Arama sonuçlarınız

1. ALp_Bayram

Ceza hakkında

Arkadaşlar selamlar hayırlı bayramlar.Geçen gün arkadaşımla bir konu hakkında baya tartıştık bende nasıl aratacağımı bilmediğimden buraya sormak istedim.Varsayalım ki bir motor kullanıyoruz ve motoru kullanan kişinin ehliyeti yok,aynı zamanda arkasındaki artçının da yok.Eğer polis durdurur ve...
  2. ALp_Bayram

motosikletim için uygun telefon tutacağı.

Selamlar arkadaşlar.RKS 125-R motoruma bir telefon tutacağı almak istiyorum.Koluma veyahut gidona takacağım.Aradığım üründe ekstradan bir fermuar olmasını ve koruyuculu olmasını istiyorum.Fiyat konusunda en fazla 300 TL verebilirim.Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  3. ALp_Bayram

0 RKS 125R Sarı Renkli Motor Arıza Işığı

Selamlar arkadaşlar bundan 1 ay önce RKS'nin 125R modelini satın aldım.Fakat aldığım günden beri motorun gösterge panelinde sarı motor arıza ışığı yanıyor. https://www.hizliresim.com/du83bzq Az önce ustanın yanından çıktım neden olur diye,bana verdiği cevap ilk bakıma getirdiğinde bakarız...
  4. ALp_Bayram

6 yıllık bekleyişten sonra ilk motorumu aldım.

Selamlar uzun bir süredir (yaklaşık 6 yıl) motosikletlere bakınıyordum.Hem yaşımın yetmemesi hem de ehliyetim olmamasından dolayı motor benim için hayaldi.Uzun bir bekleyişten sonra ilk motorum RKS 125R'ımı teslim aldım.Herkese iyi günler dilerim :)

Yeni mesajlar