Arama sonuçlarınız

1. AzÇok

Motorum 2-3 aydır yatıyor ve marş basmıyor

Nerede okuduğumu hatırlayamıyorum. Ya motorumun el kitabı, yada akünün dökümanı. "Çalışmadığı süre 2 ay ve üzeri olursa yeni akü alınız". Bu yıl 5 ay yattı benim külüstür. Yeni akü almadım. Çünkü evde şarj edilerek bekledi. Yüzde 99 yeni akü alırsın.
  2. AzÇok

Genç doktor alevler arasında can verdi

Hatanın küçüğü büyüğü olmuyor. Yazık olmuş. Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabırlar dilerim.
  3. AzÇok

Motobike Istanbul 2026 Motosiklet Fuarı – Yeni Modeller İlk Kez Gün Yüzüne Çıkacak

Bugün İstanbul'dan İzmir'e döndüm. Yolda motosiklet gruplarının ardı arkası gelmedi. Böyle bir manzarayı ilk kez gördüm. Fuarda ziyaretçi sayısı epey fazla olacak galiba. İkitekerciler akın akın İstanbul yollarında.
  4. AzÇok

Ktm servisi rezillikte çığır açmaya devam ediyor.

Google yapılan yorumları yayınlamıyor. En düşük puan verip terbiye sınırları içinde yorum yapmıştım. Çok ilginç. Çare olarak sadece düşük puan verdim. Yorum yapmadım. Yapılan bütün kötü yorumlara beğeni yaptım. Google ona engel olmadı. Google'ın bunları koruması ilginç.
  5. AzÇok

Ktm servisi rezillikte çığır açmaya devam ediyor.

Yetkili servisin Google haritalar hesabına yazmış arkadaş. Yetkili servisin nasıl dolandırıcılık yaptığını detaylı olarak anlatmış. Servis sessiz kalmayı tercih etmiş. Bu şekilde başka müşteri yorumları karşısında da cevap vermemişler. MT üyeleri yorum ve puanlama ile destek olabilirler.
  6. AzÇok

Sıfır Motosiklet Almak İçin En Uygun Zaman ve Kampanyalar

Lansman fiyatı cazipse, fuar için özel fiyat varsa(cazipse), en çok da aralık ayında motosiklet alınır(sıfır).
  7. AzÇok

Bisiklet icin pas sökücü

Yapay zeka kullanımı bu tür soruların forumda sorulmasına kısmen engel oluyor. Bugün hastanede işim vardı. Bana öyle bir rehberlik etti ki yanımda tecrübeli bir doktor olsaydı ancak bu kadar iyi olurdu. Kışın nemli ortamlarda bekleyen araçlarda pas oluşması oldukça yaygın bir durumdur. Pasın...
  8. AzÇok

kaza yaptım :(

Geçmiş olsun. Son kazanız olsun.
  9. AzÇok

Tarihi 6 yıl Geçmiş Çay içilirmi arkadaşlar?

O çay fabrikadan yeni çıktığında bile içilmez.
  10. AzÇok

Tam Sopalık!!!

Sınav görevlisi sertifikamı 1998 yılında aldım. Emekli olunca da kurslarda çalıştım. 30 yıla yakın bir zaman içinde sinyal verdiği halde aday ve kurs hocasının itirazlarına rağmen sınavda bırakılan bir kişi gördüm. O olayda da sınav komisyonu başkanı hakkında soruşturma açıldı. Böyle bir hatada...
  11. AzÇok

suzuki gsx250r Gösterge paneli "adj" düğmesi basılı duruyor?

Eğer elektronik bir arıza değilse düğme yağmur,toz vs. nedeniyle basılı kalmıştır. Temizlik ve anti-statik sprey(yağlı) iş görür.
  12. AzÇok

Tam Sopalık!!!

Sopalıktan kasıt nedir? Eğer sınav görevlisi ise hatadan dönmek sopalık bir durum değil. Sınav görevlisi de insandır. Hata yapabilir. Hatadan dönmek kötü bir davranış değildir. Hepsini buraya koyamam. Yorumlarda küfür kıyamet. Bu seviye düşüklüğü bile sopalık değildir. Sadece eğitim ve kültür...
  13. AzÇok

Kim Demiş Japon Computer Efsanesi Bitti Diye!!!---- 0.9 Litre Tüketim

Japon commuter efsanesi bitmedi. Tam tersine, bu motorlar Türkiye'ye getirilmezse efsane olarak hafızalarda kalacaklar. :)
  14. AzÇok

Ehliyet sınavım yarın ama güzergahı ezberleyemiyorum. :D

Tebrikler. Sınavın nerede olmuştu? Trollenmeyi göze alarak soruya İyi niyetle cevap vermiştim. Derdimiz hata aramak değil. Tartışarak doğruları bulmak. Parkur uygulamasının yanlış olduğu iddiası. Yıllardır gerek kursiyerler tarafından, gerekse sektör temsilcileri ve eğitimciler tarafından dile...
  15. AzÇok

5 Nisan 2026 / Balıkesir - Bergama - Burhaniye - Balya Rotam

Çok güzel bir tabiat rotası. Fırsat bulursam yapacağım. Bandırma-Balya-Bergama üzerinden bir kere İzmir'e gitmiştim.
  16. AzÇok

Yeni değişmedi. Yönetmelik böyle. Yol tarif etmeye kalkan komisyon üyesi kuralları çiğnemiş olur. Değerlendirme tablosunda parkuru bilmemek kırmızı hatadır. Yani sınav bitirilir. Çalışmadan sınava gelen adayları ortaya çıkaran önemli bir kriterdir. Yol tarif etmeye kalkan komisyon üyesi tesbit...
  17. AzÇok

İzmir- İstanbul Gözlemeci&Köfteci tavsiyesi

Favori durağım. Minteks'dir. Mutfağı bana göre iyi.Festiva'ya 10 yılı aşkın bir zamandır gidiyorum. Bir zayıflama var gelen müşteri sayısına bağlı olarak. Kapanan mağazalar da var. Hepsi değil tabii ki. Açık olanlar gayet yeterli. Pazar günleri giderseniz miting var zannedersiniz. Balıkesir...
  18. AzÇok

Sınavın neredeydi? :) Ne yaptın?
  19. AzÇok

Takip aracında kurs hocası ve sınav komisyonunun 2 üyesi vardır. Telsiz komisyon başkanında olur. Kurallara göre yol tarifi yapamazlar. Adayın güzergahı bilmemesi kırmızı hata sayılır.
  20. AzÇok

Öncelikle sınavda başarılar dilerim. Fazla heyecan yapmazsan parkuru şaşırmazsın. Sınav başlamadan önce zamanın olacak. Hocandan seçili parkuru tekrarlamasını iste. Öyle bir yerlere not yazmak vs. mantıklı işler değil. 82 yaşında belki de alzheimer başlangıcı sayılabilecek bir öğrencim olmuştu...

Yeni mesajlar