadaşlar merhaba 3 ay sonra kısmetse ninja250 almayı dusunuyorum sahibinden.com'da hep araştırmalar yapıyorum çok güzel motorlar var o kadar güzel var ki hatta. Kışa kar yağdığı zaman kalırsa onu ucuza almayı düşünüyorum tabi kalırsa :) kalmazsa da başka motorlara bakıcam . Fakat sorum şu ...
  13. Nomad_41

Motor alma zamanı

Arkadaşlar başlıkda'da belirttiğim gibi . Ocağın ilk haftası motoru almayı düşünüyorum kötü hava şartlarından dolayı bu aylarda fiyatların düştüğünü azçok biliyoruz fakat bi ödeme sorunu çıka bilir karşıma kasım ayında . Sizce ocak haftası yerine . Şubatın 15'i gibi almaya ertelersem alım işini...
  14. Nomad_41

Motor fiyatları

Arkadaşlar merhaba Başlıkda'da olduğu gibi fiyat araştırmasını yanlış hatırlamıyorsam hazirandan beri yapıyorum hergün almak istediğim ninja250'ye sahibinden.com da bakıyorum fiyat aralığı 9 ila 10 arası gıdıyor böyle fıyatlar 10.750 fln 10.500 pazarlık payları koyulmus belli ki 10'a vericek...
  15. Nomad_41

05 Ekim direksiyon sınavı

Haydeeee kızlaaar sınavaa :) Reha mutar der ki ; Heycan varmı heycan :))
  16. Nomad_41

Nolan N86-Classic

Merhaba arkadaşlar başlıkda da yazdığım gıbı Marka ve model de ki kask hakkında bilgisi olan varmı ? Fiyat olarak butceme uygun gelıyor fakat Kask konusunda biraz daha bilgili arkadaşlarımzdan yardım ıstıyorum http://www.feyizoglu.com/N86-Classic-N-Com-Vizorlu-Kapali-Kask-3-_47682.html#0 <...
  17. Nomad_41

Amerikada ki olay

http://www.heavy.com/news/2013/09/watch-range-rover-runs-over-bikers-video/ Abiler fenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  18. Nomad_41

Renk seçimi

Arkadaşımla demin konuştuğumuz bir konu uzerıne buraya gelıp bı sorayım dedım . Şimdi arkadaş beyaz ninja'cı bense herzaman siyahlara bürünmeyi severim :) Oda diyor kı kawasaki dediğin yeşildir diyo ama kendiside ya yeşil ya beyaz alırım dıyo siyah alırsan pısman olursun kıme sorarsan sor dıyo...
  19. Nomad_41

Zorunlu trafik sigortası

Arkadaşlar merhaba aklıma takılan bi soru var araba sahibi arkadslarıma sordugumda bize şu kadar cıktı model şu yaşı şu fakat motora ne olur bılmıyorum dıyorlar. 2010 ve üzeri ninja250 yi satın aldıgımızda noterde alım satım işemleri ve zorunlu trafik sigortası ne kadara gelir bana ? 2014 yılı...
  20. Nomad_41

Ekipman seçimi

Merhaba arkadaşlar başlıkda olduğu gibi ekipman seçimi başlangıcın en önemli ve temel unsurudur . Motor arifesinde olduğumu daha öncede söylemiştim. Kısmetse yazın ninja250 ile sahalara giricem :). Herşeyi düşündüğüm gibi eğitimimide ayarladım ve ekipman olarak ...

Yeni mesajlar