Arama sonuçlarınız

1. K

Trafik kazası geçirdim.

Öncelikle çok geçmiş olsun,böyle bir olaydan sonra bence motosikleti bırakın sizde yarattığı etki farklı olacak her emniyet şeridine girdiğinde veya bir araca yaklaştığında acaba yola atlayacakmı acaba sağa dönecekmi diye diye aynı benim gibi panik atak olabilirsin birincisi sen hatalı filan...
  2. K

Sivil Polisler trafik cezası yazabiliyormu

Camdan su şişesi atmakta dallama işi koy arabana sonra inince at polis az bile yapmış şu devletin başına bir günlüğüne beni getirseler değiştireceğim uygulayacağım çok kanun var mesela bir kaçı ülkedeki araba stoğunu %70 azaltırım her haneye en fazla 1 araba hakkı ve ehliyet verdirirken şöyle...
  3. K

R 1200 GS almak istiyorum, yardım rica ediyorum.

Ya başkan ne yapacaksın o kadar pahalı motoru bence araba al bir ayağın çukurda denecek yaştasın muhtemel çoluk çocukta sahibisin bu yaştan sonra alacaksan araba al hemde sana çok güzel araba önerisi verebilirim
  4. K

Arka fren neden boşalıyor anlayamadım?

Hayırlı akşamlar yaklaşık 3 gündür özellikle 100 ü geçtikten sonra arka fren gevşiyor tutmuyor pompalıyodum kendine geliyordu sonra tekrar aynı bugün dar çıkıntılı biryerden geçerken motorun sağdan egzozu kurtarmayınca motoru sola yatırdım geçebilmek için geçtiğim yerde zemine yüksekteydi sonra...
  5. K

Triumph Tiger 850 Sport Alınır mı?

Şu önü ağaç kakan gibi duran touring tarzı motosikletleri bir türlü sevemedim o yüzden ben tavsiye etmem kazalardada daha çabuk dağılıyor darbeyi tam öndeki boşluğa denk gelince motorun önü kabak çiçeği açılıyor birgün çok param olursa alacağım iki model motor var birisi goldwing diğeri hayabusa
  6. K

2001 model cbr 1100 xx

Sen sürebilirmisin eski cbr 1100xx gibi bir makineyi ama sürmekten kastım makineyi yerinden kaldırmak değil şuan sürdüğün motor varsa onun gibi sürmek?
  7. K

Dur hemen öyle nur topu gibi olmaz 1 hafta içinde birşey çıkmazsa dahada çıkmaz
  8. K

Adamın dibisin kardeşim 1759484891 Artık 1 hafta sistemden sorgulayacaz 1 hafta içinde ceza falan çıkmazsa dahada çıkmaz
  9. K

Hemen foto çekebilmesi için elinde telefonun hazırda beklemesi lazım biri yanımdan geçerse hemen çekeyim ceza yazdırayım diye tetikte olması lazım oda pek mümkün değil gibi sanki saniyelik olay kornaya basıp hemen geçtim panik atak olduğu için çakarları çalıştırınca kitlendim kaldım öyle uzayıp...
  10. K

S.a önümde sivil minibüs ağır ağır gidiyordu sinirlenip üst üste çek bırak yaparak kornaya bastım sağından geçtim geçer geçmez çakarları ve polis sirenlerini çalıştırdı memlekettede herkes polis olmuş acaba ceza yazabilirmi diye kafama takıldı bana uyuz olduysa ceza yazabilirmi sivil bir...
  11. K

2001 model cbr 1100 xx

2 Tekerli olmayan hiçbir makine motosiklet değildir bana göre zaten 2 teker hangi teknoloji olursa olsun kask takmak gerekecek kaskın ismi cismi değişirse orasını bilemem ama kafaya bir koruma olmadan iki teker üzerindeki tehlike her zaman var olacaktır diye düşünüyorum
  12. K

2001 model cbr 1100 xx

Bugün honda cbr 1100 xx motora denk geldim gerçekten ürkütücü bir tipi var motorun,seside öyle.Yeni racinglere göre çok sakat bir motor olduğunu söyledi sahibi profesyonellik ister dedi bu makineye bayıldım ama
  13. K

300.000 TL bütçe için motor önerisi

burgman 400,X max 250,Forza 250,kymco ct 250 bunlardan birine bak kış geldi en güzel maxi scooter ile rahat edersin
  14. K

Kask altına bandana veya balaklava takmak mantıklımı?

Senin gerçekten uğraşacak bir işin bir zamanın yok tanımadığın bir insana zekasız diyecek kadar zekasızsın ama ben senin boş insan olduğunu şu mesajlarından anlıyorum zahmet olacak engel koyman konuyu açtığımdan beri konumda gezinip duruyorsun boş insan insanda biraz utanma olur
  15. K

Birkan isimli üye saçım dökülmüyor diye kadınsı olurum demişsin bu konuyu arndiol isimli üye söyledi bende öyle duydum karmaşık konular bunlar Act isimli üye sende kronik anksiyete ve aşırı işsizlik var konuyu daha fazla konu dışı şeylerle meşgul etmeyin soruya bir iki kişi dışında düzgün cevap...
  16. K

arndiol dedi beni neden etiketliyorsun birkan sana kadınmı dedi niye üzerine alındın banamı diyorsun kadınlar tenhada ne yaptı diye?
  17. K

Göbek yok ama testosteronumun yüksek olduğunu düşünüyorum vücudum çok kıllı sırt göğüs falan saçlarda çok şükür büyük bir problem yok yaşım 32 kasktan dolayı şakaklarda hafif seyrelme var yani şöyle diyim saç ekim merkezinde arkadaşa sormuştum 1 hafta kadar önce senin ekime falan ihtiyacın yok...
  18. K

Motora birşey olurmu?Antifriz boşalmış

Motor benim değil arkadaşımın motoru o bana sordu bende burda sordum
  19. K

Motosiklet sürerken sizdede bu şikayetler oluyormu?

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim

Yeni mesajlar