Arama sonuçlarınız

1. Y

Motor Çalınmalarına Karşı Önlemler

Arkadaşlar iyi akşamlar. Kasım başı ortası gibi kısmetse cbr 250 alacağım. Yarın ehliyet başvurusunu da yapacağım. Hayırlısı artık... Lakin kimi için 2 bin liralık motorlar değerliyken kimi için 50 binlik vs dir. E şimdi para yatırıyoruz ama piyasa şerefsiz kaynıyor... Motoru alırken yanında...
  2. Y

Ehliyet Randevu Şartları

Herkese günaydın. Randevumu aldım ama istenen belgeler şu şekilde; ben bunların çoğunu sürücü kursuna vermiştim... 101 tl kart ücreti nedir ? Hem bankaya vergi hem emniyete 101 tl mi vereceğim ? Ters dönelim bi de ??? Randevuyu alırken belge noyu yanlış yazdım sıkıntı çıkar mı ? Düzeltmek...
  3. Y

Yeni Motor Alırken Yapılacaklar

Herkese iyi günler. Kısmetse kasım aynın başı gibi motorumu alacağım. Cbr 250 düşünüyorum ve kırmızısı da gelmiş çok güzel olmuş... Ama; Diyelim ki ben taksitle alacağım neler yapmam gerekli? Ruhsat sigorta o an yapılıyor mu? Motora kaso yaptırabilir miyim? Yaptırırsam ne kadara olur...
  4. Y

A2 Ehliyet Alımı- Dosya Sonrası

Arkadaşlar iyi akşamlar. Ben direksiyonu geçtim dosya elimde şimdi bi vergi yatıracakmışız birde emniyetten randevu snaırım. Bunları nasıl ve nerelere yapacağız ? Teşekkürler
  5. Y

CBR 250 mi 125 mi ?

aslında alternatiflere baktım ama sevdiğim tarz supersport tarzı. Tamam biliyorum içindeki motorun bir yarış motoru olmadığını ama zevkler... Şimdi 1.85 e 90 95 kg biriyim. 250 düşünüyorum ehliyette çıkıyor kısmetse 2 haftaya falan alacağım... Sizin tavsiyeniz ne yönde olurdu ? Alternatifte...
  6. Y

1250 TL lik Ekipman Tavsiyesi ?

arkadaşlar iyi günler... CBR 250 düşünüyorum ama maddi baskı gelirse 125 e düşeceğim... Çok marka falan bilmiyorum şöyle orta-üst arası eldiven dizlik mont kask vs tavsiyeleri verirseniz sevinirim...
  7. Y

CBR 250R ABS

Arkadaşlar iyi akşamlar. Kısmetse Eylülde CBR 250 almayı planlıyorum. Merak ettiğim 1-2 sorun var. 2013 modeller ne zaman çıkıyor motor piyasasında. ve ABS modeli gelecekmiş. Haliyle tercih sebebi olacak. Bu konu hakkında düşünceleriniz ? Tşeekkürler şimdiden
  8. Y

Motor Alımında Fikir Lütfen...

Herkese iyi günler. Şansa gördüm kaydoldum ve sorayım dedim. Şimdi 5. yılıma girdim universitede. Artık otobüslerle günde toplamda 3 saatimi harcamaktan sıkıldım. Evdekilerin de içine sinmesi gerekiyordu onlara da güveni verdim. Şimdi tek sorun para :) Parayı da halletmeye çalışıyorum ama...

Yeni mesajlar