Arama sonuçlarınız

1. P

100cc motorlar arasında 3 beygir fark var mıdır? ( Kuba ve Mondial )

Kuba'nın 100'luk modelleri genelde 6,4 bg yazıyor sitesinde. Mondial'de ise 9 beygirden fazla(Prince-superboy). Hiç mondial ve kuba kullanan ve bu konuda yanı beygir gucu ustunlugu konusunda karşılaştırma yapabilecek tecrube sahibi arkadaslar var mı? Bu kadar beygir farkı gerçekten var mıdır?
  2. P

Çin malı motosikletlerin karburatorleri fişekli mi?

Çin malı 100-150 cc commuter motosikletlerin karburatoru fişekli mi arkadaşlar? :silent:
  3. P

100 cc'lik motorlar arasında 3 beygir fark var?? (YARDIM)

Kuba'nın 100'luk modelleri genelde 6,4 bg yazıyor sitesinde. Mondial'de ise 9 beygirden fazla(Prince-superboy). Hiç mondial ve kuba kullanan ve bu konuda yanı beygir gucu ustunlugu konusunda karşılaştırma yapabilecek tecrube sahibi arkadaslar var mı? Bu kadar beygir farkı gerçekten var mıdır?
  4. P

Kışlık giyim tavsiye

Arkadaslar kısın hem soguktan hem de yagmurdan korunmak için kışlık giyim ve aksesuar önerilerinize şiddetle ihtiyacım var. Fiyatı cok pahalıya kaçmayan en iyi Fiyat/Performans ürün tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkurler.. :king:
  5. P

Birçok firma Motosiklete LPG takıyor

Arkadaslar motorsiklete LPG takmaya baslamıs birçok firma. Ayda 2000-3000 km yapanlar için taktırmak cok mantıklı. Ama ruhsata işlenmiyormuş. 550 TL/10 taksit diyor asagı linkteki firma. 100 km'de 2 litre yakan motorda LPG ile %50 tasarruf olacagından km'de yaklasık 4 kurus cepte kalıyor. Yılda...
  6. P

Motorsiklet için Motorsilk yag katkısı kullanan var mı?

Otomobilde Motorsilk yag katkısı kullanan biri olarak çok çok iyi sonuçlar almıştım. Şimdi ise 100cc'den buyuk manuel vitesli bir motorsiklette Motorsilk kullanmak aklımdan geçiyor. Tabi otomobilde 4 lt'ye 250 ml Motorsilk katmıstım. Şimdi ise 1 lt'lik yaga 70 ml civarı katmayı planlıyorum...
  7. P

2 yıl hiç çalışmayan (yatan) cup motosiklet calıştırma yardım?

Arkadaslar 2 yıldır hiç kullanmadıgım Çin malı Cup tipi 4 zamanlı motorumu çalıştırmak için ne yapmalıyım? Akusu de bitmiş sanırım marş basmıyor. Usta 100 TL karşılıgı calıştırıp evimden alıp ertesi gune teslim edebilecegini soyledi. Ama çalıştırmak için ben kendim biraz ugrasmak istiyorum...
  8. P

Motosiklet İnceleme, Test, Review Sitesi Tavsiye

Arkadaslar motosikletleri daha profesyonel anlamda karsılastırmak için motosiklet testi yapan hangi siteleri önerirsiniz? Ben internette İngiltere ve Amerika'ya ait birkaç site buldum(Örn: motorcycle.com) ancak oralarda sadece Honda, Yamaha, Aprilia vb. markalar bulunuyor. Daha uygun fiyatlı...
  9. P

Hiçbir elektrik aksamı çalışmıyor yardım???

100cc'lik cup tarzı çin malı yarı otomatik vitesli bir motorum var. Kontağı açtığım anda benzin müşürü dahil hiçbir elektrik aksamım çalışmıyor. Motoru ayak marşıyla çalıştırmak zorunda kalıyorum. Böyle şalıştırdığım zaman gösterge ışıkları yanıyor, frene bastığımda fren lambam yanıyor ve sinyal...
  10. P

Lastik Seçim

Arkadaşlar benim motorumdaki lastik ebatları: Ön: 2,50-17" Arka: 2,75-17" Markası KENDA.. Kuru zeminde memnunum ancak lastikler ıslandığı anda motoru sürmek imkansız hale geliyor ve bu çok büyük tehlike oluşturuyor. Aynı benim motorumun tipinde olan Honda Innova da arka lastik 80/90...

Yeni mesajlar