Arama sonuçlarınız

1. P

Yeni vergilere direnmek için Turbo taktırabiliriz

250 cc lik bir motora takılan turboyla 750 cc performansı elde edılebılıyor arkadaşlar. Buna yönelebiliriz belki
  2. P

Benelli 502C VS Ducati Diavel 1260

Arada 4 kat fiyat farkı var ama karşılaştırma yapılmış :D
  3. P

CF Moto 2020 modelleri hindistanda satışa çıkmış

Fuarda Türkiyeye gelirse f/p olacak gibi arkadaşlar. Kawasaki'den herşeyi almışlar adını ce tasarımını değiştirmişler. 0-100 hızlanmaları 5 sanıye ve tuketımlerı 4-5 litre civarına kadar düşürmüşler. Kendi kategorisinde uygun fiyatla piyasayı sallar
  4. P

2020 Yeni MT-25 Fiyatları açıklandı!

Sitesinde listede henüz yok yeni MT -25 ler kısa süreliğine an itibariyle 31.950 TL'den bayilerde
  5. P

HERO Glamour Thriller gibi modellere LPG takılabılır mı?

motorları ATFS teknolojı gibi bir ibare var. LPG takılabılır mı bunada diğer motorsıkletlere oldugu gibi?
  6. P

Bursa da gezilecek yerler?

Hafta sonu Ankara'dan Bursa'ya gitmeyi planlıyorum. Nallıhan üzerinden gideceğim ya da döneceğim tam karar veremedim ama gidiş dönüş farklı güzergahlar kullanacağım. Bursa'da nereler gezilebilir arkadaşlar? Tavsiyelerinizi bekliyorum?
  7. P

Scooterda 8 damacana taşıyan var :)

Bugun Scooter'da 8 damacana su taşıyan sucu gördüm arkadaşlar rekor bu mu acaba :D
  8. P

100cc debriyajlı motosiklet tavsiyesi

Arkadaşlar görüntüsü güzel olan 100cc debriyajlı alınacak hangisini neden tavsiye edersiniz? Teşekkürler... ---------- Mesajlar birleştirildi - 07:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:36 ---------- pek yeni model çıkmamış sanırım. Aklıma gelenler mondial superboy ve kuba razore oldu
  9. P

Arkanızda takip mesafesini korumayan araçlara ne yapılabilir?

Bugun sezonu açtım arkadaşlar ama dakika bir gol bir hesabı trafik teröristleriyle karşılaştım. 90 la giderken 3 şeritli yolda önümde 5-6 m mesafe ile araçları takip ederken insanlıktan nasibini almamış bazı yaratıkların bana çok yaklaştıklarını gördüm. Acele işim olduğu için zamanda ayıramadım...
  10. P

motosiklette rot, balans vs ayarlar var mi?

Tamam rot yok orası sakaydi :) lastikte veya cantta balans vb. ayarlar yapılıyor mu motorlarimizda? Telli jantta yapıyorlar ama diğer bantlarda ve lastiklerde durum ne?
  11. P

20 km iş yerine mesafesi olanlar trafikten kurtuluş yolunu inceledim...

Uzun zamandır forumlarda ekonomi hakkında paylaşımlar yapıyoruz ve biçok bilgiye sahip oldum. 20 km mesafedeki işyerine gidenler günde 4-5 tl otobüs ücreti ödüyorlar ve ulaşımları İstanbul gibi büyük şehirlerde 1.5-2 saati bulabiliyor. Aracıyla gidenler ise belki 20 dk daha az sürede gidiyorlar...
  12. P

Hindistanda yeni çıkacak modeller (2015)

Arkadaşlar 4 dk ayırıp izleyin derim. Belki Hero, Bajaj vs. firmalar Türkiye'ye de getirirler aynı motosikletleri...
  13. P

3500-4000 butce ile debriyajlı touring tavsiyesi

3500-4000 TL civarı bütçe ile alınabilecek en iyi motor hangisidir arkadaşlar? Bir arkadaşımıza alacağız. Benim aklıma Bajaj Discover 125 ST, Rks Titanic 150, Honda 125 Ace, Kuba Strike 150 gibi modeller geldi ilk olarak. Ancak başka tavsiyeler var mı ya da sizce hangisi?
  14. P

En az yakıt tüketen 6 motorsiklet modeli (100cc- Debriyajlı)

Arkadaşlar Hindistan motosiklet konusunda oldukça ilerledi. Nitekim çok sayıda satış yapılıyor ve rekabet çok büyük orada. İşte orada satılan modeller artık Türkiyede de satılıyor. En az yakan 6 model listede sıralamasıyla verilmiş. 1.likte Bajaj 100cc var ancak 102cc olduğu için ülkemize...
  15. P

Hero motosiklet 5 yıl 70.000 km garanti (Hindistan)

Hintli motosikler üreticisi Hero 5 yl 70.000km garanti vermeye başlamış. Adını pek duymamıştım ancak ülkemizde de satılıyormuş. Hindistan şartlarında o garantiyi vermek oldukça iyi. 2014 modelleri umarım ülkemize gelir. Ayrıca 100cc olanlar 1 litre benzin ile 75km yol yapabiliyormuş.
  16. P

125 Zn arka kısımda sürtme sorunu (Yardım)

Motosiklette bişeyler sürtüyor arkadaşlar arka kısımda. Bugun baktım siyah plastik arka çamurluk çıkmış ve sürtünmeden dolayı %10'u kaybolmuş. Lastikte de iz yoktu nasıl oldu anlayamadım. İçinden çıkarttım ama hala sürtünen bişeyler var. Servise götürdüm açmadan belli olmaz dedi gıcık oldum. Sen...
  17. P

Arkamda takip mesafesini korumayanlar için önlem Kamera ?

Arkadaşlar arkama çok yaklaşıp taciz edenler oluyor. Çok yaklaşan, Korna basan vb. Acaba arkaya Kamera taksak takip mesafesini korumayan araçlar için cezai yaptırım vb. var mıdır Emniyete versek görüntüyü?
  18. P

Honda motosikletlerin garantisi kaç yıl?

Honda marka motosikletlerin garantisi otomobillerle aynı mı? Sitesinde garanti kısmına girince "honda araçlar" denmiş, yani tüm honda araçlar aynı garanti kapsamında mı ?
  19. P

100luk motosikletler ve 3hp fark nasıl olur? Ustalar el atın...

Kuba'nın 100 cc'lik modelleri genelde 6,4 bg yazıyor sitesinde. Mondial'de ise 9 beygirden fazla(Prince-superboy). Hiç mondial ve kuba kullanan ve bu konuda yanı beygir gucu ustunlugu konusunda karşılaştırma yapabilecek tecrube sahibi arkadaslar var mı? Bu kadar beygir farkı gerçekten var mıdır...
  20. P

En iyi çin motosiklet markaları

Japon motosikletlerin kalitesine yakın üretim yapan markaları derlemişler. Türkiyede satılan bikaç modelde var. Örneğin salcano'nun yamaha ybr 125'in aynı parçalarının kullanıldıgı bir motor vardı listede. Başka modellerde olabilir belki bir göz atın derim...

Yeni mesajlar