Arama sonuçlarınız

1. LiseliMotorc

Mekanmotor GÜVENİLİRMİDİR ?

Selamlar, Bu linkteli egzozu alacağım sizce bu site güvenilirmidir alsam sıkıntı çıkarmı ? https://www.mekanmotor.com/egzoz-komple-mh-drift Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. ---------- Mesajlar birleştirildi - 00:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:48 ---------- ++++++++++++
  2. LiseliMotorc

Aynalı ls2 ff352 kask camı NASIL TEMİZLENMELİDİR?

Merhabalar. Ben aşşağıda görünen kask camını aldım. Bugün kargom geldi ancak parmağımı dokunduğumda İZ kaldı ve nasıl geçireceğimi bilmiyorum sanırım gözlükcülerde gözlük temizleme ıvır zıvırı varmış onlardan alsam iş yaparmı taktiklerinizi bekliyorum nasıl temizleyeceğim bunu ?
  3. LiseliMotorc

Kafam 57 Cm Hangi beden kask almalıyım ?

Selamlar, Kafam 57cm internette baktıgımda 57-58Cm Medium kask diyor ancak bazı yerlerde bir beden büyüğünü al diyorlar sizce ne yapmalıyım değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
  4. LiseliMotorc

LS2 FF352 KASK + SARI AYNALI GÜNEŞ VİZÖRÜ ALINIRMI ?

SİZCE ALMAYA DEĞERMİ ? GÜZEL DURUYORMU YORUMLARINZA GÖRE SATIN ALACAĞIM.
  5. LiseliMotorc

Motosiklet Ehliyetlerinde '' CC SINIRI KALKTIMI'' ?

Selamlar değerli motosiklet.net ailesi, Ben a1 ehliyet alacağım ancak, motosikletim 162CC Genç motorcu kanalında izlediğim videoda polisler CC SINIRININ KALKTIĞINI SÖYLÜYORLAR Ancak bazı polislerde kalkmadığını söylüyorlar '' A1 EHLİYETTE 11KW SINIR VAR VE CC SINIRI KALKTIYSA BENIM MOTORUM...
  6. LiseliMotorc

Bir Motorcu Kendini 3 Kişiye Karşı Nasıl savunur ?

Merhabalar, Öncelikle bu videoyu izlemenizi istiyorum. Bu motorcunun kendini savunma yöntemi biber gazı ve pek etkili oldugunu göremedim kırmızılı splinter usta gibi atlıyor zıplıyor tekme atıyor bunlara karşı kendımızı nasıl savunabiliriz daha önce hiç kavga etmedim yolda allaha şükür. beni...
  7. LiseliMotorc

Max 200 tl lik kask önerisi

Selamlar değerli abilerim kardeşlerim, Kasksız motor süren bir insanım ve çok tehlikeli birşey olduğunun farkına bugün vardım. Adam motosikleti ile kaza yapıp beyni dağılmış. Yapcağınız sağlam güzel kask önerilerine açığım Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  8. LiseliMotorc

A2 Ehliyet yaşı 17 mi 18 mi ?

Selamlar, 16 yaşında günlük aktif motosiklet kullanan bir kardeşinizim. Ancak ehliyetim yok. Netten bakınca kimisi 17 kimisi 18 diyor kesin olarak a2 ehliyet yaşı nedir ? ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:53 ---------- Birde 100 uag kullanan bi...
  9. LiseliMotorc

Gaza yüklenince egzozdan gelen '' GIJJ GIJJ '' Sesi

Başlıkta belirttiğim gibi mondial 150 mr vulture (orjinal egzoz) motorumda 10 gaza yüklenmemin 2 sinde gıjj gıjjj sesi geliyor nedendir ve nasıl çözerim ? Susturucudamı sorun ?
  10. LiseliMotorc

Motosikletimde Vites attırırken tıkanmalar ve şiddetli vites atımı

Selamlar abilerim. Ben Çankırı da okuyan 16 yaşında ufak bir motorcu kardeşinizim. Motosikletimi sabah çalıştırdığımda 2 dakika ısındırıyorum ve vites 1 e atarken ne kadar yavaş bassamda vites çok sert geçiyor. Ben bunun motor yağından olduğunu tahmin ediyorum. Ve bugün öğlen 2 den 3 e takarken...

Yeni mesajlar