Arama sonuçlarınız

1. emirs

kaza üzerine yardım.

hayırlı pazarlar. dün öğle saatlerinde bir arkadaşım motosikletiyle kaza yapmış. annesi bir geceyi hastanede geçirmiş, küçük kardeşi de küçük sıyrıklarla durumu atlatmış. kaza, arkadaşın 125 mh drift mondial motosikletiyle d400 karayolu üzerinde üzerinde, annesi ve küçük kardeşiyle birlikte 60...
  2. emirs

motosikletten ani kalkışta küt sesi geliyor

merhaba. honda cbr 250 motosikletimi bugün yarın satıyorum elimden çıkacak ama bir sorunu var yaptırmak istiyorum. düşük devirdeyken gaz verince veya kalkışta veya ani firende küt diye ses geliyor. sanki motosiklet ortadan ayrılmışta birleşiyor gibi. neden oluyor bu?
  3. emirs

ilk kazam omuzum çıktı

2 3 aylık motosiklet kullanıcısıyım. yaptığım yol 200 km anca vardır. geçtiğimiz cumartesi güneşli bir adana havasında şehir dışına çıktım. yani yine adanadaydım ama merkezden uzağa gittim. honda cbr 250 motosikletim ile dağ yollarında trafiğin olmadığı adananın virajlarda kendi zevkime göre...
  4. emirs

pubg

konusu açıldı mı bilmiyorum ama insanı asosyal yapan mobile oyun. çoluk çocuk arkadaş amca dayı oynuyoruz resmen. motora bile binmeyi unuttum. rüyama giriyor. sileceğim yakın zamanda.
  5. emirs

muğla da cadde ortasına tuvaletini yapan motosikletli

Muğla'da bir vatandaş, motosikletinden inerek çevredeki esnafların gözü önünde bir arabanın arkasında tuvalet ihtiyacını giderdi. hanginiz bu doğru söyleyin. http://www.sondakika.com/haber/haber-mugla-gunduz-vakti-sokakta-ortasinda-tuvalet-11641536/
  6. emirs

renault 12 ile range rover in çarpışması

ingiliz panzerinin teneke kutuyu ezmesi olayı. yazık günah milletimize bu arabaları layık görenlere.
  7. emirs

kaskını artçıya verip ölen motosiklet sürücüsü

bir kaskta kendi taksaymış keşke 😒
  8. emirs

grenajlarım zırıldıyor

motosikletimle benden önceki sahibi yatmış sanırım karenajlar değişmiş, onu da tam oturtamamışlar yolda giderken yırtık kağıt sesi gibi ses çıkarıyor. carrr ediyor. tamirciye götürdüm motorun şanzımanın saat gibi ses karenajlardan geliyor muhtemelen dedi. sökülüp yapılması için 100 lira istedi...
  9. emirs

martıya çarpmamak için audi yi pert etti

ne desem bilemedim. ben olsam etmezdim herhalde.
  10. emirs

kış depresyonu

her kış bu zamanlar gelir. saat 04 ve hala ölü gibi sosyal mecra da aliexpresste, n11 de forumda geziyorum. at yok avrat yok. yaş 30 hala aylak aylak geziyorum. uykuyu arar oldum. sevmiyorum bu yüzden bu mevsimi.
  11. emirs

kahve reklamındaki kask ve mont

günaydın. böyle bir kask ve mont ciddi ciddi var mı yoksa reklam gereği midir? biz de giyebilir miyiz?
  12. emirs

debriyaj manetinin dibinden yağ gelmesi

evet motosikletimi 10 günlük yağmur arasından sonra çıkardım dışarı. ve bugün gezerken farkettim debriyaj manetinin dibi yap olmuş normal midir? peşin söyleyim camiada yeni sayılırım. yeni yeni öğreniyorum dalga geçilmesin.
  13. emirs

sigarada vergi sıfırlandı

evet şirketler istese sigarayı 5 liraya satabilecek. ne yalan diyim bende başlarım. http://www.sondakika.com/haber/haber-sigaraya-indirim-yolu-acildi-firmalar-3-liraya-11612023/
  14. emirs

aliexpreste 1 liralık ürünün ücretsiz kargo ile gönderilmesi

ilginçtir. soruyorum bu adamlar 1 liralık ürünü ücretsiz kargo ile gönderip parayı nerden kazanıyorlar.
  15. emirs

kütük yüklü kamyon motosikletlinin üzerine devrildi

çin'de yaşanmış görülmez kaza. malesef motosikletli vatandaş hayatını kaybetmiş. https://twitter.com/ensonhaber/status/1080825103708012545
  16. emirs

14 yaşındaki çocuk motosiklet sürücüsünü ezdi

Edinilen bilgilere göre, Ödemiş-Kiraz karayolu Kaymakçı Mahallesi yakınında Özcan Dal yönetimindeki 35 ZZM 20 plakalı motosiklet ile 14 yaşındaki A.B.’nin dedesinden izinsiz aldığı 35 Z 7654 plakalı otomobil, Ödemiş yönüne doğru seyir halindeyken çarpıştı. Motosiklet çarpışma sonrası yol...
  17. emirs

ciğerli motosiklet

sahibinden de görüyorum sahibinden ciğerli motosiklet adı altında satış yapılıyor. nedir bu ciğerli motosiklet. sanki motor akciğer solunumu yapıyor. bundan da iyi bir özellikmiş gibi bahsediyorlar .
  18. emirs

mobile görünüme geçemiyorum

ne yaptıysam beceremedim. telefonda masaüstü görünümünü gördükçe forumdan soğudum. ilk üye olduğumda en son mesaj girilen konuları içeren başlıklar vardı. sıfır reklamdı. altında forum konular vs. şimdi ise full reklamlı masaüstü görüyorum. telefonum iphone. chrome kullanıyorum. ayarlar...
  19. emirs

geçmeyen öksürük

bilindiği üzere tam hastalık salgın havaları. bizde şifayı aldık ama bir haftayı geçti gribi atlattım öksürük kaldı. bir türlü de geçmiyor. bütün bal zencefil tarzı kocakarı ilaçlarını denedim bana mısın demiyor. hala akıntı ve öksürük var.
  20. emirs

trafikte motosikletlerin üvey evlat muamelesi görmesi

motosikletimi alalı 2 hafta oldu olmadı trafikte yeni yeni geziyorum ve bir kaç tecrübe edindim. özellikle taksiciler afedersiniz şerefsiz oluyorlar. direk öldürmeye direksiyonu motosikletli kişilerin üzerine kırıp makasa giriyorlar. bugün evden çıktım ana caddede ilerliyorum 100 metre ileride...

Yeni mesajlar