Arama sonuçlarınız

1. fatih.met

Motosiklette Eldiven Takma Zorunluluğu Getirildi

araba alarmı var onu takacağım uygun zamanda... samsung smart tag beğenmedim çünkü konum iletmek için yakınlarda başka akıllı telefonlara bağlanıp onlardan konum bilgisi alıyormuş... yani bağlantı kurabileceği bir telefon bulamayıp konum bilgisi veremeyebilir... yani bana çok riskli geldi...
  2. fatih.met

elcik değil o, üzerine bir şey sarmışlar, söksem altında temiz elcikler duruyordur, aldığımdan beri henüz temizlemedim motoru, ilgilenmedim motorlar hiç, içim yanıyor, bu günler baya zor benim için, kimseyle dertleşmekte istemiyor insan, bir yararı yok... zaten motoru da bir anda tepem attı...
  3. fatih.met

Allah razı olsun, tank gibi diyorlar, fotolarda belli olmuyor ama yakından gören çok büyük diyor... ilk denemede 152 km yol yaptım, şehir içi bol durk kalk trafiğinde yüksek devir ve hızda yaptım ve 11,7 litre yaktı... yani yaklaşık 100 km de 7,6 litre yaktı.. km de 4,13 tl yakmış oldu... anlık...
  4. fatih.met

Teşekkürler, almaya gittiğim gün sahibini beklerken 2 resim çektim sadece, satın aldıktan sonra hiç resim çekmedim, şöyle bir güzel yıkayıp güzel bir yerde biraz çekeceğim ama ne zaman olur bilmiyorum... Benimki de 2015 model, 49 bin km de ve 405 bin tl ye aldım.. teşekkürler :) valla...
  5. fatih.met

CFMOTO V4 SR-RR: Geleceğin Gücü Sahneye Çıktı

Norton'u benim gibi sadece antivirüs firması sanan başkaları var mı acaba :D komiğime gitti ilk bakışta, motosiklet firması neden bir antivirüs firmasını satın alır dedim ve araştırdım, ingiliz kökenli bir motosiklet markası mı firması mı her neyse işte.
  6. fatih.met

eldiven pahalı bir şey değil ve mutlaka bir şey alıp giymek gerek... bu kanunda tek bir şey bana yanlış geldi oda kanun çıktıktan sonra en azından milletin haberi olması için 1 hafta beklemeliydi, kanun hemen yürürlüğe girdi galiba. bana soracak olurlarsa ben zaten eldiven mont v.s. hepsini...
  7. fatih.met

kalp de kırarım üstünde de tepinirim diyorsun yani :D gerek yok, yine denk geliyor beğenen ama ben öyle bir denemesine yükleyip baktım, hiç biri ile konuşmadım çünkü gerek yok, bana lazım değil.. yukarıda mesajda şaka yaptım ben, çevremde kadınlar beğeniyor genelde, şöyle iltifat ediyorlar...
  8. fatih.met

ben bu kuryelerden çok rahatsız oluyorum, yani öyle bir kullanıyorlar ki bunlar yüzünden kaza yapacağım diye korkuyorum hep... geçen cumartesi motor değiştirdim, tiger explorer 1200 aldım ve ilginç şekilde trafikte diğer araçların tutumu değişti bana karşı... dibime sokulan kurye sayısında...
  9. fatih.met

kalbimi kırdın, eskort da olsa kadın sonuçta, beğenmişler işte, hani motorcular biraz daha çevik ve kanı akan tipler olduğu için belki hem para alıp hemde doyarız diye düşünmüşlerdir.. bir şekilde kendimi teselli etmem lazım benim :)
  10. fatih.met

Kadın deyince aklıma geldi, arkadaşlarım bir uygulamadan bahsetmişti bana, "Tinder" isminde bir uygulama, bir kaç gün önce merak ettim ve gece 00:48 sularında telefonuma kurdum, forum profilindeki fotomu koydum profil resmi olarak ve ertesi gün öğleye kadar 14 kişi beğeni atmış.. bir tanesi...
  11. fatih.met

Ani Şerit Değişimi Facianın Eşiğine Getirdi: TIR Şoförü Son Anda Durdu

Anlamıyorsunuz galiba, hız sınırının 20 yada 30 olduğu yerler de diye yazdım, yani gercekten Türkiye de okuduğunu anlayamıyor millet. Sizin gibiler yüzünden insanlar birbirleriyle konuşma aşamasını gecemiyor ki bir şeyler değişsin gelişsin. Birde haklı bile olsanız şu laf sokmaya çalışmak yada...
  12. fatih.met

kural anlayışımızı değiştirmek gerek... mesela kırmızı ışık durmamız gerektiği anlamına geliyor dimi? aslında biraz daha farklı; mesela iki araç karşılaştığında hangisi geçecek ve hangisi yol verece? bunun kararını kırmızı ışık veriyor... peki eğer yol verecek kimse yok ise sen kırmızı ışıkta...
  13. fatih.met

çok talihsiz bir kaza çünkü minibüsün kesinlikle görüş açısı dışında ve neredeyse çarpana kadar göremeyeceği konumda gidiyor motosiklet... motosikletçi ise öyle bir durumda ki yani minibüsün döndüğünü görüyor ama sağ şeride geçecek diye düşünüp istifini bozmadan devam ediyor fakat işte planın...
  14. fatih.met

Ehliyeti 60 gün geri alınacak, motosikleti 60 gün trafikten men edilecek

ben en çok paketçilerden şikayetçiyim, dün sıkışık trafikte arkadaşı evine bırakmak için gidiyoruz beraber, önüme ve sağıma bakıyorum çünkü çok sıkışık ve arabalara neredeyse değerek gidiyoruz öyle söyleyeyim... Esenyurt trafiğindeyiz işte.. sonra arkadaş "dikkat et solunda motor var" dedi ve...
  15. fatih.met

U dönüşü yapan arabaya çarpan motorcu 34 Bin TL ceza yedi

Ben anlamıyorum nasıl bir kafaya sahipsiniz... Ehliyeti yoksa onun cezasını ayrı yer ama burada trafik suçunu büyük oranla araba işliyor.. sinyal yok ve sağ şeritten sola dönüyor.. Yani motorcu da araç sollama hızı olarak trafik suçu işliyor. Bakın araçları sollarken onların hızından biraz...
  16. fatih.met

Kadın motosiklet sürücüsünü darp ettiler!

Bu konu niye bu kadar uzadı ki? İki taraf da rezil insanlar. Medeniyetten nasibini almamış reziller... Benim midem kaldırmıyor bu tür olayları ve şimdi konu çok uzamış diye merak edip tam izledim. Şu videoda olay yaşayan tiplere yer yok, bu insanların hiç biri istenmiyor ve toplumda yerleri yok...
  17. fatih.met

Son dönemlerde dinlediğiniz en güzel şarkılar

aa dolapta alkol vardı o iyi gelir, yakın dostum beni zor zamanlarımda teselli ediyor :)

Yeni mesajlar