Arama sonuçlarınız

1. Ahmet Turan Peker

Otomatik bagaj açma

Olcay Avşar kardeşimin seneler önce yaptığı NC Lee için elektrikli bagaj açma sistemini güncelledim. Mantık aynı ama montaj biraz daha kolay ve arıza ihtimali çok düşük. Uzun olduğu için 2 video şeklinde yukleyebildim. Montaj olmadığı için biraz uzun oldu... Videoyu...
  2. Ahmet Turan Peker

Hayal olan rotalar

Herkesin kış boyunca hayalini kurduğu geziler vardı. Erken dönemdeki ler hayal oldu. Temmuz dan önce de biraz zor gibi görünüyor. Benim Mayıs'ta Urfa Mardin ni kapsayan bir hayalim vardı. Ölmez isek seneye kaldı. Normale dönünce ilk rota Ankara Yozgat Kayseri Ürgüp Konya Antalya sahilden...
  3. Ahmet Turan Peker

TMF. Duyurusu

İlgilenmek isteyen arkadaşlar için https://www.tmf.org.tr/Duyurular/Bin-Motosikletli-Gonullu/
  4. Ahmet Turan Peker

Hikâye

Karamsar ve İyimser Bakış Açısı Bir zamanlar, her şeyden sürekli şikayet eden, her gün hayatının ne kadar berbat olduğundan yakınan bir kız vardı. Hayat ona göre, çok kötüydü ve sürekli savaşmaktan, mücadele etmekten yorulmuştu. Bir problemi çözer çözmez, bir yenisi çıkıyordu karşısına. Genç...
  5. Ahmet Turan Peker

Motosiklet Turbo

Zır cahil olduğum bir konu. Motosiklet lerde turbo olan var mı. Neden yapılmaz. Sadece maliyet mi yoksa ihtiyaç mı yok.....vs Mesela NC serisinin hava filtresi yeri çok büyük. Sonradan olabilir mi... Şimdiden Bilgi için teşekkürler
  6. Ahmet Turan Peker

14 motor 9 ülke 6000 km

3. sü bu sene gerçekleşen srebrenitsa soykırımı anmak ve destek için türkiyeden yapılan yolculuğun videosudur. Maalesef ben gidemedim. Ama kalbim onlarla idi... iyi seyirler...
  7. Ahmet Turan Peker

Sahtekarlık. Herkese duyurun

ALINTIDIR!!! Arkadaşlar ANTALYA'da İNTERNETTEN ikinci el motosiklet yedek parçaları satan (( Burhan KARABAĞ )) diye biri var korkunc derecede HERKESİ KANDIRIP DOLANDIRIYOR bu kişi birkaç yıldır Türkiye'de çok fazla kişinin canını yaktı..Alanyada olduğum icin antalyada bana yakın oldugu için...
  8. Ahmet Turan Peker

Uzun ömürlü zincir diye

Doğru olarak bilinen ama yanlış olan zincir bakımı konusunda tavsiyelerde bulunmak istiyorum... Motor sizin zincir de.. 1--- Asla zincirinize "yağ çözücü" hiçbir şey sürmeyin( evet gazyağı dahil)... Yine daha ince bir yağ ile temizleyin. Bez ile silin. Ve sadece yağlayın 2--- Yağlama...
  9. Ahmet Turan Peker

atpzinciryaglama sistemleri

Tamamen otomatik olarak elektronik kontrolü ile #atpzinciryaglama# zincirinizin bakımını ve yağlama işini sürekli yaparak,en az 2-3 kat daha uzun süre kullanma imkanı sağlar. Sistem temizlik ve yağlama işini sürekli yapar..
  10. Ahmet Turan Peker

otomatik zincir yağlama

Amatör olarak başladığımız çalışmayı profosyonel olarak devam ettirme kararını aldık. atp markası ile benzerlerinden çok daha iyi performanslı ve uygun fiyatlı sistemimiz artık kullanıma hazır. Toplam da 30 küsür motorda montajı yapıldı ve geri dönüşler çok iyi.. Sistem tamamen otomatik(motor...
  11. Ahmet Turan Peker

ŞÜKRÜ DOĞRU...hep bizimlesin

Şükrü Doğru... 1 ARALIK 2018...…………………..> devamı yok Soyadı gibi doğru Adı gibi şükür lü idi... Bir babanın iki evladı iki evladın babasıydı... Yemeyi severdi ama yedirirken ayrı tat alırdı... Gezmeyi severdi de gezdirmek asıl işiydi... Öğretmendi edebiyat öğretirdi de kendi hikayesi kısa...
  12. Ahmet Turan Peker

Umarım kötüye kullanılmaz

Yıllardır üretimi yasak olan ama ekonomik değeri yüksek aynı zamanda kötü amaçlı kullanıma uygun kenevir yetiştirilmesi belli illerde serbest bırakılmış... Bakalım bunun da b..kunu cikaracakmiyiz millet olarak Bence geç bile kalındı...
  13. Ahmet Turan Peker

Ses hızının 1,5 katı

İyi şeyler oluyor https://youtu.be/StUM1JLDv_A https://www.facebook.com/127630700588623/posts/2330296143655390/
  14. Ahmet Turan Peker

23 aralık 2018 dolu dolu geçen günümüz

Bu gün sabah namazında 80 civarında motorcu ve araçla gelen kardeşlerimizle Eyüp sultan camisinde sabah namazı için toplandık.Tevafuk oldu sabah namazımızı Diyanet işleri başkanımız kıldırdı.Eyüp sultanın bereketinden olsa gerek iç avlu dahil cami doldu taştı. Namazdan sonra bayrampaşada...
  15. Ahmet Turan Peker

23 Aralık 2018 Eyüp Sultan sabah namazı

Ayın 23 pazar günü Eyüp Sultan camii de sabah namazında buluşuyoruz. Akabinde Bayrampaşa da kahvaltı ve sonrası serbest atış.... Müsait olan kardeşlerim buyrun gelin. https://www.instagram.com/p/BrnrrV5HCp0/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=12lxu9a3shkmb
  16. Ahmet Turan Peker

Katil bariyerler

Katil bariyerler hakkında güzel bir yazı http://gztci.com/m-haber-6682.html
  17. Ahmet Turan Peker

Şükrü Doğru,Şakir Şenol Kılıç...

! Aralık cumartesi yaşanan kazada kardeşlerimiz Şükrü ve Şenol u kaybettik...Allah mekanlarını cennet etsin... Şükrü çok iyi eğitimli,genç,motosiklet ile ilgili ileri düzey sürüş kabiliyetine sahip bir kardeşimizdi.. Ama bariz şudur diyebileceğimiz bir şey olmadan kaza yaptı ve rahmetli oldu...
  18. Ahmet Turan Peker

7 EKİM süleymaniye sabah namazı ve sonrası

Öncelikle kazasız belasız huzurlu ve muhabbetli bir gün olduğunu söylemek isterim... Namazdan sonra topluca kahvaltı yapıldı ve herkes gurup yada tek olarak kendi programına devam etti.. Biz 9 motor poyrazköy,riva,şile darlık barajı üzerinden bir rota gerçekleştirdik. Çoh hoş oldu çoh...
  19. Ahmet Turan Peker

Çevreciler bu işe bakar mı

Bildiğiniz gibi Türkiyede yağ değişim aralığını kısa tutuyor. Para kazanmaları falan filan çok laf söylenebilir. Konumuz o değil.... Bu yağlar ömürlerinin yarısında değişiyor ve tabiri caiz ise çöpe gidiyor. Ve hepsi ithal markalar . Bu işe bir çare bulmak lazım sonuçta milli servet...
  20. Ahmet Turan Peker

2 eylül 2018 sabah namazı ve sonrası

2 eylül de sabah namazında ZEYREK cami de buluştuk. Bol katılımlı bereketli bir buluşma oldu.Sonrasında beraber kahvaltı ve Emirgan da sahilde deniz muhabbeti ve herkes kendi prgramına devam etti. Buradan duyuruyu geç yaptığım için katılım kısıtlı oldu gelecek sefere daha erken yapmak...

Yeni mesajlar