Arama sonuçlarınız

1. ilker a.

30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

Çok çok geçmiş olsun. Araçla yolda kalmak çok can sıkıcı bir durum. İnşallah aküdedir problem.
  2. ilker a.

Köfteci koordinatları

Geçen pazar (24 Ağustosta), Rumeli Feneri'ne gittim. Hatta tostçuyla ilgili mesajını da yola çıkmadan yarım saat önce gördüm. Tostçuyu aradım taradım bulamadım. Hatta köy kahvesinin önünden bir aşağı bir yukarı birkaç kere geçtim ama yok, bulamadım. Sonra da yokuşun başındaki Mendirek Kahvaltı...
  3. ilker a.

Ben eşimle gelebilirim. 1- tommygun 2 - ged 3 - İlker A. (Eşimle gelebilirim) 4- Espresso + Deniz (ikiz çocuklarımdan Deniz'de sıra, bir gün öncesi de onların doğum günü. köfteye mum dikeriz. :) ) 5- Sallami (Eşiyle gelecek varsa yazsın yoksa tek geleceğim
  4. ilker a.

1- tommygun 2 - ged 3 - İlker A. 4- 5-
  5. ilker a.

Yıllardır kovaladığım fırsat ayağıma geldi :giggle: Ben de gelmek istiyorum. Eşli gelinebiliyorsa eşli de gelebilirim. Tek sorun; şehiriçinde yarım saatlik bir yola gidiyorum, resmen sırılsıklam oluyorum. Kafamdaki balaklava suyunu sık seviyesine geliyor. Tişört öyle. Pantolonun kemere denk...
  6. ilker a.

Zabıta Park Cezası Hakkında

Böyle bir konuya cevap yazmıştım ama mesajlarım arasında aradım bulamadım. Site değişince uçmuş olabilir. 2014 ya da 2015'te, Kadıköy'de, zabıtadan ceza yemiştim. Motosikleti park ettiğim yer, park yasağı olan bir yermiş, gidona sıkıştırılmış bir kağıt gördüm. Bir baktım ki belediyeden ceza...
  7. ilker a.

Unutulmuş Motor CBF600'ler ile 1.424 Km'lik Isparta > Manisa > Çanakkale > Erdek Motofest Turu

Çok güzel gezi olmuş, eski günlerimi özledim valla :)
  8. ilker a.

Hareket halinde debriyaja basınca gelen ses

Yeni konu açmamak için bu konuyu hortlatıyorum. Motorumda buna çok benzer bir problem var. Debriyajı çekerek yavaşladığımda, özellikle 1. viteste, bloğun altından "tak tak tak" diye bir ses geliyor. Debriyajı bırakınca ya da boşa alınca ses kesiliyor. Sanki vites atmak istiyor da atamıyor diye...
  9. ilker a.

Motosikletime kedi dadandı?

Selamlar, Geçenlerde sokakta bir motosikletin selesinde gördüm, üzerinde plastik çıkıntılar olan bir örtü tasarlamışlar. Kenarında kediyatmaz.com yazıyordu. Kediyatmaz ismiyle alışveriş sitelerinde buldum ürünü, ilk fırsatta almayı düşünüyorum, fotoğrafı şöyle:
  10. ilker a.

1 Haziran 2025 Pazar, Tomygun'ı çok özlemişiz köfteci turumuz.

Eskiden (pandemi öncesi) çok giderdim Öz-en Et Lokantasına. Satır eti çok iyidir. Özel olarak da giderdim, Çanakkale'de benimkilerin yanına giderken ve İstanbul'a dönerken de hep uğrardım. O zamanlar Çanakkale Köprüsü olmadığı için mecburen Malkara - Keşan - Gelibolu - Eceabat sonra da feribot...
  11. ilker a.

1 Haziran 2025 Pazar, Tomygun'ı çok özlemişiz köfteci turumuz.

Aynı gün, birkaç saat arayla aşağı yukarı aynı yollardan geçmişiz. Aslında köfte turlarına katılmak isterim ama haberim olmuyor :giggle: Şaka bir yana; yıllardır bu tarz gezilere çıkamıyorum, hatta motora bile binmiyorum diyebilirim. Kafamıza esti, hanımla çıktık yola. Pınarhisar Cevizli Bahçe...
  12. ilker a.

Barossa Jedi 750 aldım! - İlk izlenim

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın :) İlginç gelen kısmı; model isminde geçen "Jedi" kelimesi oldu. Star Wars'a (Disney ya da George Lucas, marka kime aitse) telif mi verdiler acaba? Yoksa Jedi kelimesi anonim bir kelime mi oldu? :)
  13. ilker a.

Avcılar’da hız yapan motosikletliyi uyaran bir vatandaş, bıçaklı tehditle karşılaştı; saldırgan olay yerinden kaçtı.

Aşağıda yazdıklarımı bu video için söylemiyor. Uzun bir yazı olacak, baştan belirteyim. Medeni insanların bu toplumda eziliyor olması şeklinde bir problemimiz var maalesef. Geçen yaz başıma bir olay geldi; bir it kopuk, ufak bir olayın ardından bir akşamımızı bize zehir etti. Ama bu olaydan...
  14. ilker a.

18 Mart Şehitlere Saygı Sürüşü Hk.

Yok mu giden, fotoğraf, video atacak olan? Bu sene çok hevesliydim ama üç sebep yüzünden gelemedim; Gidiş geliş yaklaşık 700 kilometre yolu çıkaramam diye düşündüm. Uzun yol kondisyon işi, çok uzun zamandır uzun yol yapmadığım için güvenemedim kendime. Hava soğuk geldi. Yaşanan olaylar...
  15. ilker a.

Ben de bu yüzden hiç sevemedim bu kortej işlerini. 5-6 motosiklet bir geziye gidince bile sorun olabiliyorken, kimdir nedir bilmediğin 50 motosikletle bir arada sürmek çok riskli. Ama yıllardır uzun yol yapamadım. Bu sene, bu aktiviteyle birlikte uzun yol yapmaya başlamak istiyorum. Bu yaz...
  16. ilker a.

Kısmetse bu sene ilk kez kortej sürüşüne katılmak isterim.
  17. ilker a.

bayramda karadeniz turuna çıkacak var mı

Öyle valla, her şey ucu ucuna. Planların 1 gün bile sarkmaması gerekiyor :( Allahtan çalıştığım firma bu tarz konulara pek takılmıyor ama ben takılıyorum. Pazartesi günü öğleden sonra ofiste olduğumda, "gelmeseydin şefim, acil bir iş olmadı" demişlerdi ama benim içim rahat etmez :(
  18. ilker a.

bayramda karadeniz turuna çıkacak var mı

İlk mesaj 2019 yılındanmış. Arkadaş tura gitti mi acaba? 2016 ya da 2017'ydi galiba, bir Mayıs ayında OMM ile 10-15 motosiklet olarak İstanbul'dan çıkı sahil yollarından Sinop'a kadar gidip geri dönmüştük. Bir perşembe günü yola çıkıp pazar günü dönmüştük ama dönüş yolundayken bütün yol boyunca...
  19. ilker a.

Büyük motorlar ile dar alanda manevra nasıl yapılır

Büyük motor ile dar alanda manevra çalışması başlı başına bir problem. Ben yıllardır bu yönümü geliştiremedim çünkü bu konuda antrenman yapamıyorum. Öncelikle motosikleti devirmeyi göze almak gerekiyor. Motor büyükse, devrildiğinde bir tarafları zarar görebiliyor, dolayısıyla devrilmeye karşı...
  20. ilker a.

24 Ocak 2025 Cuma günü Almanya Köln'de Louis motosiklet mağazasında Killingroad ile tesadüfen karşılaşmamız.

Çok büyük adamlarsınız valla :giggle: İlginç bir kaşılaşma olmuş.

Yeni mesajlar