Arama sonuçlarınız

1. W

ilk kazam büyük uçan bir böcek sayesinde oldu

merhaba, kazamı paylaşmak istedim. CBR 250r bu gün saat 12.00 sıralarında yeşilpınar hasdal köprü altı yolu öncesi düz yolda giderken hızım 100 110 gibiydi. çok sıcak olduğu için kaskımın vizörü açıktı. bir anda ufak bir nokta yüzüme yanaştığını farkettim ve taş çarpar gibi gözüme çarptı. o an...
  2. W

fsm köprü çıkışı yola dikkat

merhaba, bu gün seyir halindeyken köprüde ufak bir tadilat vardı. yolun en sağ çıkışında yerde çekiç var birde pense sanki üzerinden geçersek pek hayla halamet olmaz gibi kimsede alamıyor galiba yoldan yolu kullanacaklara dikkat.
  3. W

maliyet konusunda yardım. bilgisiz kullanıcı :)

merhaba, bende bir tane ford fiesta 2011 model araç var. bir tane cbf 150 motosiklet. bir tane cbf 1000 motosiklet mevcut. bunların yıllık zorunlu sigorta poliçesi ve vergisi kaça yapılır bir bilgisi olan var mı? buna göre bütçe planlaması yapmaya çalışıyorum.
  4. W

600 liraya kadar sağlam bir kask önerisi olan var mı?

merhaba, 600 liraya kadar bütçem var. en önemli özeliği kafamı koruması sonrasında da görünüşü ortalama olabilir. belki 700 liraya kadar çıkabilirim.
  5. W

cbr 250 zincir plastik alana çok yakın sanki resimli

merhaba, motoru temizlerken farkettim. zincir çok yakın. yüksek hızlarda giderken buradaki zincirler o alanı kesip atmaz mı? sanki bir sıkıntı var gibi orda yanlış mıyım?
  6. W

cbr 250 bagaj sorunu

merhaba, cbr 250 de kamp için malzemeler, genel malzemeler ve artçı ile hareket etmek istiyorum ama bir türlü eşyaları sokacak yer bulamadım. bir tane büyük sırt çantası olsa ve depoya bağlı bir çanta alsam. artçı nanayı yer mi? yada artçı ile eşya taşıyabileceğim bir sistem önerisi olan var mı?
  7. W

cbr 250 ile gökçetepe tarafına gideceğim. [istanbul]

merhaba, bayramda ufak bir gezi düşünüyorum. yanıma tam olarak ne almam gerekir. motosiklet malzemesi olarak. 4.000 km istanbul yol tecrübem var. daha önce 150 km hiç durmadan yol yaptığım oldu. iphonenun haritası ile yolumu bulmayı düşünüyorum. tek başıma gideceğim birde tehlikeli olur mu?
  8. W

NC 700 X 1.72 boy ile zorlar mı?

merhaba, bu boyda bu motoru rahat kullanabilir miyim? duran trafikte taşıyabilir miyim? 1.72 - 80 kilo yapılıyım.
  9. W

buji değişimi hakkında

merhaba, cbr 250 13600 km de acaba buji değiştirme zamanı gelmiş olabilir mi? usraya götürmeden ben değiştirsem sıkıntı olur mu?
  10. W

CBR 250 için en uygun yağ hangisi.

merhaba, araştırma yaptım ama bulamadım. motosiklet 13.500 km geldi. en son 11.000 değiştirmiştim. debriyaj değişecek yağıda değiştirmek istiyorum. hangi yağı kullansam ve yağ filitresi hangi marka olmalı. tecrübeli arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  11. W

sx90 yağlama ile motosiklet zinciri

merhaba, bu sprey ile hem temizlik hem yağlama yapılabilir mi? cbr 250 için kullanacağım. araştırmalarımda pek bir şey bulamadım motosiklet zincirinde pek kullanan yok galiba.
  12. W

Cbr 250 debriyaj Değişimi 270 lira normal mi?

Usta işçilik ile bu kadar fiyat çıkardı. Hava filtresi yağ filitreside 120 lira diyor ekstra Değişimi çok Pahalı geldi açıkcası daha ucuzua halledebilir miyim?
  13. W

türk işi, kaska kamera takmak :)

akşam akşam canım sıkıldı. böyle bir şey yapayım dedim çok güzelde kayıt yapıyor. tek sıkıntısı yatay yapamadım. onuda çözücem ama :) çok bir malzemeye gerek yok. 1 telefon 2 plastik arka kap 3 vida tornavida gerekiyor. Kaza anında bir zararı olur mu emin değilim. görüşü...
  14. W

saniyelik kazalar absnin önemi

bu gün Motorlardaki absnin önemini anladım. etiler akmerkez önünde düz yolda azda olsa açık diye ufaktan biraz hızlandım. tahmini 110 120 arası. otobüs duraklarının ordan bir köpek atladı onu gördüm geçtiğini. sıkıntı yok gibi dururken birde ne göreyim. köpeğin tasması var. kadın diğer uçta...
  15. W

fsm, etiler köprü çıkışı, tuğcular yokuşuna dikkat edin.

merhaba, seçimler yüzünden asfaltı yenilediler. fakat kanalizasyon kapağını tam yolun ortasına yapmışlar ve 80 cm çukur içersinde kapak. yani yolda giderken allah korusun o siyah asfalta gölge düşüp farketmeden üstünden geçerseniz. ön teker gömülür havalarda takla atarsınız. burayı...
  16. W

250 cc 10.000 km yaptıktan sonra kaç cc motora geçmek lazım

merhaba, 125, 250 cc olarak devam ediyorum. bundan sonra kaç cc lik bir motosiklet kullanmalıyım.
  17. W

CBR 250 bazen motor kapanıyor.

merhaba, motoru alalı daha 2 ay oldu. 2. el aldım. 13.000 km de 2.500 km kadar yol gittim. şimdiye kadar 2 kez motor, bir anda kapattı kendini neden kapatmış olabilir. bu olay aralıklarla oldu ayda bir filan. sabah oldu birde saat 6 gibi sogukken.
  18. W

cbr 250, omuzlarım geniş aynada omuzlarım gözüküyor.

merhaba, cbr 250 için geniş güzel bir ayna önerir misiniz? düzgünce araçları görebileceğim. kolum bağırım gözükmesin :) boşuna ölmeyelim araçı farketmedik diye. çok teşekkürler. not: niye araştırmadın derseniz. kullanıp geri dönüş yapabilecek adam anca burda bulurum diye düşündüm.
  19. W

2.000 km cbr 250 ile trafik deneyimim var. köprüyü kullanabilir miyim?

Merhaba, 2.000 cbr 250 ile 600 km scooter ile trafik deneyimim var. cbr 250 ile boğaz köprüsünden anadolu tarafına geçebilir miyim? bir sıkıntı ile karşılaşabilir miyim? rüzgarda motor sürdüm ama köprü rüzgarını hiç yemedim. :queen:
  20. W

sabahtan akşama kadar kaza videosu izliyorum. yinede vazgeçemiyorum.

deliler gibi kaza videoları ölüm haberlerine bakıyorum. yinede motordan vazgeçemiyorum. piskolojik rahatsızlık gibi görmeye başladım artık. sizde böyle şeyler yapıyor musunuz?

Yeni mesajlar