Arama sonuçlarınız

1. KTM07

K&N Hava Filtresi?

Duke 125 için K&N Hava Filtresi buldum bu hava filtresini daha evel kullanan oldu mu motorsiklette arabada fark etmez performansı artırır mı gerçekten?
  2. KTM07

Kask hakkında!

Arkadaşlar kask hakkında dün birkaç video izledim ve hepsine bi kere kaza yaptıgın kask kullanılamaz diyor (kırılmamış olsa bile ) onu anladım tamam da elinden düşürsen bile kullaılamaz hale gelir diyorlar bu gerçekten doğru mu 2 3 defa elidmen düştü de kask ondan soruyorum ? kaskın içindeki...
  3. KTM07

600 lük Naked ?

arkadaşlar yaz sonu bi ihtimal duke umu satacağım ve 600 lük sınıfında 2inci el bir motosiklet (naked olması lazım) almayı hedefliyorum ne tür modelleri öneririsiniz 15bin tl max bütçe?
  4. KTM07

motosiklet bağlandı !!!!!

Arkadaslar leovince egzoz alacam demiştim duke 125 ime dun arkadasim aradi duke 200 var onda motosikletini baglamislar egzozdan dolayi boyle bisi mümkündür susturucusuda vardi ustelik simdi orjinal egzozu taktiriyor geri yasak ise niçin legal bir sekilde 1125 tl ye satılıyor
  5. KTM07

HAYAL etmek güzeldir!!

Arkadaşlar kiminiz zaten hayalindeki motosiklete biniyordur ,kimimiz hayal etmeye devam ediyordur cok merak ediyorum HAYAL inizdeki motor nedir (hayal dedğim ilerde almak istediğiniz çok beğendiyğiniz ah şu bende olsa dediğiniz) Ben Ducati Monster 696 ıya hayranım ilerde almak için...
  6. KTM07

BMW s1000rr

Arkadaşlar bmw s1000rr hayabusayi tahtından etti mi etmedimi bildigim kadari en iyisi suan s1000rr Tamamen merakimdam açtım
  7. KTM07

Yağ ne sıklıkla degismeli??

Arkadaslar yağ ne sıklıkla degismeli
  8. KTM07

Konu biraz alakasız ama Teknoloji ile arası olan yardım etsin lütfen!!!!

Arkadaşlar diğer forumlarda hala cevap alamadım şansımı burdada denemek istiyorum Galaxy s4 telefon aldım fakat cihazın belleği hemencikte doldu sd kart aldım uygulamaları oraya taşırım yer açarım diye fakat taşıyamadm bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin
  9. KTM07

kumandali alarm takma!!

Arkadaslar kumandali alarm takmak istiyorum herhangi bir zarari olmaz degilmi saglam bir marka tavsiye edebilir misiniz (motor ktm 125 duke)
  10. KTM07

kesiciyi ayarlama!!!

Arkadaslar 125 duke da motosikletin kesicisinin nezaman devreye gireceğini ayarliyabiliyoruz zarari olmaz değilmi 9 bin devirde kesiciye girerken suan en yuksek ayar olan 10bin500 e getirdim
  11. KTM07

Egzoz Markaları ,hangisini tavsiye edersiniz?

Merhabalar , Motoruma Egzoz taktıracağım fakat Leo Vince mi Akrapoviç mi bilemedim . Sizce hangisi daha iyi olur?

Yeni mesajlar