Arama sonuçlarınız

1. Proust 1912

Motovento’nun olayı nedir

Herkese selam; Bu motoventonun olayı nedir arkadaşlar? Ürünler piyasa değerinin yarısına satılıyor neredeyse. Ürünler orjinal midir? Orjinal ise neden bu fiyata satılıyor aklıma takıldı açıkçası. Buradan daha önce alışveriş yapan varsa bilgilendirebilir mi...
  2. Proust 1912

Kaza anında kaskın kafadan fırlaması

Herkese selamlar; Birçok kaza haberinde, kaza anında motor sürücüsünün kaskının kafasından çıktığını ve bu sebepten dolayı başına ölümcül darbeler aldığını okudum. Öncelikle kendi kaskımdan yola çıkarak düşündüğümde, kask kafama zor geçiyor ve çıkarırken de bir o kadar zor çıkıyor. Bu şartlar...
  3. Proust 1912

Bot önerisi

Herkese selamlar; 500-600 tl bandında bot bakıyorum. Tercihen 4 mevsim kullanabileceğim bir bot olmasını istiyorum, fakat kışın motoru çok kullanmadığım için 4 mevsim kriterini biraz esnetebilirim. Duruma göre bütçeyi, çok fazla olmamak şartıyla, yukarı çekebilirim. Önerlilerinizi bekliyorum.
  4. Proust 1912

Ff250 karbüratör hava ayar iğnesi yardım

Arkadaşlar selam; Yaklaşık 20 gün önce ff250 alarak motorsiklet ailesine dahil oldum. Motor ılık havalarda (10-17) dahi jiklesiz çalışmıyor ve motorun rölantisi neredeyse 1000rpm. Biraz araştırma sonrasında karbüratör hava rölanti ayarından olabileceğini düşündüm. Rölanti vidasını bulup...

Yeni mesajlar