Arama sonuçlarınız

1. Ahmet Turan Peker

Sabah namazı etkinliği [2 Eylül Pazar]

2 Eylül pazar günü Unkapanı ZEYREK camiinde sabah namazını kılıp kahvaltı yapıp oradan da denize girmek üzere bir motorsiklet gurubunun programı var. Katılmak isteyen arkadaşlar gelebilirler. Ayrıntılar için benimle irtibata geçebilirsiniz. Niyet hayr Akıbet de Hayr olur inşallah Ahmet...
  2. Ahmet Turan Peker

güney kuzey Türkiye

Karadenizi birkez daha görmek istiyordum orhan gardaşımda beraber gidelim dedi. Ama adana ve adıyamana uğraması gerekiyormuş.Tabii ki mesele yol yapmak olunca çıktık yola. İzmitte yağmurlukları giymek zorunda kaldık zaten yolda gördüğümüz yağmurda o oldu. rotamız bu şekilde gerçekleşti. 8. gün...
  3. Ahmet Turan Peker

tuğra lı doblo hakkında

Arkadaşlar bir şey soracağım Devamlı burada okuduğum dalga geçilen yada simge olarak kullanılan şey TURA LI doblo ...Doblo yumu sevmiyorsunuz ...Tura yımı sevmiyorsunuz ...Kullananımı sevmiyorsunuz ...her üçü nüdemi sevmiyorsunuz Doblo sizi rahatsız ediyorsa niye tuğralı olanı ayırıyorsunuz ...
  4. Ahmet Turan Peker

Türkcelileştirebildiklerimizdenmisiniz

Tartışmalı bir konu ama bu tabloyu görünce şöyle bir soru geldi aklıma.. Türkçe olmasa bile bilinen kelimeleri niye değiştirmiş olabilirler ?? https://imageshack.com/a/img924/9916/bgNqQE.jpg ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:56 ----------
  5. Ahmet Turan Peker

Arazi gezisi.( Eğlencelik video)

Arkadaşlardan bir gurup geçen pazar biraz arazi yapmışlar. Başka bir arkadaş ta çektikleri video yu biraz düzenlemiş. Güzel olmuş bence Not sesli izleyin https://youtu.be/qj2a1SFPaJU
  6. Ahmet Turan Peker

Motorcunun unutulmaz hatıratı 😂

Bir arkadaşım yaşadığını paylaşmış. Hoşuma gitti hep beraber ders alalım -------------------BİR ANI------------------ O gün Ramazan ile yedigöllere gidiyoruz. akşam oldu hava çivi gibi o zamanlar bu kadar kapsamlı kamp tecrübemizde yok. ben yedi göllerde çadırda kalalım dedim ramazan rahatsızdı...
  7. Ahmet Turan Peker

Benim başlık nereye gitti

Konu kapatıldı mı ne oldu bize haber verseniz nezaketen
  8. Ahmet Turan Peker

Alkol mü yaşam şekli mi

Arkadaş çevremde bazan şu konu konuşulur. Alkol almak mı hayat tarzınızı belirler.... Yaşadığınız hayat mı ( inanç, arkadaş, iş,topluluklar .... Vs) alkol almanıza sebeptir. Herkes bu konuda özgürdür. Eleştiri yada başka niyetim yok. Olursa biraz bilgi almak isterim. Sonuçta benim...
  9. Ahmet Turan Peker

iki teker sevdalısından...Adamsın Şükrü Doğru

on numara olmuş https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2078979858996628&id=100006539024180
  10. Ahmet Turan Peker

Erzincan-Kemaliye Taşyol geçişi (Karanlık Kanyon)

Kısa zaman önce Amasra dan başlayıp Karadeniz sahilinden Artvin-Ardahan-Kars-Erzurum-Erzincan-Sivas üzerinden İstanbul dönüşlü bir gezi yaptım. Gezinin en ilginç(bana göre) kısmını sizlerle paylaşmak istedim Erzurum da iyi bir yağmur yedikten sonra Erzincan da pansiyonda dinlendim ve sabah...
  11. Ahmet Turan Peker

Kemaliye- taşyol bilgi lazım birazcık

Herkese selamlar. Karadeniz ve doğu gezimde Erzincan'da yım Kemaliye-Taşyol u geçmek istiyorum. Yakın zamanda geçen oldumu. Motor nc750x ve birazda yüklü.. İşin kötüsü tek başımayım Şimdiden teşekkürler
  12. Ahmet Turan Peker

kamp sobası yada ocağı

Arkadaşlar kime ne kadar yarar bilemem ama Kamp sobasımı dersiniz ocağımı dersiniz motorda taşınabilecek ebatlarda ateş yakmak için ve üzerinde yemek yada çay yapmak için uygun olur gibi. Tamamen acemice geliştirilebilir yada güzelleşebilir ben bunu 1 saatte yaptım Malzemeler 1- 5 adet 20x20...
  13. Ahmet Turan Peker

2017 SİVAS-ADIYAMAN Bayram gezisi

Herkese selamlar Bu senede memleketim olan Sivas'a ve oradan Adıyamana hem bayram hem yol yapmak için yolculuk yaptım….toplam 3000 km üzerinde yol kateddim. Aslında gayet yolunda hemen hemen hiçbir terslik yaşamadığım bir yolculuk oldu.Siz dostlarımında nice sorunsuz yolculuklar...
  14. Ahmet Turan Peker

Gözlük ve kask

Herkese selamlar. 2 senedir Zeus marka bluetooth lu kask kullaniyordum. Kaskın ağır ve ses sorunu vardı. Daha konforlu olsun diye BMW sistem 6 kask aldım. Gayet güzel ve sessiz bir kask. Sorun şu Kask ta pinlock var ama buğu sorunu yaşıyorum nedeni ise gözlük kask vizörü değil gözlük buğu...
  15. Ahmet Turan Peker

Şile yolu ceza

Bugün şile tarafına kısa bir tur attım Muhtemelen pahalıya patlayacak bana Uyarmak için konuyu açtım. İstanbul istikametine gidişte Ömerli kavşak çıkışından geçerken elinde fotoğraf makinasıyla jandarma kardeşler arkadan resmimi çektiler. 120 falan sürat vardı. Radar önde plaka olmadığı için...
  16. Ahmet Turan Peker

Geleceği gören motorunu alır

Ticareti bilmek ayrıcalıktır (ben bilmiyorum) Kış gelmeden bu yaz için motor almayı düşünenler ve akıllı olanları dövizdeki olayı hissedip o günkü motora vereceği parayı döviz yaptı ise yada altın. Bugün aynı parayla rahat motorunu ve ekipmanını alır Bizim gibilerde ( ticareti bilmeyenler)...
  17. Ahmet Turan Peker

Baba oğul sivas yolculuğumuz

Siz niyet edersiniz Ama nasipten başkası olmaz Aslında bu yolculuğu yapabileceğimden emin değildim.Çünkü 3. kemoterapimi yeni aldım ve biraz kendimi toparlamıştım.Hedef sivasa gidip 1-2 gün orda kalıp oradan karadeniz üzerinden geri dönmek.Yola çıkalım gidemez isek döneriz diye yola...
  18. Ahmet Turan Peker

Motor alacaklar,satacaklar

Dolar aldı başını gidiyor. Konumuz bu değil Motor alacaklar acele etsinler bu fiyatlara motor alamayacaklar. Ona göre oyalanmayın Motor satacaklar bir daha düşünün. Hele tekrar motor alacaksanız 2 kere düşünün
  19. Ahmet Turan Peker

Okunacak konu açın (yeter ne olur)

Kardeşlerim, gençler Üç aydır motora binemiyorum(sağlık sorunu). Akşama kadar bu sayfaya yirmi kere bakıyorum. Okuyacak 2-3 günde ancak 1-2 konu. Gerisi saçma sapan şeyler.Ricam biraz okunacak şeyler yazında vakit geçsin 😊 "Bu nedir" " ekipman" "ne yapayım" "ne alayım" .......Vs içi boş...
  20. Ahmet Turan Peker

kros yarışmaları ve akdeniz ege turu

Herkese selamlar Toplamda 2200 km yol yaptım. Kamp ve akrabalar da konakladım. En güzeli kazasız belasız dönebildik herkese tüm yolculuklarından dönmek nasip olsun…. Hazırlık cuma akşamından tamam Kütahya askerlik yerim 18 ayım geçti hatırası var Öncelikli çıkış amacım Kütahya Çavdarhisar...

Yeni mesajlar