Arama sonuçlarınız

1. AzÇok

Küçük çaplı 20 Haziran gezisi

Güzel bir gezi.Orada bir tek Geyikli-Babakale arasını görmedim. İlk fırsatta göreceğim. Gezilerini gezi yazısına döktüğün için tebrik ederim.
  2. AzÇok

Nmax 155 ses sorunu

Sanırım benim gibi kendin yapıyorsun. Tam emin olamadığın zaman iyi bir ustaya götürmen mantıklı olur. Yamaha servislerine de gidebilirsin. Yerinde olsam buralardan alacağım bilgi ile motora girişmezdim. 40 binde silindir piston değişimi, varyatör değişimi tuhaf. O km. lerde krank sesi de...
  3. AzÇok

Nmax 155 ses sorunu

Radyatörden ses yapacağını sanmam. Bir cıvatası gevşemişse titreşimden olabilir. Fakat, düşük ihtimal. Gelen sesi baga tutucuların boşluk nedeniyle ses yapması gibi aldım. Bagalar değişirken tutucular da değişti mi? Bagalar orijinal değilse ağırlık farkı sürüş dinamiğini etkiler. En azından baga...
  4. AzÇok

Motorumu çalmaya çalışmış olabilirler mi?

"Ne yapmaya çalışmışlar? " diye soruyorsun. Aynı soruyu ben sana sorayım. Ne yapmaya çalışıyorsun? Çalmalarını istiyorsan gidonu da kilitleme. 10 saniyelik zahmete girmesinler.
  5. AzÇok

Bajaj Pulsar N250 Garanti Sorunu: 6.700 km'de Motor Bloğu Açılması ve Servis Hukuksuzluğu

Uluslararası arenada Hindistan Türkiye'nin karşısında konumlanacak gibi görünüyor. Bunun ikiteker camiasına tek faydası Bajaj'dan kurtulmuş oluruz. Hayatımda bir kere Hintli tanıdım. O da üç kağıtçıydı.
  6. AzÇok

Kaza değil cinayet: Tıp fakültesi öğrencisi Yaren Mercan (22)

Allah rahmet eylesin. Kızın canını alan alkollü sürücü "sadece bir kazaydı." demiş. Tahliyesini istemiş. Bu tek hücreli canlılarla aynı trafik ortamındayız maalesef.
  7. AzÇok

TK03 100'ü geçmiyor

Son hızda 10-15 km/h fark ciddiye alınacak bir fark değil. Bu kadar son hız odaklı düşünmek motosiklet sürücülüğüne yanlış bir açıdan baktığınıza işarettir. Pist sürücüsü olmadığınızı hatırlayın. Pistlerde bile son hız kadar iyi ivmelenme de önemlidir. Sürüşten keyif almayı öğrenin. Zevk almak =...
  8. AzÇok

Motosiklet düşmanlığını nasıl yeneceğiz

Yıllar önce spor dalları ve taraftar kitleleri ile ilgili bir araştırma okumuştum. Araştırma sonuçlarına göre futbol taraftar kitlesi eğitim, sosyal statü gibi değerlendirme kriterlerinde en aşağılarda görünüyordu. Futbolculuk, antrenörlük, hakemlik yapmış biri olarak sonuçlar bana üzücü...
  9. AzÇok

Ege Turu Tavsiyeleri

Kazasız belasız ve keyifli geziler dilerim. Antik kent merakınız varsa rotanızda ve civar bölgelerde bir çok antik kent var. Fakat bunlardan Sagalassos ve Afrodisias çok başka. Afrodisias'taki 100m.lik havuz ve 30 bin kişilik stadyumu başka yerde görmedim.
  10. AzÇok

acelen ne scooter cı?

Yedi düvel Türkiye'nin ara eleman ülkesi olmasını istiyor. Değişim onların istediği yönde ilerliyor. Hepimiz isteriz; insanlarımız daha bilgili, kültürlü ve düşünceli olsun. Bağımsız düşünebilmek ve eleştirebilmek normal karşılansın. İşler öyle yürümüyor. Sonuçlar hep gözümüzün önünde olacak.
  11. AzÇok

Kontrolsüz Şerit Değişikliği. Motosiklet Sürücüsü Metrelerce Sürüklendi

Akan trafikle aramızdaki hız farkı çoksa tehlikedeyiz demektir. Birisi saçmaladığı zaman kazadan kurtulmak zor olur. Geçenlerde bir otomobili ortadan ikiye bölecektim. Arabayla gece şehirlerarası yolda trafik ışıklı kavşağa 100 km/h hızla girmek gafletinde bulundum. Işıkları umursamayan bir...
  12. AzÇok

Foruma girerken sorun yaşayan varmı?

Başlık "sorun yaşamayan var mı?" olacaktı sanırım. scooturk.net'in kapanmadan önceki son zamanlarında da böyleydi durum. Birileri "MT bitti bitiyor" derken kızmıştık. Yanıldık mı acaba?
  13. AzÇok

Aileme Söylemeden Motor Aldım Sizce Ne Yapmalıyım

Güzel fikir. Fahiş bir fiyat koyulursa kimse aramaz zaten. "Satıyorum. Alıcı bulamıyorum" sözüne ne diyecekler. Bir de müşteri çıkıyor mu? O zaman bal börek :)
  14. AzÇok

N'oldu bizim ' Ciğer ' operasyonu ?

En son katıldığım MT gezisi 2010'daydı. Yeterli bir ara olmuş. Ciğer değil ama gezi severim. :)
  15. AzÇok

Motorsiklet çatlak stop lambasıyla muayeneden geçermi

Motosiklet değil ama otomobil stopu tamir ettim. Pvc ve sıcak plastikle şahane yaptım. (Öyle zannettim) Zamanla oradan giren su stobu pert etti. Yenisini aldım. Yani boşa uğraşmışım. Muayene bir yana mantıklısı yenisini almak.
  16. AzÇok

19 mayis 2026 trakya seferim

Güzel gezi. Güzel paylaşım. Böyle gezi yazılarını okuyunca bir anda hevesleniyorum. Sonra Güldür Güldür deki Fikri'nin sesini duyar gibi oluyorum; "Otur evinde be yaa!" :). Arada bir firar ediyorum. Geçen hafta belim ağrıdığı için evde yatıyordum. Akşam eşim "markete gitmen lazım" dedi. "Belim...
  17. AzÇok

Ayvalık - Cunda - Dikili Civarında Ufak Bir Gezi.

Güzel gezi. Güzel resimler. Köfteci Şerif bu bölgede en iyisidir bence. Ben de Dikili'deyim. Yaş ve sağlık sorunları nedeniyle hımbıl motorcu oldum artık. 2009 yılı MT Garipçe gezisinde sizden söz edildiğini hatırlıyorum. Bir daha buralara yolunuz düşerse tanışalım. Kazasız belasız ve keyifli...
  18. AzÇok

Herkese iyi bayramlar.

Iyi bayramlar.
  19. AzÇok

Cb125F in varken baska bir commuter almak ?

2011 yılında sıfır bir honda almıştım. Başıma tatsız olaylar gelmişti. Tamam honda iyidir. Fakat, hayal dünyasında yaşamamak lazım. Alternatifleri var mı? Tabii ki var.
  20. AzÇok

İzmir Çıkışlı Ege Turu

Antik kentleri gezmeyi seviyorsanız ve iç egeden gidip kıyı egeden dönmek ters gelmiyorsa aşağıdaki antik kentleri görmenizi tavsiye ederim. https://maps.app.goo.gl/MQbTwrPrbCNXSsJz6 https://maps.app.goo.gl/ttZ8nweHzJD2bFkV9 https://maps.app.goo.gl/hXCuVrSpk2jhn6CAA

Yeni mesajlar