Arama sonuçlarınız

1. Ege Anıl EFE

Acil. İzmir Karşıyaka ehliyet için sağlık raporu

Arkadaşlar bugün gidip kayıt olucam fakat sağlık raporu almam lazım acilen karşıyaka fa nerden alabilirim acil.bu arada aile hekimim maraşta, yani aile hekimim yok izmirde
  2. Ege Anıl EFE

İzmir Ehliyet ve Eğitim

Arkadaşlar bu sene(2015) içinde A2 ehliyet almayı planlıyorum. Ancak eğitimimi ve ehliyetimi nerde almamı önerirsiniz.İzmirde yaşıyorum ve güvenilir bir yer arıyorum.tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı,ücreti hakkında da bilginiz verirseniz çok mutlu olurum,teşekkürler. :)
  3. Ege Anıl EFE

Şans mı,Tecrübe mi ? (10+ Video)

Abilerim ablalarım. Öncelikle selamlar sevgiler. Videolar sadece facebook üzerinde bulabildim. Amacım kesinlikle reklam değildir,Sorun teşkil eder ise konum silinebilir. Herhangi bir hatam Varsa Affola. Şimdi Sizlere Sorum şu videolarda, Tecrübe mi / Şans mı, yoksa her ikisi de mi? :) Fikirler...
  4. Ege Anıl EFE

Alternatif çoğaldıkça kafam karıştı.

Abilerim :D Malum bu sezon bende ehliyet,eğitim ve ekipmanlar sonrası aranıza katılıyorum allahın izniyle fakat. Araştırdıkça aklım karışıyor nasıl bişeyle başlasam diye. Yani öyle derken hangi marka model anlamında. Maksimum 250 cc ile başlicam tabiki o konuda da aklım karışık sorun olur mu...
  5. Ege Anıl EFE

En Sevdiklerimden birisi

Abilerim,(Hatta biraz önce gördüm) ablalarım :D Çok sevdiğim ve hoşuma giden bir videouyu sizlerle paylaşmak istiyorum.Başta söliyim sorun olmasın video başka kanaldan alıntıdır :) Umarım hoşunuza gider. (1.47'de ki davranışları pek hoş değil de neyse :)) Müzik listesi.:: 2Pac ft. Kurupt -...
  6. Ege Anıl EFE

Sizce başlangıç İçin fazla mı abartı?

Çoğunuz bu işin abartısı olmaz diyecektir ,bende aynı düşünceye kapılıyorum çoğu zaman ama biraz bütmi zorlayacak ama en azından tam takım olacağım hem kendimi hem de artçımı koruyabileceğim. Neyse düşüncem şöyle Alacağım motor, eğitim ve ekipmanlar sonrası 2014 Cbr 250R Ekipmanlar ise şöyle...
  7. Ege Anıl EFE

Başlangıç Tecrübeleri...

Abilerim Öncelikle herkese Selamlar :) Şimdi Konuyu açma sebebi yeni başlayacak ve/veya başlayanlara bilgi ve tecrübe paylaşarak yardımcı olmak.Bende Yeni başlayacağım için tecrübelerinizden ve bilgilerinizden ders alıcağım.Kısaca Bizler için tavsiyeleriniz,düşünceleriniz ve tecrübelerinizi...
  8. Ege Anıl EFE

Hangisi?

Arkadaşlar 2014 Honda Cbr 250R Almayı planlıyorum ve forumdaki bir kaç abim tavsiye olarak lastikleri değiştirmemi söyledi. Sizce ; ***Pirelli Diablo Rosso'mu.?*** ***Michelin Pilot Activ'mi.?*** ***Michelin Pilot Street'mi.?*** Hangisi daha uygun olur abilerim.? Başlangıç Motoru olacağını da...
  9. Ege Anıl EFE

Hangisi İçin Daha İyi Bir Başlangıç Olur?

Abilerim öncelikle tekrardan merhaba. Gelecek ay kursa başlıyorum. Ehliyetimi,Güvenlik önlemlerini ve tüm eğitimleri aldıktan sonra almak istiyorum fakat 2 motor arasında kararsızım. 2014-2015 Honda Cbr 250R'mı daha iyi bir başlangıç olur yoksa 2014-2015 Yamaha Yzf R125'mi daha uygun olur...
  10. Ege Anıl EFE

NITRO AIKIDO'mu / SCORPION EXO 410'mu ..?

Arkadaşlar Motor hayatına yeni katılacaklardanım. Haliyle Güvenlik şuan benim için en ön planda fakat iki kask arasında kararsız kaldım. Sizce Hangisi? NITRO AIKIDO Sharp testinden 5 yıldız almış olduğu için daha çok dikkatimi çekti. (...
  11. Ege Anıl EFE

Güvenlik Önlemleri İçin.

Abilerim ,ablalarım ve kardeşlerim. Bende aranıza yeni katılacak olanlardanım. Olması gerektiği gibi gelecek aya ehliyet kursuna giriyorum. Sonrasında ekipman alıcam. Cbr 250R alacağım ve boyum 1.73 kilom ise 58. Güvenliğe çok önem veriyorum. ekipman için 1000-1500 arasındayım. Çok zorlarsam...
  12. Ege Anıl EFE

Honda CBR 250R için en uygun egzoz

Arkadaşlar ; Siz olsanız ve Cbr 250R'a sahipseniz Hangi Egzozdan taktırırdırnız?
  13. Ege Anıl EFE

250cc'lik Hangi Motor?

Arkadaşlar Bir kaç ay içinde ehliyet alıp 250cc ile Başlamayı Düşünüyorum ama bir konuda çok kararsızım.0 Km Almayı Düşünüyorum. Bütçem ise 10.000-15.000 TL.Aynı Zamanda Sıfır Almam Mantıklı mı,İyi Mi? 2015 Honda Cbr 250R'mı 2015 Yamaha YZF R25'mi 2015 Kawasaki Ninja 250SL'mi Yoksa başka Bir...
  14. Ege Anıl EFE

Tavsiyeleriniz ve Sorularıma Cevap?

Abilerim,Ablalarım.Öncelikle merhaba, İsmim Ege.Öncelikle Cevaplarsanız Çok Teşekkür Ederim.SAnırım biraz uzun bi konu olacak ama sizden başka kimseye danışamam. Öncelikle 1998 Nisan doğumluyum ve 1,72 Boyundayım ve 58 Kiloyum(Biraz zayıfım anlyacağınız) Henüz ehliyetim yok ve 1-2 Ay içinde...
  15. Ege Anıl EFE

Merhabalar.

Öncelikle Selamün Aleyküm. Foruma Yeni Katıldım.İsmim Ege Anıl Soyismim Efe. Kahramanmaraşta Yaşıyorum ve Motosiklet tutkunuyum. İlk Sorum Boyum 1,73 Kilom 60 Motor Sürmek İçin İdeal mi. İkincisi ise Henüz Daha Ehliyetim Yok İnşallah Nisan Ayında Yaşımı Doldurup Ehliyet Alıcam.Bugüne Kadar...