Arama sonuçlarınız

1. ilker a.

Herkese İyi Bayramlar 🏍️

Herkese iyi bayramlar :)
  2. ilker a.

21.Mart.Cumartesi günü Edirne'de köfte/ciğer yesek kimler gelir?

Etkinlik ertelendiğine göre, artık yağmur yağmayacaktır, hep öyle olur :)
  3. ilker a.

21.Mart.Cumartesi günü Edirne'de köfte/ciğer yesek kimler gelir?

Güzel rota, katılmak isterim. Ama bayramda sağanak, kar, fırtına vs diyor hava durumu.
  4. ilker a.

Gs ciler V stromcular ağır motor sahibi olan göbekli arkadaşlar gelin bakim

Eline sağlık, güzel bir fikir. Bu tarz videolarda, motoru yerden kaldırma işi çok kolaymış gibi görünüyor. Kendi adıma, hiç beceremediğim bir iş. Yok belini daya, yok poponu şuraya yerleştir, bacaklarınla ittin mi tamamdır diyorlar ama ben daha çömelip popo dayama aşamasını bile beceremiyorum...
  5. ilker a.

motosikletle bir günde kaç km yapılabilir

Selamlar, Bir günde ne kadar yol yapılabilir sorusunun cevabı birçok değişkene bağlı; motosikletiniz gücü ve bakım durumu, yolun durumu, havanın durumu, sizin fiziksel durumunuz, ekipmanlarınızın durumu vs. Kendi adıma, günde 300-400 kilometre (6-7 saat) yoldan fazlası beni çok yoruyor. Hele...
  6. ilker a.

07 Şubat 2026 Köfte Team Çine virajlarında 😊

Gittiğim yer burası: Malkara - Sanayi Köftecisi Köfteci Koordinatları haritasına ekleyemedim, bir arkadaş eklerse iyi olur. Sanayi sitesi olduğu için anayola yakın bir yer. Köfteler çok güzel, sulu sulu. Bir porsiyon söyleseniz bile, o sırada ocakta köfte varsa hemen 2-3 tane getiriyorlar...
  7. ilker a.

07 Şubat 2026 Köfte Team Çine virajlarında 😊

Bende de bir hımbıllık var valla. Cumartesi günü arabayla Malkara Sanayi'deki köfteciye gittik eşimle. Sonra da Malkara içindeki Şeref Tatlıcısında bi tatlı gömdük. Arabayla gittim diye fotoğraf falan çekmedim, aklıma bile gelmedi. Hava güzeldi aslında, keşke motorla gelseydim dedim ama yağışlı...
  8. ilker a.

Yeni motorum Inazuma | Çanakkale - İstanbul yolculuğum

Hayırlı olsun :giggle: Bi ara ben de Inazuma düşünmüştüm ama kaldı öyle. Bu arada, bu mevsimde, bu soğuklarda, Malkara civarından geçmek de cesaret ister😁
  9. ilker a.

7-8 Mart Güvenli ve İlerı Sürüş Eğitimi Detayları

Valla ben de sohbet için kaçak gelebilirim 😁
  10. ilker a.

7-8 Mart Güvenli ve İlerı Sürüş Eğitimi Detayları

Sohbet için gelebiliyor muyuz? :)
  11. ilker a.

Otomotiv/Motosiklet Teknisyeni kimdir nasıl olunur?

Selamlar, Zamanında bu konuyla ilgili başlık bile açmıştım: https://www.motosiklet.net/forum/konu/motosiklet-motoru-hakkinda-egitim.213355/ Ama maalesef bu konularla hobi olarak ilgilenmek ya da belli bir yaştan sonra eğitim almak falan mümkün değil. 45 yaşında adamım, liseye gidecek halim...
  12. ilker a.

2026 yılı hepimize keyif, sağlık ve mutluluk getirsin.

Herkese güzel bir yıl diliyorum. Mutlu seneler...
  13. ilker a.

İstanbul ve çevresindekiler için etkinlik hasbihal konusu

Selamlar, Bugün, Tekirdağ'daki Hamsi ve Mıhlama Festivali'ne gittim. İkinci kez düzenleniyormuş. Ama motosikletle gitmedim, hava soğuktu, arabayla gittim. Gitmek isteyen olursa yarın son günmüş. Saat 13:00'te ücretsiz hamsi dağıtılacakmış. Şenlik alanında düzenleniyor ve yemeğe ek olarak alanda...
  14. ilker a.

Yılbaşına gelmeden özel bir tur

Bir arkadaşınız oyuncakları toplayıp getirsin diyebilirler. Oyuncakları kargoyla gönderin diyebilirler. Bir sürü güzel cevap varken, "oyuncak falan getirmeyin, parasını gönderin" demek ne aptalca bir hareket yahu.
  15. ilker a.

Ankarada ki motorcular değerlendirsin -YDS BOT-

YDS Outlet, Ankara'da mı? Yoksa başka şehirlerde de var mıdır?
  16. ilker a.

Bu Kazadan Sonra Sürücüler Arasında Tartışma Çıkmadı!

Zafer Akçay'lık yapayım biraz: Böyle kazalar görmeyelim artık yahu. Sağdan bir araç burnunu çıkartmış. Yolunda giden araç durarak ona yol mu verecek, yoksa hafifçe sola mı kaçacak belli değil. Motorcunun hızını göremedim, 90 galiba, bence o yol için yüksek bir hız, bir tık yavaş gitse...
  17. ilker a.

20 Aralık bana da uyuyor. Havaya bağlı olarak belki motor, belki arabayla gelirim. Ama bu aralar en büyük sıkıntım işsizlik, valla uykularım kaçıyor. İşsiz kalan arkadaşlar beni daha iyi anlayacaktır, insan su bile içmiyor masraf olmasın diye :( Belki sadece oyuncak alma kısmına katılır, gezi...
  18. ilker a.

22.Kasım.2025 - Çok şükür bugün de hımbıl olmadık. (400 km üstü rota içerir)

Çok güzel gezilerden biri daha :giggle: Şu dediğinde o kadar haklısın ki. Anadolu tarafına gitsen en az 1-1,5 saat sonra Kocaeli, İzmit'tesin, Avrupa tarafına gitsen en az 1-1,5 saat sonra Tekirdağ'dasın, ondan sonra biraz ferahlarsın. Bursa - Yalova tarafına gideyim desen, feribota binmen...
  19. ilker a.

Ben de gelebilirim. Tarihe, o anki maddi durumuma, psikolojime vs. bağlı. Şimdilik beni de yaz abi, duruma göre netleştiririm.
  20. ilker a.

9 Kasim CONK BAYIRI

Hocam hız cezalarını hangi hızlarda yediniz? 1 tane, 2 taneyi anlarım da aynı gezide 3 tane hız cezası yemek kötü olmuş. Çivi işine de üzüldüm valla, kendi kendinize mi tamir ettiniz yoksa tamirciye gitmek zorunda mı kaldınız? Ben de çok gelmek istedim ama bu aralar para harcamamam lazım, o...

Yeni mesajlar