Arama sonuçlarınız

1. Onurhan D

Araba 1.vitesteyken tekliyor acaba sebebi nedir ?

Başlıkta da belirttiğim gibi araba 1.viteste tekliyor 2'ye atar atmaz geçiyor araç fiat albea 2006 model lpg'li. Acaba bu teklemenin sebebi nedir ?
  2. Onurhan D

Alacağım ekipmanlar sizce nasıl ?

Kask: http://www.motosikletaksesuarlari.com/Caberg-Kask-Vox-Beyaz-Kapali-Motosiklet-Kaski_7270.html Mont: http://www.motosikletaksesuarlari.com/VENOM-MONT-AIR-RACING-GRi-KIRMIZI_784.html Pantolon...
  3. Onurhan D

Bu Site de Biraz Abes Kaçacak Ama Araba Tavsiyesi...

Babam haziran temmuz gibi araba alacak. İlla ki 0 olsun istiyo 10 sene oldu diğer arabasını satalı. Maksimum 50.000 tl lik dizel az yakan önerebileceğiniz araba var mı ? Benim aklıma yatan ise peugeot 301.
  4. Onurhan D

Bajaj Boxer Cafe Racer Hakkında Merak Ettiklerim

Herkese merhaba; Ben ilk motorum olarak ybr 125 düşünüyodum ama içimde hep bi cafe racer merakı,ilgisi de vardı ancak maliyetli olacağını düşündüğüm ve öğrenci olduğumdan dolayı bu işlerden de pek anlamadığımdan ilgilenmemiştim.Bajaj boxerın bu iş için çok uygun olduğunu kendi fiyatının...
  5. Onurhan D

Motosiklete Bin Oğlum...

Motosiklete bin oğlum, çünkü motosiklet hayattır. Birçok babanın korkusu oğlunun motosiklete binmesidir.Ölümden ve başka her türlü tehlikeli durumun çocuklarının başına gelmesinden korkarlar. Benim senin başına gelmesinden en çok korktuğum şey ise hayatın zevklerini almadan yaşayan bir...
  6. Onurhan D

Direksiyon Sınavı 1 Saat Motosiklet Sürmeyle Geçilir Mi ?

Herkese merhaba, 4 gün önce hem B hemde A2 ehliyeti için kursa yazıldım 10 saat araba için direksiyon dersim olacak fakat motosiklet için sınavdan 1 gün önce 1 saat felan sürdüreceklermiş. Motosiklet için eğitim veren kursta bulmuştum fakat 450 TL A2 için 900 TL'de B için fiyat çektiler bense...
  7. Onurhan D

Şu Motorun Güzelliğine Bakar mısınız :)

Bu nasıl bi motordur rüyalarıma gircek artık bu güzellik, bu endam, bu şehvet, bu ihtiras :DTövbe tövbe kendime geleyim en iyisi hayalimde ki motor işte budur ...
  8. Onurhan D

Protein Tozu

Protein tozları zararlı mıdır kullanım ölçütü nedir bileniniz var mı ?
  9. Onurhan D

Bugün Gördüğüm Ve Beni Çok Etkileyen Olay...

Manisa da Celal Bayar Üniversitesinin uncubozköy kampüsünü bilenler vardır aranızda kampüsün tam karşısında sürücü kurslarının kullandığı çok büyük bir alan var orada akli dengesini yitirmiş birisi var yaşı 45 üstüdür herhalde bütün gün kollarını yukarı kaldırıp indirerek dağlara bakarak küfür...
  10. Onurhan D

Yüksek Öğrenim Kredi Ve Bursları Hakkında !!!

Evet içinizde benim gibi öğrenci olup ta kredi/burs sonuçlarını merakla bekleyenler olmuştur. Bugün sonuçlar açıklanmış ve kredi çıkmış bana ne evimiz ne arabamız ne arsamız üstümüze kayıtlı hiçbir şey yok üstelik abim de üniversite okuyor,3 kardeşiz ve burs çıkmamış. Hadi kendimden geçtim...
  11. Onurhan D

İZMİRDE MOTOSİKLET EĞİTİMİ

Evet biliyorum bu konu daha önce açılmış okudum ama benim şuan motorum yok açılan konularda geçen art moto, omm, yamaha riding akademi ve bazı özel 1 e 1 ders alabileceğim hocaların isimleri var ancak art moto ve omm kişisel motosiklet ile katılımların gerçekkeştiğini belirtmiş, yamaha riding...
  12. Onurhan D

MERAK ETTİĞİM 3 SORU

Öncelikle herkese merhaba ilk sormak istediğim vites ve benzin göstergesi olmayan motora yeni vites ve benzin göstergesi takılabilir mi ? Cross motorlar kaç santim kadar jiletlenebiliyor (kısaltılabiliyor) ? Cross kaskları arazide değilde normal şehir içi kullanabilir miyiz vizörleri yok sanırım.
  13. Onurhan D

Siz Olsaydınız...

Siz olsaydınız bu ikisi arasından hangisini seçerdiniz ve neden ? Bu konu hakkında forumu araştırdım evet bunlarla ilgili konu var ama bu iki kask hakkında detaylı bilgi ve düzgün görüş bulamadım.İki kaskında detaylı bilgisi altlarında mevcut.Bu arada başlığı bilerek böyle yazdım dikkat çeksin...
  14. Onurhan D

tech 90 kevlar korumalı pantolon

Bu tür pantolonlar günlük kullanım da nasıl rahatsız edici mi ve koruması güvenilir mi ?
  15. Onurhan D

İzmir Motosiklet Eğitimi Yardım...

Şu an ehliyetim dahi yok şubatta kursa yazılıp 21 martta ki ehliyet sınavına girmeyi düşünüyorum bunun yanında eğitim almakta istiyorum malum ehliyet kursları allaha emanet ,İzmir de motosiklet başlangıç eğitimi alabileceğim yerler hakkında öneri ve ücretleri konusunda bilgi verirseniz çok...
  16. Onurhan D

İzmir GİST Akademi hakkında

Başlıkta da belirttiğim gibi izmir GİST Akademi (güvenli sürüş ve ileri sürüş) hakkında bilgisi olan var mı nasıl bilirsiniz.
  17. Onurhan D

Astımla ilgili...

Merabalar ben 20 yaşındayım faranjit geçirdim ve ondan sonra nefes darlığı problemim başladı doktora gittim akciğer filmi ve kan tahlili yapıldı ikiside temiz çıkı ancak sft yani solunum testinde bazı değerler düşük çıktı doktor astım başlangıcı olabileceğini söyledi ancak bende ne öksürük ne...
  18. Onurhan D

kasklarda polikarbon mu fiberglass kompozit mi

Daha önceden böyle bir konu açıldımı bilmiyorum ama merak ettiğim bi soru kasklarda polikarbon kabuk mu yoksa fiberglass kompozit kabuk mu daha iyidir ayrıca sharp testlerinin tarafsızlığına ne kadar güvenilir ?
  19. Onurhan D

0 motor almak

Öncelikle yazacaklarımı bu konu hakkında ki kısıtlı bilgime bağışlayın :)ben küçük yaştan beri motor hevesiyle yanıp tutuşan bir kardeşinizim ama bugüne kadar gerek maddi gerek ailevi nedenlerden dolayı bu isteğime kavuşamadım.Ancak ehliyete yazılıp mayıs yada haziran aylarında bir motor almak...