Arama sonuçlarınız

1. O

Motosikletimi Kargo ile yollayacağım

Merhaba, balıkesirden elazığa motorumu ( suzuki gsxr-600 ) ptt kargo ile yollayacağım. Otobüslerle uğraşmak istemedim bu nedenin haricinde maalesef giderken Kedimi götürmek zorundayım. Uçak ile gitmem gerekiyor :) motorun grenajlarını ilk önce patlayan şeyler ile kaplayıp sonra ise battaniye ile...
  2. O

Motoru komple grafik kaplama

Merhaba, motorun grenajları bi hayli çizik. Boyatmak ve tamir için 2000tlnin üstünde fiyat istiyorlar haliyle o kadar parayı vermek istemiyorum. Komple grafik kaplamayı düşünüyorum. Acaba kaplamak için modeli nasıl bulabilirim? reklamcılardan çıkartmak için vs? yurtdışında bir hayli pahalı...
  3. O

Dainese Avro D1 Pelle Deri Motosiklet Mont'u 50 beden

1 ay önce aldım. Motorumu boyatacağım için satıp başka bir renk mont almayı düşünüyorum. Sıfır gibidir. kullanıma bağlı omuz korumalıklarında çizikler mevcut. Deri bakımı yeni yapılmıştır. Sağ cebi yırtıktır sadece dikilecek 5-10 tl masrafı var. Fiyat: 2000TL pazarlık sünnettir.
  4. O

Motosiklet tamir için alet edevat

Merhaba, yakınlarda hava filtresini temizlemek ve bujileri değiştirmek istiyorum. Motorum suzuki gsxr 600. Alet edevat alayım diyorum. Ne almam gerekiyor ? İşimi kolaylaştıracak vs.
  5. O

Disk kilidi

Merhaba, Disk kilidi alacağım yurtdışından. Amazondan bakınca 20-30 dolara baya yorum alan baya beğenilen disk kilitleri var. Ama insan emin olamıyor tabi. Acaba orta yollu çok pahalı olmayan disk kilitleri önerir misiniz ? Teşekkürler. Sağlıklı sürüşler.
  6. O

Suzuki servis ücretleri?

Merhaba, motorumu ( gsxr 600-2007 ) servise götürmek istiyorum sıcakken zor marş alma gibi bir durum var. En yakın servis bandırma da gözüküyor.(balıkesirdeyim) Acaba ortalama servis ücretleri nedir ? Yani kontrol amaçlı bakmak.(parça değişimi vs yok) sorunlarını söyleyecekler sadece. Ne kadar...
  7. O

Suzuki gsxr 600 stator sargısı?

Merhaba, öncelerde motorum sıcak iken marş geç alıyor diye bir konu açmıştım. Nedeni ise stator sargısı çıktı. Yurtdışından baktım 100-150 tl arası ama 1 ay’ı buluyor gelmesi. tr de 350 tl civarı. Daha ucuza bulabileceğim bir yer mevcut mu acaba ? Suzuki gsxr 600 2007 model.
  8. O

Orjinal grenaj tamir-boya ( ege bölgesi )

Arkadaşlar motorun orjinal grenajları hasarlı. Hem tamir hem boya gerekiyor. Balıkesirde oturuyorum. Ege bölgesinde yapabileceğim veya kargo ile yollayıp yaptırabileceğim bir yer mevcut mu ? Ve ortalama ne kadara patlar bana ? https://i.hizliresim.com/Ydd6yA.jpg https://i.hizliresim.com/DOOD1Z.jpg
  9. O

Yumuşak Vites geçişleri için yağ

Merhaba, vitesler ( özellikle boştan 1e alırken ) arasında geçiş yaparken çok sert geçiyor sanırım içindeki yağdan. Yağ olarak ne önerirsiniz acaba ? Ustam castrol önerdi ama hangisini hatırlamıyorum. Motul çok öneriliyor karar veremedim.
  10. O

Sıcakken marş geç alıyor

Merhaba 2007 suzuki gsxr 600 motorum var. Sıcakken marş çok geç alıyor gaza basmam gerekiyor alması için. 96 dereceden sonra falan böyle yapmaya başlıyor.
  11. O

Edremitte motor ustası?

Merhaba, daha önce Çanakkale için açmıştım fakat şartlar değişti. Motosiklet edremite gelicek. Edremitte tanıdık sağlam motor ustası bilen var mı ? ---------- Mesajlar birleştirildi - 00:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:23 ---------- Güncel yok mu edremitten biri
  12. O

Çanakkale de racing motor ustası

Arkadaşlar çanakkaleden racing motor alacağım. Sağlam motor ustası bilen var mı acaba ?
  13. O

Mont, kask, eldiven ve bot Önerisi İstiyorum

Merhaba, yakın zaman da R6 Alacağım. Şuan sadece mont ve kask mevcut fakat ikiside değiştirmek istiyorum. Hepsi için toplam limitim 4bin tl. 5i zorlayabilirim. Kask, Mont, eldiven ve bot Önerisi istiyorum. Yazlık arıyorum.
  14. O

Sıfır motosiklette egzoz değişimi ve garanti

Merhaba , sıfır motosikletlerde egzoz değişimi yapıldığında garantiden çıkıyor mu ? Sonuç olarak stok egzozların hem görünüş hemde ses olarak ne kadar sinir bozucu olduğunu biliyoruz. 2 sene ( daha fazla ya da az ) bunları çekmek sıkıntılı olabilir.
  15. O

Motor eğitiminde Honda mı Yamaha mı?

Arkadaşlar yakın zamanda eğitim almak istiyorum. 4 kur’un hepsini. Acaba hangi firmayı önerirsiniz ? Ehliyetim var fakat 2 senedir motor sürmüyorum.
  16. O

2-3 Ay sonra kolay satabileceğim Motor arıyorum

Merhaba 2-3 ay en geç 4 ay sonra kolay satabileceğim bir motor arıyorum. ( erasmusa gideceğim ). Bajaja rs 200 düşündüm ama acaba kolay satılabilir mi ?
  17. O

Sıfır motor alırken peşinat + taksit ?

Merhaba , bayadır girmiyordum foruma. En son r25 de karar kılmıştım fakat trafik kazası geçirdiim için bir hayli ertelemek zorunda kaldım ( kol , bacak , omurilik kırıkları olduğu için ). Şimdi tekrar motosiklet hevesi aldı götürdü. Yani kısacası aradan geçen 2-3 sene bile ateşi söndürmeye...
  18. O

Motorda KM sınırıniz kac?

Motor alirken maximum kac kmye kadar motor alirsiniz?
  19. O

15 BİN TL'yi nasıl kazanabilirim?

Abilerim kardeşlerim bazılarınızın bildiği üzere yamaha r25 alıcaktım fakat babamla küçük bir sürtüşme yaşadığım için motor konusunda maddi desteğini çekti. Şimdi benim kendi kendime bulmam gerekiyor :D üniv. öğrencisiyim. Elimde en pahalı olan elektronik alet bilgisayarım (10bin tl ) onuda...
  20. O

Alienware 18 - Sıfır Gibi Çiziksiz - Türkiyenin En İyi Bilgisayarı

Arkadaşlar daha 3 ay olmadı alalı. 1-2 çizik ( belli bile olmuyor ) hariç alet sıfırdır. Fotoğrafları en kısa zamanda eklemeye çalışacağım. Satma nedenim Yamaha r25 için ailemden destek almak istemediğim içindir. Özellikleri : 18 inç 1080p ekran. Klavyenin kenarları ( el koyulan yerler )...

Yeni mesajlar