Arama sonuçlarınız

1. Bune

Mavi beyaz istedim siyah oldu kısmet - R25 merhaba Apache güle güle :(

Yarın R25' imin vekalet işlemlerini vs. başlatacağım sigorta, ruhsat, plaka 750 tutuyormuş az mı çok mu bilemedim aklıma gelen tek şey bunca yağmur gibi zamdan sonra bu motor ciddi ciddi 20' bin olmadan almaktı. Yeni gelen parti komple siyah seri olacakmış ben mavi beyaz istiyordum ama kısmet...
  2. Bune

Elimde fazladan bir adet çift kişilik fuar davetiyesi var!

Davetiyeleri Kağıthane sürat motordan almıştım kendilerine çok teşekkür ediyorum hem şimdiye kadar beni hiç mağdur etmedikleri için hemde fuar biletleri için neyse konumuza dönecek olursak arkadaşlarım ve kendim için bilet aldım bayiden ama davetiyeler 2 kişilikmiş haliyle fazladan elimde bilet...
  3. Bune

Altın Elbiseli Adam - Hırsızlık Dosyası

Uyumam gerek sabah erken yolculuğum var ama video harika olmuş 25. dakikada bırakmak zorunda kaldım harika bir paylaşım herkes izlemeli.
  4. Bune

Güncel fuar haberleri -2-

Bilgilerin hepsini bayilerden bizzat duydum fuara gidecek arkadaşlara yardımcı olmak için başlığı açıyorum. Tvs Apache RTR 200 - Fuara yetişemiyor bu yüzden fuarda sergilenmeyecekmiş. Bajaj Pulsar 400ss - Bi ihtimal prototip gelir mi diye sordum şuan motor hakkında hiç bir bilgi olmadığını...
  5. Bune

XS beden uygun fiyatlı kask arayanlar buyrun

http://www.motomaxonlineshop.com/ariga-rc1050s-gunes-vizorlu-kapali-kask-pmu3054 Kız arkadaşıma almıştım toplasan 3-5 kere giyildi yada giyilmedi sıfır gibi ama faturası vs. olmadığı için değiştiremiyorum hiç bi işime yaramıyor beden olarak ta küçük. Eğer forumdan almak isteyen olursa satış...
  6. Bune

Altın Elbiseli Adam cbr 250r kamera arkası -kopma garantili-

Bence şimdiye kadar çektiği en harika video olmuş AEA' nın izlemeyen kalmasın bi bunu bide 1000rr video sonunu çok beğenmiştim yeni yüklenmiş bi göz atın gülmezseniz paranızı iade ediyorum :queen:
  7. Bune

R25 hakkındaki bulutları bi dağıtalım -güncel fiyat haberi-

Arkadaşlar ben bu motoru almak için 1 haftadır banka kredisi, ön satış vs. araştırmadığım şey kalmadı bildiğiniz ciddi alıcıyım yani, son olarak fiyat olayını netleştirmek için kardeşlere gitmeyi düşünüyordum telefon açayım dedim bi kaç bayiyi daha aradım hepsinin altını çize çiz söylediği şu...
  8. Bune

Neden selam vermiyorsun?

Bi kaç video izleyip yatayım yarın iş güç var derken dikkatimi çekti uzun zamandır da konusunu açmayı düşünüyordum şimdi nasip oldu. Türk' ün Türkten başka dostu yok derler, Türkler birbirine çok bağlıdır derler, ne hikmetse motorun üstüne çıktım çıkalı bunların hiç birini göremedim ben...
  9. Bune

Kredi kartıyla motosiklet alımında vade farkı???

Arkadaşlar az önce yamaha kardeşleri aradım satışlarında kredi kartına %8 vade uyguladıklarını söylediler ben apache' yi alırken %0 vade ödemiştim eğer alacağım motora bir de vade eklenirse 1000 lira ekstradan ödemiş olacağım. Daha önce kredi kartıyla motor alanlarınız mutlaka vardır, vade...
  10. Bune

Foruma özel fiyat 2013 yeni kasa yeşil apache michelin lastikli

Marka: TVS Model: Apache Rtr 150 hyper edge KM: 5000 Renk: Yeşil Fiyat: 4.500 TL (Forum üyelerine indirim düşünüyorum sahibinden.com dan ilan açtığımda fiyatta indirim olmayacak.) Açıklama: Tüm bakımları servisinde yapıldı, 600 liralık michelin lastik takımı, orta sehpa, çanta demiri ve disk...
  11. Bune

c3 climder interkom kullanan var mı?

Resimdeki gibi iki interkom sipariş etmiştim ebay' den bugün elime ulaştı ürünler fakat bi türlü birbirine bağlayamadım, şirkette fazla da inceleme imkanım olmadı açıkçası ama bi kere şansa radyo frekansı çekti galiba bi müzik sesi duydum anca ama dediğim gibi iki makina bi türlü birbirine ses...
  12. Bune

İndrim arayan arkadaşlar dikkat fırsat var!

İstanbulda yaşayan ve bu sıralar motosiklet ekipmanı almayı düşünen arkadaşlar gis park içinde motomax mağaza açmış ve açılışa özel kasada etiket fiyatı üzerinden %30 indirim yapıyorlar. Ben alttaki ürünleri aldım ve sadece 168 lira ödedim bence çok iyi bir fırsat kaçırmamanızı öneririm. AEA'...
  13. Bune

3 ay sonra satılacak motorun 7 ay sonraki mt vergisi ödenir mi?

Soru bu arkadaşlar motorumu fuardan alacağım bi 250cc ile değiştirmek istiyorum mtv ye baktığımda 2014 ikinci taksit, 2015 yılına aitte birinci ve ikinci taksit ödenmemiş gözüküyor ben bu motoru 2015 2. taksitin son günü olan 7. aya kadar satmış olacağım ama o taksiti ödemem gerekir mi? Satışta...
  14. Bune

Rus işi her zeminde giden çantada taşınan motosiklet

Daha önce forumda verildiğini görmedim çok acaip bişey :)
  15. Bune

Rodaj sırasında neden uzun yola çıkılır?

Soru bu forumda bazı arkadaşlar motorun rodajı için haftsonu gezisi yaptık x şehrinden y şehrine gittik vs diyorlar anlamıyorum bu olayı, rodaj esnasında belli hız ve devri geçmeden kullanmak ve sık sık viteş değiştirmek gerekmiyor mu? Eee o zaman bu arkadaşlar şehirler arası yolda nasıl seyahat...
  16. Bune

Motosiklet.net TV

Yaşım 10-11 civarı sokaktaki motorcu abim bazı akşamlar arkadaşlarını dükkandan bozma garajında ağırlıyor, çaylar içiliyor (ben kivi suyu içerdim oralet gibi antifriz diye dalga geçerlerdi :)) bisküviler açılıyor herkes başlıyor anısını anlatmaya içerde bi mz 301 kapıda 151 - 251 daha sonraları...
  17. Bune

2015 fuar dedikoduları, tvs apache 200cc ve draken konsepti

TVS bayisinden duyduğum kadarıyla şubat sonundaki fuarda tvs apache' nin 200 cc yeni modelini tanıtacakmış ayrıca birçok yabancı site draken adında tvs - bmw ortaklığında yapılan muhteşem bir 250cc motordan bahsetmiş hani naked tipim değil ama çok beğendim ben draken' i :) Şu fuar...
  18. Bune

Yeni nesil görünmez kask, yada kafa koruyucu hava yastığı.

Yazın kapalı kaskların bunaltıcı havasından kurtarabilir mi acaba? En azından gözü rüzgardan koruyan bi aparat daha gerekir diye düşünüyorum ama düşünce çok güzel.
  19. Bune

Honda cbr 250r bizımla değilsın :D

Milletin kanını piyasada tekel olduğundan bunca sene sömürdün 250 cc motoru 14 bin lira civarına mal ettin insanlara (ve piyasayıda sen yükselttin) ama artık diğer üreticiler gözünü açtı pastana konmaya geliyorlar honda bize de artık bizimle değilsın demek düşüyor :king: :king: :king: 250cc...
  20. Bune

MT Revenge Reaper model XL beden kask toplamda 1 saatten fazla kullanılmadı.

Forumda daha önce incelemesini yazdığım kaskımı satıyorum. Gözlük kullanan biri olarak yanlardan sıktığı için kullanamıyorum. Kaskı deneyemeden almıştım haliyle uyup uymayacağını bilmiyordum kafa tipim yuvarlak olduğu için kask bana uymadı toplamda 1 saat anca kullanılmıştır. 275 TL kargo dahil...

Yeni mesajlar