Arama sonuçlarınız

1. cagrisc

Motorun Üstünü Dışarıda Branda ile Kapatmak

bence merdiven önünden ziyade girişin yanındaki boşluğa geri geri yanaştırmak hem manevra kolaylığı olarak hem inip binme için rahat olur. güvenlik amaçlı yolda durmasındansa oraya çekmek daha mantıklı. binadakilerde az anlayışlı olsun, sanki yerler şuan çok mu temiz
  2. cagrisc

trafikte ilk sürüş tavsiye

Kazan'a bir sefer arkadaşı ziyaret etmeye gittim (arabayla) geçen seneden bu zamana değişim olmuş mudur bilmiyorum ama o yolu motosikletle hemde iş giriş-çıkış saatlerinde ben olsam gitmezdim :)
  3. cagrisc

Ekipman tavsiye

siz bahsetmişken sorayım bu mesh olayı nedir? telefon uygulaması mı yada bluetooth harici bir bağlantı yöntemi mi?
  4. cagrisc

Yurtdışı Ekipman Alışverişi - Ülke / Şehir / Mağaza Deneyimleriniz & Önerileriniz

Dainese mont burada 30.000 TL, avrupada 17.000 TL bunun daha eldiveni, pantolonu, ayakkabısı, intercomu, kaskı vs var, ihtiyaca göre gitmişken motosiklet harici ihtiyaçlar da karşılanabilir. hepsinden edilecek kar ile avrupa gezisini otel dahil birçok şeyini karşılıyor, 5-10.000 TL de cebimden...
  5. cagrisc

Motosiketinizle Hangi Ülkede Yaşamak İstiyorsunuz?

Sadece evle bitmiyor, bu video ev harici yazdığım hiçbir kıstası karşılamıyor yine İstanbulda milyonlarca insanlarla bir aradasın, trafik dert, eğitim dert ekonomi dert, gelecek kaygısı dert, güvenliğin dert vsvs yazmakla bitmez :)
  6. cagrisc

şu bajaj yüzünden yakında 3.dil olarak hint dili öğreneceğim, bir şey araştırıyorum iki videodan sonra hintlilere geçiyor:D
  7. cagrisc

İnsanların üstüste yaşamadığı, orta seviye nüfuslu, göç almayan, doğanın korunduğu, eğitim seviyesi yüksek, refah seviyesi yüksek, ekonomisi iyi, teknolojisi iyi, trafiği sakin, havası temiz, insana değer verilen bir yer, bu özelliklere uyan neresi varsa orada yaşamak isterdim. Müstakil bir ev...
  8. cagrisc

Yurtdışı Ekipman Alışverişi - Ülke / Şehir / Mağaza Deneyimleriniz & Önerileriniz

Yeni bir soru ekleyelim; - Hangi ülkede hangi şehirde kalarak, bu mağazalara ne tür ulaşımla gittiniz? Çok detaylı sorular oldu ama konu bir rehber niteliğinde olur, otel uçak vs bakmayı kolaylaştırır.
  9. cagrisc

Merhabalar, Malum nedenlerden ötürü yurtdışında ekipmanlar TR fiyatından daha uyguna geldiği için alışveriş turizmi yapmaya karar verdim. Forumları, youtube videolarını araştırdım, bazı seçenekler var, bu seçenekleri bir başlık altında toplayalım hem bana hem herkese faydalı olsun bir kılavuz...
  10. cagrisc

Kalıplı motorsiklet arıyorum

ben ilk motor olarak dominar 250 ile başladım, 187 boy ve 95kgyum, motor ağırlığını hissettiriyor bazen beni yoruyor ama şimdi buna alıştığım için performans olarak 250cc az geliyor keşke 400lük alsaymışım diye düşünüyorum. 2.el satış şu devirde biraz sıkıntılı, ağır gidiyor, 2023 dominar 400'e...
  11. cagrisc

Sağlam ve güvenilir telefon tutucu önerisi

videodaki ürün m33 4 yastıklı, https://www.nukrotech.com/nukrotech-m33-titresim-modullu-telefon-tutucu düşününce hakikaten öyle gibi carplay daha kullanışlı olur :( https://www.monofe.com/urun/95061/quad-lock-iphone-13-titresim-sonumleyici-mag-gidon-seti.html
  12. cagrisc

Nukrotech için biri youtube'a titreşim ölçen uygulamayla video yüklemiş, bir işe yaramıyor gibi görünüyor kafamı bulandırdı. Quadlock ise drd'de her parçayı tek tek veriyor stokta olmayan parça var gidon aparatı gibi, Monofe'de telefon kılıfı dahil kit halinde var ona da 10.000 tl istiyor biraz...
  13. cagrisc

birsürü seçenek koymuşlar, titreşim modüllü hangisini tercih etmek gerekir?
  14. cagrisc

Yüksek Hızdaki Trafik Kazam (RAHATSIZ EDİCİ İÇERİK)

Çok geçmiş olsun. Olacağın önüne geçilemiyor, o gün motor olmasa belki arabayla farklı bir şey olacaktı bilemeyiz, bizim kararlarımız risk faktörünü artırıyor bu bir gerçek, motosikleti tercih etmek de risk artıran etkenlerden biri. Fakat bu millet yolda yürürken kafasına kamyon damperinin...
  15. cagrisc

%100 haklı kazada 38 gündür oyalama -eksper baskısı– bilgisi olan baksın

dava açarsan karşılığını artı yada eksi alırsın onunla ilgili bir şey demiyorum, sigortaya yasal haklarını kullanacağını belirtmek herhangi bir şeyi etkilemiyor, "ok" deyip geçecekler :) süreç normal işleyişinde devam edecek senin dosyana önümüzdeki hafta bakacaksa yine önümüzdeki hafta...
  16. cagrisc

Motor yıkama tavsiyeleri

köpük için sabunlu su değil tabancanın altına takılan hazneye konsantre yıkama şampuanı ve su koyarsanız daha verimli olacağını tahmin ediyorum.
  17. cagrisc

Desert x ile binlerce km

Videoyu sevdim kanala abone oldum ilk videodan başlayacağım.
  18. cagrisc

"Fırsatını buldum mu acımam, yerleştiririm ağbi..."

Benim için zorunlu ihtiyaç olmayan bir ürünü neden pahalıya alıp fırsatçılara destek vereyim? Muadili yok mu yada bir süre sonra bayiye sıfırı zaten gelmeyecek mi? Otomobil/motosiklet vs. bunlar bir liste fiyatı belirlenip müşteri çekmek için kampanyayla satılan ürünler. Ürün yok satıyorsa yada...
  19. cagrisc

Hangisi daha büyük keyif ? Orta seviye bir motosiklet sürmek mi ? Spor araba sürmek mi ?

Hepsinin yeri ayrı, sürmekten çok keyif aldığım arabalar var, motosiklet de ayrı bir keyif. 1000cc supersport motosiklet kullansam belki arabadan soğurum ama bazı arabaların da yeri ayrı

Yeni mesajlar