Arama sonuçlarınız

1. eyüp ensar

Hava soğutmalı 125cc scooter ile uzun yol yapılır mı

Zaten düşük cc scooter ile bu sıcaklarda uzun yol yapmak biraz yürek istiyor
  2. eyüp ensar

Hava soğutmalı 125cc scooter ile uzun yol yapılır mı

Geçen sene arkadaşım ikinci el bir tvs raider aldı aldığı adam motoru bursa'dan çorum'a kadar sıkıntısız getirmiş üstelik yazın ortasında. Düzgün bir yağ kullandığın taktirde motor kolay kolay ısınmıyor ama ilk değişiminde biz castrol kullandık ve iki kişi zorladılar sürekli 110 civarında...
  3. eyüp ensar

Mondial z-one 180s nasıl bir motordur

Sizin sağlam dediklerini japon veya hint grubu motorsikletler malum onlara para dayamıyor üstüne drift gibi motorsikletlerin artık kimin nasıl kullandığı belli onlarda sağlam çıkmıyor elimde daha fazla para olsa zaten alırım ancak durum olmayınca olmuyor işte isterse yolda dökülsün kendi...
  4. eyüp ensar

Bunlar benim için çok büyük sorun değil bütçem bana yetiyor ve hoşuma giden bir motorsiklet. Bu dişli oranlarını hatırlıyorsanız söyler misiniz
  5. eyüp ensar

Öyle birşey yapacağımı sanmıyorum tahminen parça bulurum yinede verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
  6. eyüp ensar

150 cc olanı kullandım tabiki çinli bir motorsikletten japon kalitesi beklemiyorum bu sorunlar beni çok etkilemez aslında benim sıkıntım mekanik olarak bir kronik sorunu var mı bunu bilmiyorum ama tabiki söylenilen motorun kondisyonuda önemli
  7. eyüp ensar

Şuanda almak istediğim bir motorsiklet herhangi büyük bir kronik sorunu var mı 2.motorsikletim olacak beni memnun eder mi
  8. eyüp ensar

Neden olduğu bilinmeyen cup motor arızası

Aleyküm selam karbüratör ayarı yapıldı ve arızalı değil ateşleme beyni olabilir subaplar ses yapıyor ama uzun süredir öyle segmanlar ve pistondan emin değilim ancak yağ eksiltme veya yakma yok ateşleme sistemine bakacağım 1747586856 Elimde 2 tane karbüratör var ikisindede aynı şeyi yapıyor
  9. eyüp ensar

Neden olduğu bilinmeyen cup motor arızası

Motorum 2022 model mondial sfc şuan 17.xxx km de 110 cc ye çevrildi son zamanlarda yaşadığım ve artık motoru yakma düşünceleri gelen bir arıza var motorsikletle ışıklarda durduğumda stop ediyor etmezse çok düşük devir ile çalışıyor karbüratör temizliği ayarı yapıldı ama rolanti ne kadar...

Yeni mesajlar