Arama sonuçlarınız

1. uçanmotor

Türkiye tiye alınmayan bir ülke

Neden açtım bu konuyu altı üstü misal bi tırnak makası alıyorsun kutusundan kullanma kılavuzu çıkıyor 20 dilde ismini hiç duymadığımız ilkel devletlerin bile dilinde açıklama oluyor ürünün kullanımı hakkında bi scooterın türkçe incelemesi videosu arıyordum yutubda yok elektronik bi eşya...
  2. uçanmotor

sym jet 14 ün

türkçe inceleme videosu bilen varmı ben bulamadım
  3. uçanmotor

ücretsiz avm otoparkları

avrupa yakasındaki hangi avm ler otoparklardan ücret almıyor
  4. uçanmotor

rodaj ve 100 km hızı

Bir motosiklet rodajdayken niye daha çok yakar ve 100 km hızı geçince daha çok yaktığını duydum sizce neden ---------- Mesajlar birleştirildi - 18:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:25 ---------- bilen yok mu nette araştırdım bulamadım
  5. uçanmotor

motosiklet pantolonu

alsam dizlik takmaya gerek var mı kot pantolon olan cinsinden
  6. uçanmotor

Boş zamanlarınızda

Bana motosiklet öğretmek isteyen var mı Avrupa yakasında oturmaktayım vitesli motor alınca
  7. uçanmotor

bu cezayı aldınızmı

radara yakalanma cezası forumda okudumda 130 la giden çok ve tramway yolunu kullandığınız için ceza alan varmı
  8. uçanmotor

cst marka lastik

Bu lastiği kullanan varsa yorumlarını bekliyorum güngören ve civarı lastik satıp montajını yapan rot balans cihazı olan dürüst esnaf var mı
  9. uçanmotor

yazlık montu soğuk havada kullansam

Yazlık mont alıp bir beden veya iki beden büyük alsam bi kazağın üstüne yazlık montu taksam koruma sağlar mı bol gelirse şayet koruma sağlarmı teşekkürler
  10. uçanmotor

Honda Şirinevler şubesinin kapanışını neye bağlıyorsunuz?

Sitede daha önce konu açıldıysa kusuruma bakmayın motorumun güzelliğine bakın :-) honda şirinevler şubesini kapatmış olmasını neye bağlıyorsunuz
  11. uçanmotor

bu motoru nerden bulabilirim bunun gibi

https://www.google.com.tr/search?q=mobylette&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiwwZD1yoXVAhWGcRQKHZvrBH8Q_AUIBigB&biw=1280&bih=894#imgrc=oVQoeYTw4-vvNM:
  12. uçanmotor

o mu bu mu?

http://www.kymco.com.tr/urunler/1001/scooter/9/super-8-125.aspx http://www.sym-tr.com/urunler/maxi-scooter/jet-14/
  13. uçanmotor

1 sağlık raporuyla

1 sağlık raporuyla b sınıfı eski ehliyetimi değiştirip hem yeni alacağım motosiklet için kullanabilir miyim yoksa bi rane daha rapor almak gerek
  14. uçanmotor

Hayalimdeki motor

[/url][/IMG]
  15. uçanmotor

hangi scooterlarda

kombine fren sistemi vardır bununla ilgili paylaşım yeri var ama konu açılmayınca kimse yazmıyo scooterlarda zincir yoksa bize carpmaz dimi kapalı cunku dimi
  16. uçanmotor

hangi scooterlarda

kombine fren sistemi vardır bununla ilgili paylaşım yeri var ama konu açılmayınca kimse yazmıyo
  17. uçanmotor

Güvenlik konusuyla ilgli neden bölüm yok

Bu link altında konular darma dağın güvenlik konusu en alıcı nokta sohbet linki altında konular dağılıyor bir çatı altında toplayalım bir de şifreli kilitin kelepçesi açıksa eski şifreyi bilmeden şifresi değiştirebilir miyiz bahçe kapısına asma kiliti takacağım yeri bana bakar yerde değilde...
  18. uçanmotor

Güvenlik konusuyla ilgli neden bölüm yok

Bu link altında konular darma dağın güvenlik konusu en alıcı nokta sohbet linki altında konular dağılıyor bir çatı altında toplayalım bir de şifreli kilitin kelepçesi açıksa eski şifreyi bilmeden şifresi değiştirebilir miyiz
  19. uçanmotor

Hem şifreli hem alarmlı asma kilit

Nerde bulabiliriz Bir de 1 milyara satılan abus kilitler çilingirle açılıyor mu zinciri kesiyorlarsa elektrikli testereyle kesiliyorsa motor sesinden duyabiliriz
  20. uçanmotor

depo çantası

ne işe yarıyor canta görevimi görüyor görüyorsa deponun üstünde olduğu içinmi depo çantası denmiş lakayıt herifler cevap vermesin

Yeni mesajlar