Arama sonuçlarınız

1. Yan Yan

Kaç km'de motor istedi ?

Kullandığınız motorun arıza verdiği oldu mu motor bloğunda ? Kaç km de piston veya krank değişti ?
  2. Yan Yan

CBR 250 R (1.000 km izlenimi)

2014 model Honda Cbr 250 R sahibiyim.Bu konuyu ister bilgi almak,ister fikir edinmek isteyenler için açtım. Bir önceki motorum Ybr 125'di.12 bin km civarı kullandım,daha sonra bu motora geçtim.Motordan biraz bahsetmek istiyorum; 125 cc den buna geçince direk anlıyorsunuz arkadaşlar,o boğulan...
  3. Yan Yan

Motoru yıkıyorum ama ?

Jantlarda gri tozlar kalıyor napıcam ? Motoru yıkarken simsiyah gözüküyor ama kuruyunca belli oluyor ne yapmalıyım ? (Sadece suyla yıkadım)
  4. Yan Yan

Mobese kaza kayıtları olan bi site buldum

http://www.trafik.gov.tr/Sayfalar/mobese.aspx Burada kazalar mevcut. Mayıs listesindeki 15.kazaya bakın.Kasksız motora binmemeye çalışalım.
  5. Yan Yan

9 Mayıs Benzine 17 Kuruş Zam Bekleniyor

Hep 50 liralık aldığım için beni etkilemiyor ama yine de sizinle paylaşmak istedim. Motorlar artık araba gibi yakmaya başlarsa acaba nolucak :D
  6. Yan Yan

Heyecanlıyım uyuyamadım :)

Sonunda yarın ybrden kurtulup cbr 250 alıyorum.Çok heyecanlıyım bakalım nasıl olucak :)
  7. Yan Yan

CBR 250 Sigorta fiyatı

2014 model cbr 250'ye ne kadar sigorta ücreti çıktı daha önce yaptıran var mı aranızda ?
  8. Yan Yan

Artık yetti bi usta önerir misiniz !!?

Merhaba ybr 125 2012 model motora sahibim.Bizim burdaki bi motorcuya subap ayarı yaptırdıktan sonra motor iyice randımansız çalışmaya başladı. Rölantide dalgalanmalar mı dersin,karbürator ayarında bozukluk mu dersin,jiklenin bazen çalışmaması mı dersin her neyse.Hepsi bu motorcuya gittikten...
  9. Yan Yan

100 TL'ye Kadar Alarmlı Disk Kilidi Tavsiyesi

Maks. 100 TL'ye kadar önereceğiniz alarmlı disk kilidi var mı ?
  10. Yan Yan

Özelliğini yitirmeye başlayan bujinin eksileri nelerdir ?

Özelliğini yitirmeye başlayan bujinin eksileri nelerdir ?
  11. Yan Yan

Ybr'den CFMoto 150 NK'ya Geçiş

Cf 150 Nk'yı kullanan var mı ? Son günlerde baya ilgimi çekiyor.Satmayı düşünüyorum Ybr'yi. Yaşım genç olduğu için ybr sanki tarzımı yansıtmıyor hissediyorum.
  12. Yan Yan

Ybr motorumun 160 görmesini istiyorum

Neler yapılabilir ?
  13. Yan Yan

Motorun yağını 1200-1300 Km'de bir değiştir

Usta böyle dedi sizce doğru mu ?
  14. Yan Yan

1.Köprü geçişleri ücretsiz mi ?

2-3 seferdir geçiyorum.Haftalar oldu ceza felan göremedim bi yerde ? Ücretsiz mi 1.köprü ?
  15. Yan Yan

Dişlilerin bitmesi hıza etki eder mi ?

Son hız 120 görüyordum 100-105'e düştü.Usta dişliler ve zincir bitmiş dedi.Son hız bu yüzden düşmüş olabilir mi ?
  16. Yan Yan

Dişli seti tavsiyesi

Merhaba ybr 125 (2012) motoruma zincir(o-ring) dişli seti arıyorum. Piyasada bir sürü ürün var.Tavsiye ettiğiniz ürünleri bekliyorum.Max 150 Tl.
  17. Yan Yan

Zincir atıyor

Merhaba, Ybr 125 motorumun zinciri atmaya başladı.Zincir biraz gevşedi ama daha önceden daha da gevşediği olmuştu 1 defa bile atmamıştı.4-5 kez zincir attı bugün.Acaba dişliler mi yamuldu ? Devir yükseldikçe motorda tırtıklanıyor hissi alıyorum.Motor bağırıyor ama gitmiyor ?
  18. Yan Yan

Sahilde motor grubuna denk geldim (kalp krizi içerir)

Benim teneke 125 ile yola çıktım,vapura yetişecektim. Her neyse ışıklara geldik arkada kuzen var bekliyoruz yeşil yanmasını. O da ne !!!! Birden ses duydum Duv duv duv bişiler geliyo dedim noluyo savaş mı çıktı bi yandan elim ayağıma girdi. Kawasakiler cbr 600 lük 1000likler ama varya sahil...
  19. Yan Yan

125cc gitmiyo

Keşke 250 cc alsaydım.
  20. Yan Yan

Debriyaja bastığım halde tekerler dönüyor ?

Motoru sehpaya alıyorum. 1.viteste debriyaja basmama rağmen arka teker dönüyor bide motorun cekisinde yüzde 15-20 düşüş var ne yapmalıyım?

Yeni mesajlar