Arama sonuçlarınız

1. BUGR4H4N

CBF 250 için yorumlar

2004 model CBF 250 benim Mondial Drift L motoruma takas teklif etti adamla telefonda konuştuk amortisör keçelerini yağlarını 2 gün önce değiştirdim dedi alt takımda gram ses yağ kaçağı yok dedi bunlarda debriyaj tasından ve egzantrik zincirinden ses geliyormuş o bile yoktu dedi yağ soğutmalı ve...
  2. BUGR4H4N

120 140 hız arası rahat seyir edecek 30 35 bin lira arası motor arıyorum

Başlıktada belirttiğim gibi motor arıyorum kmsi 25 bin geçmemiş supersport olmayan(seyahat yapacağım için çanta takıcam) çinli japon vs fark etmez enjeksiyonlu olursa daha iyi olur bildiğiniz motor varmı
  3. BUGR4H4N

Honda Dio ön jant 90-90-14 lastik olur mu

Arkadaşlar kolay gelsin bugün Honda Dio aldım Fiyuu da esnaf kurye olarak başlayacağım için ver Mersinde kış ayları yağmur çok olduğu için Michelin veya Metzeler düşünüyorum. Metzeler 1-10 Kasım atası elimde olur dediler üstünde lastik ıslakta berbat olduğunu bildiğim için acil lazım ön janta...
  4. BUGR4H4N

CBF 150 arka jant kaç inç genişliğinde

arkadaşlar merhaba bende Hero T-sport var orjinali 110 taban bide bunun Hunk var 100 taban CBF ise 90 taban ben kışın kış lastiği takıcam 100-110 tabanda kış lastiği yok bende 90 taban almak istiyorum teknik verilerde t-sport için 18x2.15 demişler 3.8 oluyor CBF de bu durum nedir...
  5. BUGR4H4N

Kendi montumu inceledim Forte GT İnferno 4 koruma bölgeli VİDEOLU

Arkadaşlar amatörce kendi montumu inceledim mont almaya düşünene kesinlikle tavsiye ederim https://www.youtube.com/watch?v=t-XANJRJbpU
  6. BUGR4H4N

Asterion AGM aküler hakkında bilgi

Arkadaşlar merhaba 2016 Hero Tsport motosikletim var 31 Kasım 2018 cıkışlı. Motosiklet 8400 kmde genellikle yatmış bir motosiklet şuan akü marş basıyor ama aklıma gelen başıma gelir aküsü bitecek diye bir düşüncesi Fiyuu ile görüşme yaptım form bekliyorum başladığım marş basmaması konusu kötü ha...
  7. BUGR4H4N

Sonradan Yan ayaklık ikaz ışığı nasıl yapılır

Arkadaşlar merhaba. Yan ayaklık yüzünden kaza yaptım açık unutmuşum ön frene basınca motorun dengesi şaştı ben duran araca 30 40 kmh hızla çarptım ve yere düştüm full ekipmanlı olduğum için kazadan sadece bel kemiğin orası ufacık zedelendi bastırınca ağrıyor buna şükür... Motosikletim Hero...
  8. BUGR4H4N

Hero T-sports orjinal arka dişli sayısı nedir

bunun bilgisini verirseniz bende 2 düşük dişli takacağım
  9. BUGR4H4N

2018 SYM Xpro 125 hakkında bilgi

Vigo da kendi motorunla Kuryelik işine başlayacağım aksilik olmaz ise. Ben bu işi uygun motorlar bakıyordum ama gözüme de işime hitap etmesini istiyordum baktım göze hitap eden işe hitap etmiyor(Peugeot Citystar 200i çok beğendim paket çantası olmuyormuş.Sym bayisi ile Jet 14 200i için...
  10. BUGR4H4N

Arora Cappucino 125 kullananlar bilgi lazım

Motorunu araştırdım beğendim ama 1 konu eksik kaldı frenler nasıl güven veriyor mu ki aldığımda lastikte alacağım(city grip 2) frenler pek iyi değil derseniz bütçe arttırıp Peugeot tweet 125 veya sym fiddle 3 125 alacağım bu motorların hepsi 2. el mersin adana civarındalar
  11. BUGR4H4N

Cf moto 250 nk Anlas Viento Sport taktırdım

Merhaba. 62 kmdeki Nylon olan alışveriş Poşetlerini gerçek lastik olan Anlas Viento Sport ile değiştirdim. Nasıl diye merak eden olur denemedim. 1000km sonra yorum yaparım buda ağustos eylülü bulur

Yeni mesajlar