Arama sonuçlarınız

1. cagrisc

kaza videoları geliştirir mi geriletir mi

mesajları okudukça aklıma geldi, kaza videolarının benim için nirvanası budur, 2000'lerin başlarında izlemiştim, trafiğe çıkan her bireye kesinlikle izletilmesi gereken reklamlar.
  2. cagrisc

Toprak MotoGP deki ilk sezonunda sürpriz yapabilir.

canlı görmeden inanmam, belki Toprak üstündeki beklentiyi yükseltip sezon başlayınca sonuçlarla globaldeki beklentiyi karşılatmayarak psikolojik baskı oluşturmaya çalışıyorlar bilemeyiz. Biz Toprak'tan eminiz, zamanı geldiğinde gerekeni yapar nedir ne değildir gösterir.
  3. cagrisc

Kaskını kız arkadaşına veren fenomen Kadir Akbulut motosiklet kazasında hayatını kaybetti

gündüz farkedilmek için uzun farlar yanık sürüyorum millet yine görmüyor önüme atlıyor, gece ekstra temkinli olmak lazım. fakat dün araba kullanırken şöyle bir şey yaşadım, bir sokaktan çıkıp sola döneceğim, durdum ve karşı yoldaki arabanın geçmesini bekledim ardından 2şer kez sağa sola bakıp...
  4. cagrisc

kaza videoları geliştirir mi geriletir mi

Kaza videoları izlemek bilinç olarak geliştirir, sportif sürüş zevki olarak geriletir diye düşünüyorum. Motosiklete başlamadan önce hep araba videoları izlerdim, bunun sonucunda şunu yaşadım; istanbulda araba grubumuzla dışarı çıktığımızda maalesef makas atarak sürüşte nirvanaya ulaşılıyordu...
  5. cagrisc

100.000 km motosiklet almak

Bedelsiz tramer kaydı demek başka araçla çarpışmış, karşı araç kasko yada trafikten işlem yaptırmış demek. Bu taraf hasarını cepten yaptırdığı için tramere hasar rakamı yansımıyor.
  6. cagrisc

duvara poster asacam kaliteli nerden bulabilirim??

Görsele karar verip mailinize yada drive tarzı bir yere kaydedip reklamcıya gidin, durumu anlatın ve görseli reklamcıya mail atın (çözünürlük düşürmeden) Reklamcı tablo baskısına uygun şekilde çıktısını alsın, çıktıyla birlikte camcıya geçip görselin ebadına uygun tablo çerçevesi yaptırın, bu...
  7. cagrisc

Küçük hacimli motosikletlerle tura çıkmak

bende dominar 250 var zaten, motosiklet almayacağım da tur camını alasım yok demek istemiştim :D görüntüsünü sevmiyorum. bu zamana kadar tek şehirdışı sürüşüm 40-50 km ilçeye gittim dominarla, totomda uyuşma yaptı biraz. o zaman rodajdaydım düşük hız ve yarım saat sürüş rüzgar yönünden çok...
  8. cagrisc

Camsız motorla uzun yola ne diyorsunuz peki? 100-120kmh ile çok mu yorar? Dominarın ekstra tur camı var ama görüntüsünü hiç sevmiyorum alasım yok, camsız uzun yolda 2-3 saat sürüş yorar mı?
  9. cagrisc

Motosiklet ve Video Trendleri

kardeşim bilmemen ayıpı çok takip ediyordu, bir ara tekstil işine girdiler tshirt polar falan satmaya başladılar, kardeşim de ara sıra sipariş veriyordu onlardan. en son geçen sene sanırım bir sipariş daha vermiş paket gelmedi, sitelerinde sipariş görünüyor ama hiç hareket yok, maillere cevap...
  10. cagrisc

A2 ehliyete uygun uzun yol motoru

Önerileri not aldım teşekkür ederim, acerbis ve forte gt gayet iyi 👍 @VONALI MURAT ürün yorumlarında sizin motoru gördüm sanki :D
  11. cagrisc

A2 ehliyete uygun uzun yol motoru

çanta için öneriniz var mı? arkaya kurye tarzı sabit çantaları sevmiyorum, böyle lastikle bağlamalı bir çanta düşünüyorum. https://www.motomax.com.tr/4riders-carbon-series-travel-kuyruk-cantasi-siyah...
  12. cagrisc

Motosiklet ve Video Trendleri

Özellikle incelediğim bir motosiklet varsa kanal ayrımı yapmadan hepsini izleyip ortalamasını alıyorum, zaten hangisi doğru söylüyor hangisi gereksiz övmüş bir yerden sonra belli ediyor. inceleme harici videolarda da algoritma karşıma ne çıkarırsa onu izliyorum, tur gezisi olsun, kaza...
  13. cagrisc

Toki sistemindeki mantık

aile yapıyorsa ona bir şey diyemem, bizimkilerinde yatırımla işleri pek yok, anlamazlarda, lüzumsuz harcanmasındansa toki onlar için mantıklı olabilir. Ben kendi kazancımı farklı ve daha riskli alanlarda değerlendirmeyi daha mantıklı buluyorum. malum kesimin çıkardığı hiçbir şeye bulaşılmazki...
  14. cagrisc

Toki sistemindeki mantık

şu devirde peşin ödenip karşılığını yıllar sonra alacağım hiçbir şeye bulaşmam, ....evim tarzı şeyler de dahil. Bana malımı şimdi vermiyorsa her türlü zararlı bir alışveriştir. Bence şuan parayı değerini koruyacak bir şekilde biriktirip ilerde banka faizleri daha mantıklı seviyelere gelirse...
  15. cagrisc

MOTED;Motosiklet kasklarında uygulanan %25 ek gümrük vergisi kaldırıldı.

Ben sormadım ya, karşıma çıktı :D
  16. cagrisc

:) Yeni sevkiyatı nereden bileceğiz?
  17. cagrisc

Düşük maliyetle aldığı stoğundaki mala vergi yada kur zammı geldiğinde "sattığı malın yerine yenisini koyabilme" bahanesiyle düşük stok maliyetli mala zam yapmasını iyi biliyorlar, şimdi yerine koyacağı malın maliyeti düştü, fiyatları indirmeyene ne denir? :D
  18. cagrisc

Helal olsun çok güzel deneyimler paylaşılmış, ben de dominar 250 ile zor mu olur diye düşünüyorum. önde tur camı olmadığı için uzun süre rüzgara maruz kalmaktan, biraz çanta yükleyince motorun çekmemesinden, plansız çıkıp bir yere varamamak yada yol üstü rastgele bir otele girip yüksek konaklama...
  19. cagrisc

Dayanamadım Aldım - RKS SRK250 (TNT250)

Hayırlı olsun kazasız belasız. Özel olmazsa motosikleti neden bırakmıştınız?
  20. cagrisc

Gezi rotanızı uygulamaya kaydetme

Strava sağlık verilerini de kaydettiği için bisiklet sürüşlerine daha uygun, motosiklet seçeneği de var, hatta sürüşlerini hız/rakım verileriyle animasyonlu videoya da çeviriyor. Rota keşfetmek için Wikiloc kullanıyorum hem kullanışlı geldi hem ucuz, yıllık 60-70 TL bişeydi sanırım.

Yeni mesajlar