Arama sonuçlarınız

1. desertseek

Motosiklet montu

4 mevsimlik bir mont arıyorum en son 2 sene önce baktığım montlar şuan en az 500 tl daha yüksek fiyata satılıyor.(nasıl bir saçmalık anlamış değilim bitirdi bizi bu dolar euro) Mont için bütçem 500-600 arası 4 mevsimlik güzel kullanışlı bir mont tavsiyesi aramaktayım :)
  2. desertseek

Fz6 ile Fz6 fazer arasındaki fark.

Öncelikle herkese iyi forumlar. yamaha fz6 almak istiyorum ama bu fz6 ile fz6 fazer arasındaki fark hakkında bi bilgim yok birisi beni aydınlatabilirmi? 2004 -2006 arası.
  3. desertseek

Hyosung gt250r alınık acil

Sa öncelikle herkese iyi forumlar 2. el hyosung gt250r almayı düşünüyorum Adanada oturuyorum 7 8 saat lik uzaklıktan alabilirim elinde veya tanıdığında temiz 2013 üzeri hyosung olan varsa bu konu altında bana yardımcı olabilirmi ? ---------- Mesajlar birleştirildi - 03:59 ---------- bir...
  4. desertseek

Adanada Motosiklet kiralayan tanıdığınız varnı?

Öncelikle herkese iyi forumlar. Çok araştırdım ama bulamadım. Adana'da motosiklet kiralayan tanıdığınız bildiğiniz birisi varmı. Not:Ehliyet var.
  5. desertseek

Ölümden döndüm Allahıma şükür şuan iyiyim.

öncelikle herkese iyi forumlar. 3 hafta önce ağı bir kaza geçirdim. seyir halindeydim yeşil sarı kırmızı yandı bende geçerim umudu ıle gaza kokledım sol tafada göbek vardı göbeğe baktım araç yok ilerde bir ara daha varmış kafamı önume çevirdğimide bir aracın yolun ortasında olduğunu gördüm hızım...
  6. desertseek

Bir çıkar yolum yok(AŞK)

Öncelikle herkese iyi forumlar. Biyerde staj yapıyorum ve benden 3 4 belkide 5 yaş büyük birine aşık oldum.(ggaripsemeyin beni lütfen) Yarın 1 aylık izne ayrılacak ne yapmalıyım kendisine ne demeliyim nasıl bir yol izlemem gerek. 1 ay göremeyeceğim kendisini ne demem gerek budurumda ben sadece...
  7. desertseek

Motorla ilgili sorunlarım yardımcı olabilecek varsa mutlu olurum

Öncelikle herkese iyi forumlar. Motosikletten teknik olarak hiç anlamam ama motorumda sorun olduğundan eminim. 1.Ön diskden mi artık balatadanmı bilmiyorum giderken gıcır gıcır ses geliyor 2.Normal gazla giderken gaz kolunu hafif de olsa kıssam motor direk pısıyor sanki birden frene basarmışım...
  8. desertseek

eBay dan alışveriş yapmak.

Öncelikle herkese iyi forumlar. Daha önce e bay dan alışveriş yapmamşdım. Revit racewy mont almak istiyorum Türkiye fiyatı 760 tl. Ebay fiyatı 193 Dolar oda 520 Tl ye geliyor Bu montu e baydan alsam sıkıntı çıkarmı ve kaç gün içinde gelir bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
  9. desertseek

Motosiklet güçlendirme yöntemleri ?

Öncelikle herkese iyi forumlar. Motosikletin az da olsa gücünü arttırmak isitiyorum bunun için neler yapmam gerekir bu konulardan bayağı bi uzağım anlamıyorum yani. Hava filtresi falan hangi marka alsam ne + sı olur ne - si olur veya ne gibi şeyler yapabilirim beygir arttırmak için cevaplarınızı...
  10. desertseek

Lastik konusu

Öncelikle herkese iyi forumlar. Virajlara girerken arka lastik çok kayma yapıyor motoru 2. el almıştım acaba lastik eskimiş olabilirmi bu konular hakkında fazla bi fikrim yok 160lık arka lastik arıyorum Bi arkadaş pirelli rosso 2 en iyisi dedi bunu alsam aynı sıkıntıyı yaşarmıyım ?
  11. desertseek

Piskolojim çok bozuk

Öncelikle herkese iyi forumlar. Ben 21 yaşında Adanlı İstanbulda İstanbul Aydın Ünüversitesi Radyoterapi 2. Öğretim okuyan bir öğrenciyim. Hayatım fix sabah 6 da yatma akşam 5 de kalkıp okula zor yetişerek devam ediyor.(hergün fix aynı kaçarı yok) Adanayı ailemi orada yaşadıklarımı motorumu...
  12. desertseek

Kaza sonrası Hem suçlu hemde pis pis gülen araç sürücüsü

Öncelikle herkese iyi forumlar. Dün saat 2-3 civarında bilen varsa Adana atatürk parkının olduğu caddede bir motosiklet gördüm(honda cbr250) yalnız sıkılmışdım dedim adamı takip edim hem beraber gezmiş oluruz mantığı ile :) Caddedeki ışıklarda duruyoduk beraber ilerde bi ışık daha var bize yeşil...
  13. desertseek

Bi bakarsanız sevinirim.

Öncelikle herkese iyi forumlar. 1 2 hafta önce açmıştım aynı konuyu ama fazla cevap alamadım şimdi tekrardan açıyorum. Bütçem 500-700 tl arası 4 mevsim kullanabileceğim bir mont arıyorum eğer 4 mevsimlik mont kullanamassın derseniz: Yaz için alabileceğim bir mont arıyorum aklınızda bildiğiniz...
  14. desertseek

Motosiklet montu tavsiye

Öncelikle herkese iyi forumlar. Bütçem 700 tl civarı bu fiyata alabileceğim en iyi mont hangisidir.Şimdi gidip alıp aynı fiyata daha iyisinin olduğunu görürsem canımın sıkılacağını bildiğim için bu konuyu açıyorum yardımcı olursanız sevinirim :)
  15. desertseek

3 Aylık bir aceminin yaşadığı olaylar ve sizden beklentisi

Öncelikle herkese iyi forumlar. Bundan 7 8 ay öncesinde motor tecrübem fazla olmadan honda cb600f hornet almak istemiştim forumdaki abilerim kardeşlerim karşı çıkarak benim fikrimi değiştirmişlerdi(Buradan hepinize teşekkür ediyorum):cat: 3 ay önce Öğrenmek amaçlı Megelli 250r aldım motoru 2bın...
  16. desertseek

Megelli 250r Ufak bir kaza sonucu hasar tespiti

Öncelikle herkese iyi forumlar Sağ şeritte 20 30 kmh ile giderken tabiri caiz ise öküzün biri birden firene basarak sağa doğru dönüş yapıyor ve bende vurmamak için ön frene abanıyorum ve sol tarafıma doğru devriliyorum Allahtan elimde 1 2 sıyrık var başka bişe olmadı. 1. sol sinyal kırıldı adam...
  17. desertseek

Yarın motoru almaya gidiyorum bi göz atarsanız sevinirim

Öncelikle herkese iyi forumlar. 8bin tl bütçem var.Hoysung düşünüyorum ve sitenin birinde gözüme çarpan bi motosiklet gördüm 2011 model Hyosung gt 250r 24.000 km 8.000tl bu fiyat uygunmudur. Link vermek yasakmı bilmiyorum eğer öyleyse özür dilerim :cat...
  18. desertseek

Başlangıç motoru olarak hangisini seçmeliyim ?

Öncelikle herkese iyi forumlar kazasız belasız sürüşler. Bana yardımcı olabileceğinizi düşünüp burada bu konuyu açmak istedim. Bi kaç aydır araştırıyorum ve Honda cbr250 ile hyosung gt250r arasında kaldım ikisininde + ve eksiklerini az çok biliyorum Altın elbiseli adam sayesinde :thumleft: Benim...
  19. desertseek

Honda cb600f hornet İlk motor

Öncelikle herkese iyi forumlar. Bundan önce bir konu açmıştım ve sorduğum soru bu motor nasıldır alabirimiyim dediğimde herkesin sorduğu haklı olarakdan tecrüben nedir oldu ve kimleri 1. değil 2 değil ancak 3. olarak alırsın.Bazıları ilk 250cc ile başla dediler vs vs.. 1.Şimdi olayı şöyle...
  20. desertseek

Bu motorun markası nedir ?

Öncelikle herkese iyi forumlar. https://www.youtube.com/watch?v=MilEWYVJVk8 Verdiğim linkdeki motor hondanın hangi modelidir ve üstündegi egzoz orjinalmidir aydınlatırsanız sevinirim sadece bunu sormak için foruma üye oldum merakımdan çatlicam 1 ay içerisinde almayı düşünüyorumda.