Arama sonuçlarınız

1. cagrisc

Uzun bot kullanım/sürüş önerileriniz

Böyle olacağını bilseydim dışarı çıkmadan bot/çizme temizken birkaç gün evde giyip derinin kırılmasını yumuşamasını sağlardım, bir yandan şehiriçi giymesem mi diye düşünüyorum diğer yandan kaval kemiği şehiriçi-dışı ayırt etmez her an giymek lazım diye düşündürüyor. yaşadığım şehirdeki...
  2. cagrisc

Uzun bot kullanım/sürüş önerileriniz

Selamlar, Gaerne G-Rocket kısa botum ilk düşüşümde pek işe yaramayıp tam botun bitti yerin üstünden bacağım darbe alınca bir süre ağrı çekmeme sebep oldu. Bende geçenlerde İstanbul'a gitmişken uzun bot aldım, Alpinestars SMX S modeli, konforu çok iyi normal giyerken çok rahatsın falan, ama bu...
  3. cagrisc

ruh eşimle tanıştım

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın 🧿
  4. cagrisc

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Motorcu kim bilmiyorum, sıkıntılı biriyse adaletin ve kamu düzeninin doğru işlediği bir yerde motorcunun paylaşımlarından işlem yapılır layığını buldu deriz. Söz konusu videoda öncelikli sıkıntılı bmwci, eğer kendi polis ise kurala kanuna göre gereğini yapar, sivilde yetkisi yoksa ya şikayetini...
  5. cagrisc

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

motorcuların bmwcinin yanından geçişleri ve ışıklarda beklerken arabadan habersiz oluşu, videonun kesilen kısımlarında bir sıkıntıları olmadığı havası veriyor, arabada küçük çocuk var dediğine göre en fazla egzoz sesinden çocuk uyanmıştır. bu nedenle bmwcinin gereksiz atarları, küfürleri, motora...
  6. cagrisc

Kot Motosiklet Pantalonu tavsiyesi

fermuar parçalarının üstüne düşünce bacağı yaralayabilir.
  7. cagrisc

Bajaj Bajaj Dominar 400 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Benim arka tekerden ses geliyor, servis balatayı biraz aşındırdı ses kesilir gibi oldu ama 1-2 gün sonra tekrar başladı, bu ses mi? videonun sonlarında daha belirgin
  8. cagrisc

Motosiklet için yaptığım tek tekerlekli römork yorumlarınızı alabilir miyim?

Elinize sağlık. Kasanın yanlarına ve çıkıntılı yerlerine ek bir ışıklandırma yada reflektör yapmak iyi olabilir, siyah kasa trafikte görünmez araba girmeye çalışır vs.
  9. cagrisc

Çene Açılır Kask Tavsiyesi

Benim tecrübem çok bir anlam ifade etmeyebilir altı üstü 1 senedir motosiklet kullanıyorum ama geçen yaz hiç öyle kasktan dolayı bunaldım vs durumum olmadı, bence güvenliği öncelik sayıp kapalı kask devam edin derim, benzinlikte falan çıkarmıyorum bile ki normalde çok terleyen biriyim. Mont ise...
  10. cagrisc

Kot Motosiklet Pantalonu tavsiyesi

ilk pantolonum Riderdenim Poyraz, rahatlığından memnunum fiyatı da uygundu. tek problemim pantolon sürüşte sürekli yukarı çıkıyor diz korumaları dizimin üstüne kayıyor bundan rahatsızım. zaten düştüğümde de pek işe yaramadı bu yüzden. İç astarı yazın terletiyor. geçen hafta da Alpinestars...
  11. cagrisc

Yeni Motosikletim Triumph Tiger Sport 660

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
  12. cagrisc

Honda Safety Türkiye GS2 Eğitimi

evet ikisi Ayça hocanın molalarına bile engel olduk, onu sor bunu sor bayağı darladık :D sağolsun çok yardımcı oldu
  13. cagrisc

başlarda teorik dersler ve çok basit sürüşlerle acaba çok bir olayı yokmuymuş bu eğitimin derken sürüşlerin detaylanması, parkurun değişmesi, elimizin ısınıp daha bilinçli ve doğru sürüşe geçmemizle daha fazla keyif alarak sürmek zevki maksimuma çıkardı. bir yerden sonra hoca öyle yap dediği...
  14. cagrisc

Yeni Başladım…

ben almadan önce araştırmalarımla söktürmeye karar verdim ve motoru teslim almadan söktürdüğüm için orijinal sesi nasıl bilmiyorum, söküldükten sonra ses ustanın dediğine göre bir tık artmış ama rahatsızlık verecek seviyede değil. 3.katalizörü de sökerseniz o zaman tam ceza yazmalık olur ama...
  15. cagrisc

Yeni Başladım…

Hayırlı olsun hoşgeldiniz, ben de sizin gibi sıfır km dominar 250'yi taksitle 2025 temmuzda alarak başladım, ilk motosikletim, tercihimden memnunum ama; devamını mesaj sonunda yazacağım. İlk olarak önerim kesinlikle önceki mesajlarda yazdığı gibi tam takım ekipmanı tamamlayın, bu işin şakası...
  16. cagrisc

Katılımevim eminevim vb. yerlerden motorsiklet almak mantıklı mı daha önce alan var mı ?

birgün kardeşim bir geldi elinde dosya, hiç bize danışmadan etmeden peşinatsız 800.000 araba için yazılmış, 20küsür bin TL de geri ödemesiz işlem parası çekmişler karttan. açtım dosyayı okudum, hatırladığım kadarıyla diyor ki 5 aydan önce çekilişe katılamazsın, belli bir süre sonra katıldın ve...
  17. cagrisc

Eğitimimizi tamamladık çok keyifliydi, herkese öneririm. kapalı alan ve üst seviye tutunan asfaltta, korumalı motosikletler ile öğrendiklerimiz kendi motorumda bana neler katmış biraz sürüş yaptıktan sonra ayrı bir başlıkta kendi deneyimlerimi aktarırım. @Punctum 2 kez gs2 katıldığınızı...
  18. cagrisc

Kuzuyu kurda emanet etmek

pandemide sıfır faizle kredi vermişlerdi hatırlayan vardır belki, bende sırf bedava parayı kullanmak için ihtiyacım olmadığı halde o krediye başvurdum bu yüzden Halkbankta hesabım açılmış oldu, kredi taksitlerini ödemek haricinde ne hesabı kullandım ne başka bir şey yaptım, kredi ödemeleri...
  19. cagrisc

Börü 1200cc. (Türk malı chopper motosiklet)

Şirket kuruluşu Türk, merkezi Türkiye’de, tasarım üretim Türkiye’de yapılıyor, Türk malı demesin mi? Marka sizin olsa nasıl satardınız öyle düşünün. Motor bloğu amerikadan geliyor diye amerikan markasıyız dese bu sefer de Türkiyeyi beğenmiyor diyecekler.
  20. cagrisc

Diecast model koleksiyonum

devamı gelsin AutoArt Lamborghini Huracan LP 610-4 AutoArt Mitsubishi Lancer EVO VII AutoArt HSV 300 GTS ve diğer modeller, 1:43 Opel Astra OPC, Corsa OPC, Meriva OPC 1:43 Insignia Concept bunları unutmayalım :) Jada Mercedes S55 AMG Bu da salonumuzdan bir köşe kardeşim...

Yeni mesajlar