Arama sonuçlarınız

1. osman86

honda cbf150 ugultu

merhaba honda cbf 150 motorumu boşa alıp rampa asagı inerken hafiften bi ugultu gibi ses geliyo sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim
  2. osman86

honda cbf150

slm arkadaşlar 2 gün önce 2. el cbf 150 aldım motor cok güzel yanlız bi sorun var 1. viteste çok çok az ama 1den 2. vitese geçince devir biraz düşükse çok titreme yapıyo motor hani araclarda bile yakıt biterde bi ileri bi geri yaparya aynen öyle bu sorunu nasıl çözerim yardımcı olursanız...
  3. osman86

honda cbf150

slm arkadaşlar 2 gün önce 2. el cbf 150 aldım motor cok güzel yanlız bi sorun var 1. viteste çok çok az ama 1den 2. vitese geçince devir biraz düşükse çok titreme yapıyo motor hani araclarda bile yakıt biterde bi ileri bi geri yaparya aynen öyle bu sorunu nasıl çözerim yardımcı olursanız...
  4. osman86

cb125e motor yenileme

slm arkadaşlar krankta sorun yoksa rektefe yani motor yapma maliyeti işçilikle beraber ne kadar olur ve rodaj kaç km sürüyor
  5. osman86

Far derdi

Slm farin sorunu bulundu yansitici bozuk oldugundan önümü aydınlatmiyodu su konuda kararsız kaldim yeni farmi alayim yoksa kendi nikelaji olan zenon led farmi alayim normal zenon alirsam yansitici gostermez diye korkuyorum hangi yontemi yapmalıyım
  6. osman86

far sorunu

merhabalar benim honda cb125e'nin farı kısadada uzundada çok aydınlatmıyo yeni 12-35/35w aldım gene aynı 1-60/55w gene aynı ama çok ısınıyo ve önümü görmemekle beraber sağ meyilli yanıyo ön fara gelen voltaj 13,10volt civarı sorunu çözemedim yardımcı olursanız sevinirim
  7. osman86

honda cb125e yakıt sarfiyatı

merhaba motoruma ilk 40 tl(lt'si:4,69) ikinci 40 tl (lt'si:4,35) olmak üzere toplam 80 tl'lik benzin aldım 950 km'de yedek depoya gectim su anda km:030'da yani 1030'da depoda tahmini 1 lt benzin var bu kadar fazla gitmesi normalmi yoksa azmı yakıyo birde ortalama kmde ne yakıyo (not: motor...
  8. osman86

ampül değişikliği

merhaba arkadaşlar benim honda cb125e motoruma 12v35w ampülü çıkartıp yerine 12v75w ampül taksam ne sorunlar çıkar veya sorun olmazmı düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim saygılarımla
  9. osman86

zincir yağlama

bu site ve coğu sitede ortak fikir zincir her 200 veya 300kmde yağlanmalı diyo peki ben 450km gidiş 450km geliş bi yola cıksam 900km eder peki her 300kmde bi zincir yağlamammı gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
  10. osman86

honda cb125e

slm arkadaşlar ramazan bayramında gidiş geliş 1000 km izmir-keşan / keşan-izmir yol yapacam motoruma ne bakım yapmalıyım yola cıkmadan yanıma ne almalıyım ve nelere dikkat etmeliyim

Yeni mesajlar