Arama sonuçlarınız

1. vlad1462

cefalet motor beni ilk günden sanayilik etti

sat sat sat
  2. vlad1462

Africa Twin 2017 DCT aldım

hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.
  3. vlad1462

Biraz uzun bir yol için motor arıyorum ne almalıyım

bir nc sahibi olarak integra öneririm. uzun yol için daha rahat olacaktır. hemde scooter dan sonra çok garipsemezsin.
  4. vlad1462

sürmek artık zevk vermiyor

sürme
  5. vlad1462

Hero dash 125 yağ seviyesi nasıl kontrol edilir?

https://www.heromotor.com.tr/img/JrAmezvt.pdf sayfa 60
  6. vlad1462

Motosikletimi plaka olmadan muayeneye sokabilir miyim?

İç işleri bakanlığını harekete geçiren bu başlık oldu. Bu başlık milat tır. 😀
  7. vlad1462

CB250R Uzatılmış Garanti: Sizce Değer mi?

bajaj bakım fiyatlarını burada yazıyor bazen üyeler, ağzım açık kalıyorum. en sen satacağım dominar 250 ye yağını kendim götürdüğüm halde 3500 tl falan ödemiştim. ekstradan bana sormadan bozuk olduğunu söyledikleri bujiyi değişmişlerdi sadece. 1 sene önceydi bu dediğim olay.
  8. vlad1462

CB250R Uzatılmış Garanti: Sizce Değer mi?

2000 3000 tl tutacağından eminmisin. eminsen devam etmek mantıklı ama o fiyatlara sanmıyorum bakım yapsınlar. benim kıytırık cb 125 f nin 6000 km bakımına bile 4400 tl ödedim. subap ayarını kapsıyomuş güya. bozuk olmayan ayarı kontrol için 2 civata sökülüp külbütör kapağını çıkarıp boşluk...
  9. vlad1462

Ns200 stop etme problemi

hangi şehirde hangi servislere gittiğnizi de belirtirseniz işi düşen başkalarına fikir olur .
  10. vlad1462

Polis tabletten plakayı sorguladığında hangi bilgileri görür?

hayırdır, 390 kelle motor falan mı taktın motora yoksa:)
  11. vlad1462

Müjde Yeni Motosikletim, Bir Hayırlı olsun Alırım.

abi hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız güzel günlerde kullan. altai tank 125 bir ara ikinci motor olarak düşündüğüm bir motor du. bayide görüp incelemiştim. çok sevimli makineydi. işallah sorunsuz sürüşler gerçekleştirirsin. internette pek bir incelemesi yok. sayende biraz daha tanınır artık.
  12. vlad1462

Bajaj pulsar N125

konu hortlatmak gibi olacak ama bugün bir şekilde dikkatimi çekti. bajaj ın bu modelinin sarı site de sadece 1 tane ikinci el ilanına denk geldim oda daha 1000 küsür km lerde. geri kalan tüm ilanlar bayi ilanları. hepsi 0 km. bu kadar az talep gören bajaj modeline ilk defa denk geldim. demek...
  13. vlad1462

Motorcular için Takograf ve Zorunlu Mola Dönemi Başlıyor

Şu dönem yapılacak şaka mı bu. Birilerinin aklına bişeyler düşürmenin alemi yok.
  14. vlad1462

Dominarı sattım artık dünyanın en huzurlu insanıyım

eski kasa dominar bu ug lerden daha sağlam. 52.000 km sorun çıkarmamıştı bana rahmetli. e madem satıp kurtuldunuz, bize de geçmiş olsun demek düşer. yeni motor olarak ne düşünüyorsunuz. dominar sonrası tercihleri merak ederim genelde.
  15. vlad1462

Bu el haraketi ne anlama geliyor ?

Manası çok derin bence
  16. vlad1462

Hint malı motorlar ne kadar güvenilir?

3 tane bajaj sahibi oldum. ns200- dominar 400-dominar 250. asgari seviyede güven veren motorlardı. hiç bir zaman bu motorla yola çıkınca yolda kalırmıyım endişem olmadı. 400 ug ve 250 lerin bazı ağır motor arızaları herkesin malümu. pulsar ların ekran resetlemesi aynı şekilde kronik. ama eski...