Arama sonuçlarınız

1. cagrisc

Perte Çıkan Motorum Çekme Belgeli Teslim Edilecek, Tamir Ettireyim Mi?

Sigorta kendi cebinden çıkacak paraya bakar, aracın rayicini hiç düşünmeyin hesabın özeti şudur; Sigortanın cebinden onarım durumunda 500.000 TL, pert olursa 600.000 TL çıkacaksa aracı pert etmez onarır. Onarım durumunda 600.000 TL, pert durumunda 500.000 TL çıkacaksa bu sefer aracı onarmaz pert...
  2. cagrisc

Triumph Markası Hakkında Fikirleriniz Neler

bunlar nasıl paralar böyle ya, arabaya bile bu kadar bakım parası vermiyorum, Opel'in gözünü seveyim :ROFLMAO:
  3. cagrisc

avukatın cevabı da garip olmuş, çekme belgeli ilan edildi diye bir şey yokki çekme belgesini aracı onarmadan para almak isterseniz siz çıkartacaksınız, siz aracı trafikten düşürüp çekme belgesi almadığınız sürece bu araç çekme belgeli olmuyor. Sigorta size onarım yapılmadan para vermesi için...
  4. cagrisc

Öncelikle motor perte ayrılmadığı sürece rayiç bedelle hiçbir işiniz yok, hesaba onu karıştırmayın. motora ihaleden 250k teklif geldi diyelim, hasar masrafı da 300k, rayiç 1milyon bile olsa size toplam 550k'dan motoru pert etmeyi teklif edeceklerdi, sizde 250k sovtaj+hasarın yarısı olan 150k...
  5. cagrisc

Anladığım kadarıyla kaskonuz yok ondan dolayı kusur oranına göre trafik sigortasından para alacaksınız. Ben 220binlik dominara bile kasko yaptırdım, 650k+ tllik bir motora keşke kaskosuz binmeseydiniz :( Öncelikle eksper raporunu kaç tl'den kapatırsa tramerde ona göre hasar kaydı çıkacak...
  6. cagrisc

Motor alırken mantık mı? duygu mu?

Motosiklet benim için ulaşım aracı değil, tamamen keyfi bindiğim için parayı bulduğum an piyasası varmış yokmuş bakmam MV Agusta yapıştırırım. bir gün ulaşım ihtiyacı doğarsa scooter tercih ederim. ağır motor ve manuel vites ister istemez şehiriçi gündelik kullanımda yoruyor.
  7. cagrisc

Honda E Clutch Kullanmaya Değer Mi?

bence de kullanılır, reklam yapanlardan ziyade kullanıcı yorumlarının olduğu videolar da izlemiştim ve mantıklı bir sistem. Ben de alsam kullanırım muhtemelen ama genel kanı yeni bir şey olduğundan ilk aşamada bu tarz yenilikler sevilmiyor. benim sevmediğim nokta sağ tarafta çok çıkıntı olmuş...
  8. cagrisc

Mekanik sevenler için bu E-clutch konusu arabaya binince ilk iş start-stopu kapatanlar gibi olacak herhalde, motora biner binmez e-clutch'ı kapat :D
  9. cagrisc

MotoGP'de Bir Yarış Hafta Sonunda Neler Oluyor - Kimler Kaç Puan Alıyor

Ayna bağlantıları iyiymiş :D paylaşım için teşekkürler.
  10. cagrisc

Motosikletle dünya turu yapan çift İran’da 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı

bunu okuyunca aklıma geldi, mesela motosiklet yada arabayla 1 aylığına İran'a geçtim ama Türkiye'de acil bir işim çıktı uçakla 3 günlüğüne geri döndüm, işimi halledip İran'a geri döneceğim, yine aracı orada satmışım gibi mi muamele yapılıyor acaba? Yapacağımdan değil de genel kültür amaçlı...
  11. cagrisc

bence opsiyon olarak sunmalılardı, şuan istesen de düz modelini alamıyorsun.
  12. cagrisc

Sarı sitede genelde kaç favori satış getiriyor ?

Tamam işte şuan alıcı değil satıcısınız, motoru sattıktan sonra gerçek alıcı olacaksınız:D Aynı durum bende de var, zaten kendimi düşünerek yazmıştım yukardakileri, 200-300.000lik bir fav listesi, 1milyonluk bir liste ve 1.7 milyonluk bir liste, hangisini alacağım zaman ve bütçe gösterecek, o...
  13. cagrisc

Sarı sitede genelde kaç favori satış getiriyor ?

favoriye gerçek alıcılardan daha çok, aracın fiyat değişimini, piyasasını, satış hızını takip edenler ve hobileri arasında boş zamanlarında sahibindende takılıp almayacağı araçlara bakan kişilerin favlaması bulunuyor. Alıcı adam zaten iletişime geçiyor, ölücü değilse fav’da bekletmez
  14. cagrisc

Bedava verseler asla binmem dediğiniz motorlar?

cg, bedava değil para verseler binmem çünkü utanç verici buluyorum. tıpkı faça tofaşlar yada hondalar gibi bunlarda bizim ülkenin aşağı harlem yakası tarzları
  15. cagrisc

Alpinestars yazlık tekstil mont T-GP Plus V4 Air + sırt ve göğüs korumaları

Merhabalar, 2025 temmuz başında motosikleti almadan önce ekipmanlarımı almıştım, bu nedenle motorumla montum tarz olarak uyumsuz oldu, bu montu satıp commuter/naked motora uygun bir mont alacağım, bu mont biraz racing/supersport motora uygun görünüyor. aslında korumaları satmayı düşünmüyorum...
  16. cagrisc

Park halindeki motorumu deviren adam hakkında

Motosikletin kaldırıma park edilmesi suç mu, evet polis gelir cezasını yazar, 3.şahıs gelip kurala uygun park edilmedi diye motosiklete zarar veremez, verirse zarardan mesul olmalı. farklı bir örnek, motosikleti dörtlü kavşak ortasına park edip gidin, bir araba geçerken çarpsın kusurlu karşı...
  17. cagrisc

Motor ilk marşta stop ediyor

o da mümkün. arabada oldum olası shell kullanıyoruz, bir ara benzinli araç varken alışkanlıktan ona da shell kullandık ama asıl fark mazotta çıkıyor, dizel araba çok yakıt seçiyor, 2000lerin başlarında birkaç sene ve 2016 sonrası günümüze kadar olmak üzere 2 dönem dizel arabamız oldu, shell...
  18. cagrisc

Motor ilk marşta stop ediyor

ben bu zamana kadar bajaj için hep opet'in önerildiğini gördüm ve kendim de opet kullanıyorum, şimdilik bi sorun olmadı. shell'e geçip sıkıntı yaşayan da olmuş tekrar opete geçtim düzeldi diyor grupta.
  19. cagrisc

Kim Demiş Triumph Kötü Motor Diye...

O kişilere de çok inanmayın, bildiğim kadarıyla 2022 yada 23 itibariyle Dominar'da katalizör sorunu başladı, 2025'de benim motoru almaya gittiğimde de satışçıya sorduğumda yok öyle bişey, hiç duymadım ilk defa senden duyuyorum falan dedi, halbuki garantiden egzoz yenileyenler, motor yaptıranlar...
  20. cagrisc

trafikte ilk sürüş tavsiye

ne güzel şey :) Ankara'da olsam dahil olmak isterdim

Yeni mesajlar