Arama sonuçlarınız

1. cagrisc

ATV’de kask sorunsalı

Cevabımı aldım :) teşekkürler
  2. cagrisc

Yağ değişimi

Servisler hep 10w40 koyuyor ama benim dominarın kitapçığında 10w50 yazıyor, servis bizim burası çok sıcak değil 10w40 iş görür diyor. Sorması ayıp olmazsa bakım için ne kadar fiyat aldınız, benim de bakım zamanı geldi. Youtube’da sizin modelin yağ değişim videolarını izleyin, dikkat edilecek...
  3. cagrisc

ATV’de kask sorunsalı

Hacme göre fark var mı bilmiyorum ama atvlerin hepsi traktör olarak geçiyor sanırım
  4. cagrisc

ATV’de kask sorunsalı

Herkese selamlar. Bugün başımdan geçen bir çevirme olayından sonra atvde kask konusunu merak ettim. Motosikletle her zamanki gibi tam ekipman (kask mont eldiven pantolon çizme) dışarı çıktım işimi hallettim geldim, kask çok sinek olmuştu temizledim, kaskın kutusundan silikon yağı çıkmıştı, 1...
  5. cagrisc

Motosiklet servisi açmak

Anladığım kadarıyla yolun en iyi ihtimalle %40'ı tamamlanmış, bu kadar yol almışken emekleri silip atmaya gerek yok bence, bu yüzden tavsiye ettim. Bize zaman kaybettiren şey daldan dala atlayıp sıfırdan bir şeylere başlamak, bu iş hayatında da geçerli, ben de son işime kadar biraz daldan dala...
  6. cagrisc

Motosiklet servisi açmak

Konu başında okulun adı yazıyor muydu bakmadım ama bu sıkıntının özü apartman üniversitesi denen yapının, her şehre üniversite açtık zihniyetinin ve sırf üniversite okumuş olsun diye gidilen okulların eseri bence. Şuan üni.seçim aşamasında olsanız, makina mühendisliğinde en iyi üniversiteler...
  7. cagrisc

İnterkom önerisi

knmaster'ın her türlü üründe olması bana aliexpress ürünleri üstüne kendi logosunu basıp piyasaya sürüyormuş havası veriyor, mesela aynı kahve makinasının sadece logo değiştirip arzum, karaca, beko, fakir vs. markalarla satılması gibi düşünün. cihazı üreten firma belli değil ama aynı ürünü...
  8. cagrisc

R25 almak

Ben de bu motosiklet sevdasına R25 ile girmiştim, 2019 modeli Yamaha mavisi üstünde altın sarısı ön amortisörlere hayran olmuştum, beğendiğim tek kasası da bu 2019 modeller. Ama o yıllarda alamadım, aradan geçen yıllardan sonra motosiklet almaya karar verdiğimde ise R25'i tamamen sildim çünkü...
  9. cagrisc

Sonunda mt'ye kavuştum

Hayırlı olsun, kazasız belasız
  10. cagrisc

MOTED;Motosiklet kasklarında uygulanan %25 ek gümrük vergisi kaldırıldı.

buna biraz satılmadı elimizde kaldı indirimi yapılmış gibi, diğer renkleri pahalı çünkü. ben shoei'lere bakıyorum da vergi indirimi yansıtan görmedim, kasklar hala 45-50bin TL bence bu durumu sosyal medya gücü olanların biraz gündeme getirmesi gerekli
  11. cagrisc

MOTED;Motosiklet kasklarında uygulanan %25 ek gümrük vergisi kaldırıldı.

6.aya girdik, kasklarda indirim gören oldu mu?
  12. cagrisc

Bajaj Bajaj Dominar 400 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bir servise gittiğinizde siz de balata yüzeyini bir traşlatıp kontrol edin isterseniz ses kesiliyor mu diye, Kesilirse sorun ya disk ya balata
  13. cagrisc

A2 Ehliyeti ile geçiş motoru tercihim ne olmalı? R25 / R3 / CBR500R

bence "2.el bajaj alın" diye düzeltmekte fayda var çünkü ben geçen sene sıfır aldım çok zarar ettiriyor, sıfır alınıp 1 yılda satılacak motor değil. Yamaha'nın vade farksız taksit yaptığını da gördük darısı Honda'nın başına Tahminimce hızlı satış olarak R25 > R3=CBR500R olacaktır diye...
  14. cagrisc

Ehliyet ve ilk motor

neden böyle yapılmadığını hepimiz biliyoruz, tamamen duygusal :) motosiklete yada herhangi bir tekerlekli araca ilginiz varsa emin olun bir yerden sonra yetersiz gelip büyütmek isteyeceksiniz, bence baştan A ehliyet alın. 35 yaşında motosiklete başlamış biri olarak söylüyorum :) hepsinden önce...
  15. cagrisc

Bajaj Bajaj Dominar 400 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

yok maalesef, yine D250'si olan bir arkadaşla denk gelince ona gösterdim tahmini şu; ses diskten geliyor diyor, bizim motorların diskleri çok çabuk yamuluyor çok narin diyor, servisin balatayı taşlama tezgahında aşındırıp başta ses kesilip daha sonra tekrar ses başlaması da diskin yamulup belli...
  16. cagrisc

Ofroad cross trafiğe çıkar mı

yan blokta crosscu bir komşu var, sesten anladığım kadarıyla cross motoru günlük kullanıyor :) her gün dışarıda, birde site içi 40-50 metre yolu bağırta bağırta gidiyor ben geldim der gibi. şehiriçinde olmasına rağmen binip gidiyor plakasız motorla, nasıl kullandığını ben de merak ediyorum.
  17. cagrisc

Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

noktalama olmadığından yazının tamamını okuyamadım her şey birbirine girdi ama şu yazıyı görünce konu hakkında söylemeden geçemeyeceğim, bir dönem forumlarda ve fb gruplarında "emeğe saygı" feşisti bir kesim türedi, her paylaşıma emeğe saygı, emeğe saygı, bok gibi apaçi bir tofaş var altına...
  18. cagrisc

Toprak MotoGP de ne yapar sizce

Adam ilk sezonunda, takımın durumu belli, buna rağmen puan alabiliyor daha ne istiyorsunuz anlamıyorumki :) Toprak yetenekli ama diğerleri de boş adam değil, onların da motogp'de olmasının sebebi var, Gelir gelmez podyum beklenmemeli.
  19. cagrisc

NS200 UG2 Nasıldır?

Bu avatar niye çok tanıdık derken şu mesajı görünce jeton düştü, bisiklet forumdan selamlar @OzeNHocA 😄 Carraro 227C'den hatırlarsınız
  20. cagrisc

Yetkili servis, özel usta, tornacı derken bir haftada motordan soğudum

geçen sene dominar 250 aldım, ilk rodaj bakımını yaptırdım, garantinin devam etmesi için 6 ay sonra yine bakıma çağırdı, gitmedim. sorun çıksa zaten ilgilenmeyecekler, dominar'ın parçası da ucuz, yetkili servisle yolları ayırdım. ön dişli kapağının civatalarından biri motor bloğuna giriyor ve...

Yeni mesajlar