Arama sonuçlarınız

1. REASON

İstanbulda nereye gezeyim.

Motor aldık gezicez diye bahçede yatıp duruyor. Gezicek bi yer bulamıyorum tabi cebimde 5 lira var bu ayrı bi etken. Bayrampaşada oturuyorum benzin var nereye gitmeliyim ?? Öğrenci olduğumdan zaman var.
  2. REASON

Racing motor sevmeyen bir tek ben mi varım ?

Ne biliyim daha yaşım 18 bu yaşımdakilerin çoğu hasta bu tiplere geçen r25 sürdüm şehir içinde zulüm gibi resmen dönmüyor gidon :) Motosiklet zevk için sürülür derler o yüzden racing alınır derler ama şehir içinde zulüm uzun yolda bel boyun ağrısı sanki pistemi çıkıcaz. Hiç bir işlevi yok. Şuan...
  3. REASON

Motorun demirlerinden kurtulmak istiyorum !!!! Resimli.

Arka çanta demirini ve koruma demirini kaldırmak istiyorum ne dersiniz. Arka çanta demirini kaldırsam artçı için sıkıntı olurmu ? Ve koruma demirini kaldırmalımıyım 2 ay oldu motoru alalı .
  4. REASON

Motor ışıklarda stop ediyor.

Her zaman olmuyor sadece 90 dan filan düştüğümde ışıklarda boşa alıyorum bekliyorum 30 saniyeden fazla ışık süresi . Ve bir süre sonra motor stop ediyor şehir içinde yaşamadım daha nedeni ne olabilir ?
  5. REASON

Motor dediğin bu yaaaaa. Asfaltta sürmekten ne zevk alıyorsunuz.

Bunun ufak çaplısını yapıyorum köyde hemde bretonla :D Gelecekte benimde bir endurom olacak !! https://www.youtube.com/watch?v=XbpGMF15nm4 https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_769967977&feature=iv&list=UULK8orsfmMhBl9AhHTveo9g&src_vid=XbpGMF15nm4&v=l2fgN5xbsX4 ----------...
  6. REASON

Kısıtlı bütçeye ekipman tavsiyesi ve Sigorta kaç çıkar yaş 75.

Bir motor aldım dedemin üstüne yaptırdım yaşı 75 civarı araba veya motor ehliyeti yok. Üstünden daha önce 1 satış daha geçmiş motosiklet olarak almış vermiş. Sigorta fiyatı kaç çıkar tahminen yer olarak balıkesir manyas. 10 plakalı yani. 500 ü geçermi ? Ve ekipman ayarlamaya çalışıyorum kask...
  7. REASON

Noter hakkında birkaç soru. Ve başka bir konu hakkındada ..

20 gün önce memlekette motosiklet aldım.Yaşım yetmediği için dedemin üstüne aldım ve hala geçici ruhsat duruyor ve şimdi yaşım yetiyor üstüme almak istiyorum. Heralde 30 gün süresi varmış sigorta yapmadan satışın . Şuan kendi üstüme geçirebilirmiyim direk ? Ve motorsiklet hakkında sorularım...
  8. REASON

Motor alıcam ama km saati ile ilgili bir sıkıntı var. (Durmuş)

Arkadaşlar adamla anlaştım fiyatta herşeyde motor kanuni breton s125 2014 model 20 bin km diye anlaştık. Ben resimleri istedim aldım motor temiz ama km saatinde 42 bin km küsür yazıyor sordum neden diye. Gerisini resimlerle anlatayayım Bu motorun resimleri Motor gayet temiz gözüküyor. Buda km...
  9. REASON

Trafik sigortası yüzünden motor alamıyorum.

Herşey hazır para ekipman ve adamla anlaştım ama bu lanet şey yüzünden korkuyoruym alıcağım motor 100 cc .fiyatı 2250 zaten. Sigorda bana yapılırsa en az 600-2000 arasında çıkıcak biliyorum. Babam geçen arabanın yaptırdı 45 yaşında adam 1300 tl ödedi. Babamada yaptırsam 400-500 çıkar. Sadece...
  10. REASON

Senelerdir ertelediğim motoru 1 ay sonra alıcam . Tavsiye lütfen.

Malum öğrenci olduğumuzdan motor alamadık. Ama 1 ay sonra elimde 2600 civarı para olucak. Ehliyet var. Kask - mont filan herşeyi aldım. Sadece motor kaldı. bütçem 2600 ile 3500 civarı. 2600 den sonrası babamdan. Benim aklımda 3 motor var 100 mg süperboy bütçeme uyuyor. Bajaj boxer ve Mondial...
  11. REASON

Kuryelik yapabilirmiyim. ???

Lise 4'e gidiyorum istediğim bölüm ygs de ve ygs den istediğim puanı yaptım.Şuan okula gitmiyorum. a2 ehliyetim var 4-5 ay önce almıştım 18 yaşındayım daha doldurmadım. Ama tecrübem yok sürmeyi filan biliyorum ama kendi motorum olmadı hiç ehliyette sürmüştüm 2-3 saat trafiğede çıkmadım öyle...
  12. REASON

Kapıda bilet satanlar duruyormudur hala ?

Arkadaşlar bilet 30 liraymış çok pahalı geldi öğrenciyim o kadar veremem hala kapıda 10-15 liraya satan elemanlar duruyormudur ? ---------- Mesajlar birleştirildi - 13:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:14 ---------- upppppppppppppppppppppppppppp ---------- Mesajlar birleştirildi -...
  13. REASON

Kaza Geçirdim. Bilinçsizce Kapıyı Açan Varlık Yüzünden.

Motorsikletle değil ehliyeti aldım ama daha motor yazın :/ Ben iyi bir bisiklet sürücüsüyüm haftada 3 kez 40/50 km lik turlar yapıyorum ama her seferinde biriyle kavga ediyorum çok dangalak var. Kazada geliyorum diyodu zaten. Sultan ahmete gitmiştim geri dönünce eyübe doğru şeridin en sağından...
  14. REASON

Boxer Alıcam. Cafe Racer Yapmak Kaç para tutar

Kararım bu olcak galba bu seviyedeki motorların çoğu aynı, olsun 4 vites olsun ama gözüme hoş gelsin. Kaç para tutar mesela bunu yapmak bana . Yada boya ve sele ne kadar tutar bilgi verirmisiniz bana ?
  15. REASON

2000 tl ye ne alınır Yardım Lütfen.

Normalde 5-6 kağıta bişey alıcaktım ama bu ara durumlar kötü . Sürdüğümde bana zevk vericek sorun çıkartmayacak , görünüşü çok önemli değil ama eli yüzü düzgün olsun, ayağımı yerden kesssin yeter. Ehliyetim var , Ekipman işini ayrı halledecem . Vitesli istiyorum ne alabilirim bu fiyata ...
  16. REASON

İlk motor için 2.El ybr mi 0 Titanic,Mcx mi?

Motor için 4000 TL gibi bir bütçe kalıyor motoru aldımı en az 2 sene kullanıcam aradığım özellikler klasik performans konfor olsun. Yazları uzun yol yaparım. Sizce 0 mcx titanic filanmı yoksa ybr mi alınmalı.
  17. REASON

Artçı arayanlar içeri :)

Tek başına gezmek istemeyenlere artçı olurum üstelik para istemiyorum :D Yaşım 18
  18. REASON

Part time kuryecilik. Ehliyetimi yeni aldım öğrenciyim.

Ehliyetimi 1 hafta sonra emniyetten alıyorum. Okuldan 4-5 gibi geliyorum. Kuryecilik yapmak istiyorum merkezi bir yerdeyim çok iş var ama ben yeniyim motor sürmeyi biliyorum ama acemiyim. O olay nasıl olacak işe alırlarmı? Kendi motorumu almak için çalışmak istiyorum ne kadar para verirler?
  19. REASON

Mcx alıcam varmı öneri?

Motoru beğendim aklıma girdi ilk motor olcak 6000 TL leri ybr ve cbf ye vermek enayilik gibi keşke daha ucuz olsa. Sizce ilk motor için mcx İdeal midir yada o fiyatlara daha iyi öneriniz varmı. Ve sahibindende bazı mağazalar bu motoru 3200 filan satıyor driftte öyle , onlar güvenilirmidir? 9...
  20. REASON

Direksiyon sınavını geçtim.

3 gün önce motoru döndüremiyorum diye konu açmıştım :) Kurs doğru düzgün eğitim vermedi bi bok öğtetmediler. Ben özel bi yere gittim dün 3 saat motor sürdüm kendi kendime çözdüm. Sınava girmeden önce hocaya dedim bunlar çok yavaş gidiyor düz platformda sollarım diye hoca biliyosan sürmeyi, yap...