Arama sonuçlarınız

1. Bune

Aslında hepimizin en büyük ihtiyacı bu :)

Düşünsene hırsız korkusu yok, acaba bi de cross alsam nerye koyarım diye düşünme yok, kendi motoruna kendin bakım yapabileceğin bir ortam, çıkar bahçeye tut hortumla suyu ne o yıkamacıya gittiğinde acaba katkı maddesi var mı boyası uçar mı derdin olsun ne de yıkamacı eşiğinde motorun soğumasını...
  2. Bune

Selesi sert olanlara, uzun yol seyahate çıkacak olanlara hava yastıklı minder burada!

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/151052-14tl-ye-airhawk-benzeri-havali-minder-ideenwelt.html Bu linkteki arkadaşımız sağolsun dün söylemişti bende her yerde yoktur bu mağaza diyerek 3 adet aldım, isteyenlere kargosu karşı ödemeli olmak kaydıyla 15 liraya gönderebilirim (14.95 mağaza...
  3. Bune

2 adet ceza borcum var radar ve polis memuru nasıl ödenir?

Arkadaşlar az önce bi çevirmede ceza yedim hemen ödemek için https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/template.jsp?page=IVD_MTV_SORGU adresine gittiğimde hiç bir ceza yoktu daha sonra http://www.egm.gov.tr/sayfalar/trafik_sorgulari.aspx sayfasına gittiğimde ise bir yolda radara yakalandığım ve 277...
  4. Bune

Motorcu Muhabbeti' nden haber var mı?

Arkadaşlar MM bi kaç haftadır video yüklemiyor sesi soluğu çıkmıyor, tanıyan bilen birileri var mı başına bi iş mi geldi acaba? Normalde video yükleyemeyecek durumda olsa bile bunu belirten bi açıklama yapardı ama 3 hafta oldu ses soluk yok.
  5. Bune

İlk görüşte aşka inanır mısın? VFR 800 içerir!

Saat tam olarak 18:50 idi seni gördüğümde bir motor bu kadar mı kusursuz dizayn edilir? Bu ne güzelliktir arkadaş, tutuldum resmen, hani honda sevmem bilen bilir ama bu saatten sonra xj6 filan aramam benim bi sonraki motorum vfr 800' dür! Şu saatten sonra vfr 800 hakkında ne var ne yok...
  6. Bune

Kenan Sofuoğlu'nun 4 aylık bebeği hayatını kaybetti

Kenan Sofuoğlu'nun 4 aylık bebeği Hamza Sofuoğlu hayatını kaybetti. Bebeğini kaybeden Kenan Sofuoğlu'nun hayat hikayesi çok büyük acılarla doldu. Sofuoğlu'nun daha önce iki erkek kardeşi de yaşamlarını yitirmişti... Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun, beyin kanaması geçirdiği için tedavi...
  7. Bune

Bugün üç kuruş kar elde edeceğim diye yarın binlerce liradan olma!

Arkadaşlar forum da o kadar çok çalıntı haberi dolaşmaya başladı ki bir uyarı yapma ihtiyacı duydum. Bizim halkımız kendini en zeki olarak bilir taa ki başka bir çakal gelip onun bileğini bükene kadar o zaman da dünyanın en şansız adamı kendisiymiş gibi isyan eder kafasını duvarlara vurur ama iş...
  8. Bune

Samsunlu 98'lik ninenin motosiklet tutkusu

Nine zehri yemiş bi kere :queen::queen::queen: http://www.ensonhaber.com/samsunlu-98lik-ninenin-motosiklet-tutkusu-2015-07-10.html Samsun'un Yakakent ilçesinde yaşayan 98 yaşındaki Hamide Karabulut, motosiklet kullanmak için oğlundan eğitim aldı. Karabulut, çocuklarının tüm karşı çıkmasına...
  9. Bune

Hobbit 3 afişi isteyen var mı?

Orta dünya hastası bi kişilik olduğum için hobbit 3 vizyondayken gittiğim sinemadan 2 adet afiş istemiştim. Sürekli müşterileri olduğum için kırmamış vermişlerdi ama odama asmak nasip olmadı isteyen varsa alttaki fotoğrafın birebir aynısı olan afişleri verebilirim. Aldığım günden beri rulo...
  10. Bune

Elektriksiz basınçlı yıkama makinesi.

Alttaki linkte bi ürün var pompalı sistemle 40bar civarı bi basınçla su püskürtüyor, bu üründen kullanan varmı arkadaşlar? Arada bi motorumu yıkamak için kullanabilirim diye düşünüyorum sizce işe yarar mı...
  11. Bune

Ne olacak bu Fenerin hali

Sigaranın kokusuna gelemeyen adamım şuan bi cigara tüttüresim var, hani başakşehiri yenemeyiz biliyordum da bu kadar da rezillik olmaz be kardeşim. Şimdi haftaya son maça gidip başkana güzelce küfür edip kombineyi öyle yakmak var ama o maçta bile yeniliriz gitmeye değmez.
  12. Bune

En avantajlı akaryakıt kartı hangisi?

Arkadaşlar merhaba, her ay en az 250 liralık yakıt masrafım var, yıllık 3000 - 4000 lirayı buluyor bu masrafım genellikle opetten almaya çalışıyorum akaryakıtı ama bana bi faydası yok bu masrafı ufakta olsa bi kazanca çevirmenin yolu var mıdır? Ekstra puan biriktirmeyle herhangi bir hediye yada...
  13. Bune

Ebay' den bot aldım olmadı foruma özel fiyatla satıyorum

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/pro-biker-speed-motosiklet-botu-168851028 İlan bilgilerinde detay yazıyor forumdan almak isteyen olursa 250' ye bırakacağım ama bu teklif sadece forum üyelerine geçerlidir, forum dışından almak isteyen olursa ilandaki fiyattan alacaktır...
  14. Bune

Bir anlık tembelliğin cezası bu kadar ağır olmamalı :( Gidondan kask düşürmece içerir

Bir müsibet bin nasihatten iyidir derler boşa dememişler benim yapım gereği başıma gelmedikçe akıllanmayan bir adamım onlarca kez duydum kaskı gidona takmayın, kaskı gidona takmayın, ben düşürdüm, arkadaşım düşürdü vs. vs. diye onlarca kez duymuşumdur, iki dakika motorun arkasına yük takana...
  15. Bune

Otoparkta bir yıldır hareket etmeden yatan şüpheli motor?

Arkadaşlar merhaba, motorumu koyduğum otoparkta bir senedir motor var ve bu motor hiç hareket etmiyor sanki terk edilmiş gibi geçenlerde şüphelenip plakasının fotoğrafını filan çekmiştim az önce plakayı sorguladığımda şöyle bi sonuç aldım, yanlış bişey yapmamak için önemli yerleri sildim bi...
  16. Bune

Bot pantalonun içine mi giyilir yoksa paçalar botun içine mi sokulur?

Alın size enteresan bi soru daha forum ne hale geldi arkadaş :rendeer: :queen: Yağmurlu havalarda paçalar ıslanmasın diye botun içine sokuyorum pantolonu ama genelde kot giyip paçaları da botun üstünü kapatacak şekilde giyiyorum acaba yanlış mı yapıyorum? Bunun olması gereken şekli nasıldır?
  17. Bune

HD Uydu alıcıdan anlayan var mı?

Arkadaşlar hd uydu alıcı almak istiyorum 200 liraya kadar bütçem var kanal geçişlerinin hızlı olması ve görüntü kalitesi önemli benim için ama bunun yanında iptv medya oynatma özelliği de olursa güzel olur. Ama en çok aradığım özellik uydudaki kanalları kendi bulması ve biss key ile...
  18. Bune

Altın elbiseli adamla Ducati scrambler tanıtımı

Anlık resimler, ortam fena değil, hava desen yaza göz kırpıyor tek kötü yanı ben tek geldim :) Bu arada az önce scrambler kullanan bi kişi düştü motor yürümezse test bitecek sanırım.
  19. Bune

Marushin 777 Samura alınır mı? 400-500 lira civarı kas önerileriniz.

Merhaba arkadaşlar, bilenler bilir daha önceki test başlığımda yazmıştım büyük bi hevesle aldığım MT revenge reaper kaskım benim bedenim olan XL olmasına rağmen kafamı bayaa sıkıyor bende fiberglass ve karbonfiber alternatif kasklar aramaya başladım. Bi kaç forumda aman Samura' dan uzak durun...
  20. Bune

Motorun çizilmesini önlemek için ne yapılabilir?

Arkadaşlar herkese merhaba, motorumu asansör işi yapan bi işyerinin deposuna koyuyorum adamlar sağolsun izin verdiler içim rahat hemen eviminde karşısında ama şöyle bi sıkıntı var bu arkadaşların ne zaman malzeme getireceği ve indirip bindireceği belli olmuyor kalın demirler taşıyorlar bi kaç...

Yeni mesajlar