Arama sonuçlarınız

1. ilker a.

R 1200 GS almak istiyorum, yardım rica ediyorum.

Konu aldı yürüdü valla :) Bazı arkadaşların bana hitaben yazdığı "GS aldın mı, alacak mısın, GS'i bırak şunu al, bunu al" gibi mesajları var; toptan cevap vereyim, almadım, alamayacağım. Ne Sıklıkta Motor Değiştiriyorsunuz başlığına yazmıştım galiba; ne zaman GS almaya niyetlensem, o işe...
  2. ilker a.

Dün gördüm bu videoyu, izlemeye başladım ama yarım kaldı. Goygoy yapıp videoların süresini uzatıyorlar, o yüzden yarım bıraktım ama izleyeceğim.
  3. ilker a.

Trafik Polislerin Saçmalaması

Sen de okuma be abi, birkaç satır okudun ve konunun uyduruk olduğuna kanaat getirdin, kapat sayfayı geç.
  4. ilker a.

Trafik Polislerin Saçmalaması

Öncelikle çok geçmiş olsun, inşallah konu fazla dallanıp budaklanmaz. Sorumu sormadan önce, kendi tecrübelerimden yola çıkarak birkaç tane gerçekten bahsedeyim, sonra sorumu sorayım: Bir: Polis, zabıta, maliye memuru gibi görevlilerin size ceza yazma yetkisi vardır, hiçbir şey bulamasalar bile...
  5. ilker a.

Ehliyeti 60 gün geri alınacak, motosikleti 60 gün trafikten men edilecek

Selamlar, Bu arkadaşa bu ceza az bile. Hatta bu arkadaşın bir daha trafiğe çıkmasına izin vermemek lazım. Köprü üzerinde, rüzgarın bol olduğu, şeritlerin dar olduğu, trafiğin yoğun olduğu böyle bir yerde neden bu şekilde sürdüğünü anlatsa keşke. Motosiklet kaza videolarında bazen şu olaya denk...
  6. ilker a.

"Acemi Şoför" tabelası

Valla aynı durumdayım. 3-4 yıl öncesine kadar sürekli motora binen, her işimi motorla halleden biri olarak, artık canım hiç trafiğe çıkmak istemiyor. Trafiğe, magandalara, yoldaki bozukluklara, tuzak gibi yapılan trafik kurallarına vs. dikkat edeyim derken zihin olarak o kadar yoruluyorum ki...
  7. ilker a.

Tracer 700'ü A2'yle sürebiliyor muyum?

Selamlar, Ben ehliyet alırken bu detaylar yoktu, internette araştırdım iyice kafam karıştı, o yüzden soruyorum; ehliyetinizin seviyesini yükseltemiyor musunuz? Ya da yükseltmek için kaç yıl beklemek gerekiyor? Ya da başka bir detay mı var?
  8. ilker a.

Selamlar, Konuyu takip edip GS almak isteyen varsa aşağıdaki ilanda bulunan motosiklet hakkında olumlu konuştular. Nuri Uyanıkoğlu'nun video yayınında denk geldim, videoda 5:45'ten itibaren konuşuyorlar. Temiz motormuş, alınabilirmiş, onların yalancısıyım, videoda 400.000 TL gözüküyor ama şu...
  9. ilker a.

İş arayışı ( fikir alışverişi ) ?

Selamlar, Yazarak değil de konuşarak anlatılması gereken bir konu bu çünkü çok fazla detay var. Bir beyaz yaka ve zamanında ticarete atılmaya çalışmış biri olarak, aklıma gelen her konuda yaşadığım tecrübeleri olabildiğince kısa şekilde aktarmaya çalışayım: Hatırlatayım; bunlar benim...
  10. ilker a.

Kasim Istanbul Bulusmasi - Musait olan- Whatsapp grubu

Yanlış bakmadıysam, 9 Kasım pazara denk geliyor. Pazartesi günü dönüş olacaksa, çalıştığı yerden izin alması gerekenler olabilir. Konaklamalı olması işi biraz bozar gibi.
  11. ilker a.

Otobüs kazasında motosiklet sürücüsü tutuklandı

Ara sıra Youtube'da motorcu olayları içerikli videolara denk geliyorum; kazaların, ramak kala olayların, yaşanan tartışmaların falan uzun bir video haline getirildiği kısa videolar. Tartışmaların hepsi o kadar boş beleş olaylardan çıkıyor ki inanamıyorum. Çoğu da yol verdin vermedin, yol benim...
  12. ilker a.

Kasim Istanbul Bulusmasi - Musait olan- Whatsapp grubu

Müsait olursam ben de gelirim :giggle:
  13. ilker a.

Selamlar, Konuyu açtığımdan beri favorilerime ekleyip ciddi olarak takip ettiğim 8-10 tane ilan var. Her gün bir mail geliyor bana, şu ilanın fiyatı düştü diye, her gün fiyatını 5.000 - 10.000 TL düşüren biri oluyor. Ya satıcılarda para yok, üçe beşe bakmadan bir an önce satıp elden çıkartma ve...
  14. ilker a.

Yıllar önce, 2014-2015 falandır, motoru yeni aldığım zamanlar yani, BMW'nin turlarına katılıyordum. GS'li abilerle o zaman turlardayken takılmıştım. Hepsi son model GS'lerle gelir, üzerlerinde de astronot kıyafeti gibi kıyafetler olurdu. Motosikletlerin üzerinde yok yok, zannedersin Şile'den...
  15. ilker a.

İki videoyu da izledim. Hatta, algoritma sağ olsun, eski model R1200GS ve yüksek kilometreli motosiklet alınır mı tarzında içerikleri de çıkarttı önüme. Çoğunu izledim. Tüm videolardakiler, kafamdan geçen şeylerle benzer şeyleri söylemişler. Dedikleri şeyler özetle; satıcı üçkağıtçı biri...
  16. ilker a.

Şu 3 ilan için fikirleri olanları dinlemek isterim: 2009 Model - 92.000'de - İstanbul'da - 345.000 TL https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bmw-tertemiz-biniciye-orijinal-kazasiz-bmw-gs-1273058944/detay/ 2007 Model - 103.000'de - Muğla'da - 340.000 TL - Muğla'da olması benim...
  17. ilker a.

Hocam kazıklanmamak için açtım zaten konuyu. Neresine bakayım, nelere dikkat edeyim diye soruyorum. Bu arada, daha önce yazdım, yine yazıyorum; ben dahil bu forumdaki herkes 20 yaş civarı araç alınmaması gerektiğini, alındığında da aracın birçok riski barındırdığını biliyor zaten. Ama benim...
  18. ilker a.

Ya hocam, niye takıldın bu "GS alınır/alınmaz" konusuna 😁 Konumuz o değil ki. İlk mesajımda yazdım, senede 30-40 gün motora biniyorum, onda da canımın istediği, hayal ettiğim marka ve modeldeki motosiklete binmek istiyorum 😁 Araziyle, performansla, yakıt tüketimiyle, fren performansıyla...
  19. ilker a.

Hocam haklısın da fiyatlar o kadar değişiyor ki insan karar veremiyor. Aynı motora 300.000 yazan da var 500.000 yazan da var, aradaki farkla neredeyse bir GS daha alınır. Kazıklanacak mıyız yoksa güzel bir alışveriş mi olacak insan anlayamıyor. En sonunda gözümü kapatıp bir tane alacağım galiba...
  20. ilker a.

Araya gireyim, Lombardo ile aşağı yukarı aynı durumdayım. Şu anki motorumdan (BMW F650) memnunum, şehiriçi olsun şehirler arası olsun, artçılı sürüş olsun, işimi görüyor aslında. Ama daha güçlü, daha konforlu bir motor istiyorum, yıllardır hayalini kurduğum için de GS düşünüyorum.

Yeni mesajlar