Arama sonuçlarınız

1. vlad1462

2016-2019 arası Africa Twin alırken nelere dikkat etmek gerekiyor ? Bütçe 500k

gel sana banim nc yi vereyim. araziye de girmeyiver, üstün başın kirlenmesin hem. :)
  2. vlad1462

Bajaj Pulsar N250 Garanti Sorunu: 6.700 km'de Motor Bloğu Açılması ve Servis Hukuksuzluğu

başka servise çektirmeni önermiştim. tekrar geçmiş olsun.
  3. vlad1462

Motosiklet neden çekme yapar?

debriyaj ve gaz teli gibi halatlar sebep olabilir, gidon yükseltme falan varmı. ? ne zaman çekme başladı, motora bir işlem yaptırdıktan sonra mı? yoksa kendiliğinden gelişen bir olay mı gidon dönüşleri sert mi. furş bilyaları sorunlu olabilir. lastik havaların ne durumda.? bide motor bajaj...
  4. vlad1462

Plakaya Yazılan Ceza Anında Sisteme Düşüyor mu?

benim poliste yaz 10 bin tl aklı başına gelsin demişti. 2600 gibi bişey geldi. Allah sevindireceği kuluna önce eşeğini kaybettirirmiş.
  5. vlad1462

Plakaya Yazılan Ceza Anında Sisteme Düşüyor mu?

banada kaldırımdan giderken motorlu polisler ceza yazdı. ama kendileri yazmıyor, bir yere resim atıp ceza yazdırdı. cep telefonu ile konuşma cezası düştü sisteme. cezanın sistemde görünmesi 2 -3 hafta aldı. bende yazmadı heralde demiştim ama yazmış. e devletten kontrol et
  6. vlad1462

Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

bu sitenin derdi niye hiç bitmiyor:unsure:
  7. vlad1462

Sattığım Motor 100 Km Sonra Conta Yakmış

öncelikle geçmiş olsun. bir avukat ile görüş. karşı taraf ile diyalog kapısını açık bırak, zıtlaşmalardan kaçın. senden talep ettiği mebla ne kadar? çok abartı birşey değilse bir orta yol bulup bir miktar ödemeyi göze al bence. tüketici kanunları alıcıdan yana ve satıştan çok kısa süre zarfında...
  8. vlad1462

Bajaj Pulsar N250 Garanti Sorunu: 6.700 km'de Motor Bloğu Açılması ve Servis Hukuksuzluğu

hadi hayırlısı bakalım. sanmıyorum ki kuralkan tarafından bir ret cevabı gelsin. bayinin yanlış yönlendirmesi yüzünden gereksiz yere iş yokuşa sürülmüş gibi görünüyor.
  9. vlad1462

2. bakım rodaj bakımından tam 6 ay sonunda yapılmış. olması gerektiği gibi.
  10. vlad1462

Plakam Düştü Bildiremiyorum

evet baktım, sistem bi acayip gerçekten. tek plaka kaybolunca sisteme şikayet kabul etmiyor. maduriyet beğendiremiyoruz adamlara. :)
  11. vlad1462

yaz cimere ozaman. karakol ilgilenmiyor, ne yapayım diye. onlar söylesin. top senden çıksın
  12. vlad1462

e devlet üzerinden kayıp plaka bildirimi diye bir menü var, ordan bildirim yap. ama yine de karakolda tutanak tutulması gerekiyor. bu arada112 yi arayıp durumu bildir, karakolun şimdilik işlem yapmadığını söyle. bir şekilde kayıt oluşturmuş ol
  13. vlad1462

hayırlı haberler ile dönerler umarım. bence garantiye girmemesi için bir eksiklik bulunmuyor, en azından iki defa bakıma girdiği garanti belgesine işlenmiş olduğunu belirtiyorsunuz. bayi kaynaklı bir yanlış anlama olabilir. işlemler için olumlu cevap alırsanız başka bayide yaptırmanızı tavsiye...
  14. vlad1462

kuralkan ile iletişime geçtin mi? kendilerine durumu izah ettin mi? yani garantiye girmeyeceği bayinin sözlerimi .kuralkan da kesinlikle girmez mi dedi. başka bir bayi ile de iletişime geçmeni öneririm. anadolu yakasına geçersen bay-moto yu öneririm.
  15. vlad1462

geçmiş olsun öncelikle. ilk rodaj bakımı yaptıktan sonra garanti kağıdının ilk hanesi doldurulur. sizinkini doldurdular mı? sonraki bakım 6 ay veya 5000 km de oluyor. siz 3577 km deki bakımı garanti kağıdındaki bu ikinci bakım peronuna yazdırdınız mı? yoksa 3577 km deki bakım ara yağ değişimi...
  16. vlad1462

Motorsiklet çatlak stop lambasıyla muayeneden geçermi

şeffaf streç gibi bi yama yapıp şansını dene.
  17. vlad1462

Motorsiklet çatlak stop lambasıyla muayeneden geçermi

engel. geçirmezler. soluklaşmış stoplara bile ağır kusur denilip muayeneden bırakıyorlar.
  18. vlad1462

Crf 250L kuyruk şasesi kırıldı

zamanında dominar da aynı şekil başıma gelmişti. kuyruğun grenajlarını söktüm. kendim araç yetkili servisinde çalıştığım için kaportacı arkadaşlara kaynattırdım. zaten komple kopmadığı için yarık olan yere dikiş atıldı ve üzerine hafif astar atıp geçtim. buda yeterli gelmedi. boru tip şase...
  19. vlad1462

Yetkili servis, özel usta, tornacı derken bir haftada motordan soğudum

ortadaki civata sökülü iken motoru çalıştırınca yağ gelir. civata takılı iken yağ gelmez ama ufaktan terletme yapabilir. civata dişlerine izalasyon için sıvı conta veya civata sabitleyici sürerseniz oda kesilecektir. hidrolik değişimi sonrası sistemde sorunlar çıkabiliyor ( abs beyni veya...