Arama sonuçlarınız

1. atakan123123

Suzuki Dl650 Amortisör Keçeleri Değişimi Resimli

Merhaba Arkadaşlar; Bakımlarını yaptıkça bir şeyler yaptıkça bu şekilde paylaşacağım.ihtiyaç olması durumunda tecrübeler çok fayda sağlıyor keşke her kullanıcı paylaşsa bizde keyifle okusak resimlerine baksak. Malum motosikleti yeni aldık.Eski sahibiyle haberli olarak bir keçeden yağ kaçırma...
  2. atakan123123

Kasislerde Açılan Arka Topcase'ler..

Merhaba Arkadaşlar. Kappa,Givi,Shad hemen hemen her markayı kullandım. Genelde Çantaları Sınırlarını zorlayarak dolduruyoruz.Kapak bile zor açılıp kapanıyor malum. Büyük motorlarda Özellikle başıma geliyor.Kasislere Girip çıktıkça 2-3 kere Çantam açıldı eşyalarım döküldü. Her çantada başıma...
  3. atakan123123

Plaka Lambasını Kuvvetlendirmek El yapımı Plaka Lambam..

Merhaba arkadaşlar; Motosikletimi alalı hemen hemen 15 gün oldu.Suzuki v-storm dl 650 2007 Model.Aldığımdan beri inanılmaz keyifli 2500km yol yaptım pek memnunum.Alır almaz yollara attım kendimi. Özellikle Eski model endurolardaki(dl650 enduro sayılmazda neyse :queen: ) İçi geçmiş Fren...
  4. atakan123123

Arrow Herkesin Ortak Derdi Paslı Egzos borusu..

Merhaba Arkadaşlar Ne yapıyorsunuz bu paslı egzoslara.Bazılarıda Yanmış Çamur. eski motorumun egzosu galvaniz kaplıydı bu sorunu yaşamıyordum. Porçöz obu şu diye bir çözümü var mı bunun nasıl temizliyoruz?
  5. atakan123123

Arıyorum Suzuki DL 650 Ön Cam 2007

Suzuki dl650 2007 için ikinci el temiz makul fiyatlı ön cam arıyorum arkadaşlar. Acil ihtiyacım yok benimki sadece güneş yanığı oldu.
  6. atakan123123

Motosiklet Kar zincirii? Pratik Kar çözümleri Önerileri

Merhaba arkadaşlar; Böyle bir başlık attım ama hemen gereksiz yorum atacaklardan rica ediyorum kendinilerini tutsunlar. "Karda Motor mu kullanılır 2 günde binme " tarzında.. Veya senenin %40 ının karlı olduğu şehirler var onlar mutlaka çözümler üretiyordur. Evimin olduğu bölge çok bayır(%30-60...
  7. atakan123123

Kırılan Topcaselerimi onardım Sizde Onarın Çöpe atmayın..

Merhaba arkadaşlar Çantalar olmuş 300-500-1000tl Motor yere düşüp 10metre bile sürüklense ilk kırılacak hasar alacak parça Çantalar(36lt üzeri çantalar motordan daha dışarda duruyor genelde) Elimde Shad Sh33 Çantam vardı.Cbf 150 de takılıyken otoparkçının biriyle tartışmam esnasında Sert bir...
  8. atakan123123

Bmw F650(Karböratörlü model) Konjektör Yer değiştirilmesi

Merhaba arkadaşlar 2014 sonundan 2015 ortasına kadar 1.5yıl boyunca baş belam olan Bmw f650(Hatta Tam adı f650st) olan 650cc karbüratörlü motorumun konjektör yer değiştirmesini resimli olarak size aktaracağım. İlk büyük motorum cbf 150den yeni indim.Eski sahibi Motora pek binmeyen bir abim...
  9. atakan123123

Hazır Arka Çanta ışığını Çantaya Montajlamak ve Performansı

Merhaba Arkadaşlar. Az önce yine bir konu paylaştım. Çok bilinmeyen bir Durum değil ama bende Çantalarıma stop led usb şarjı gibi aksesuarlar bağlıyorum. Ancak bağlayıp bağlayıp çantaları bedavaya veriyorum motoru satarken.. Satacağım kişi çantaya tav oluyor arkadaş :P Şöyle bir ürün Keşfettim...
  10. atakan123123

Kappa k46 ve Shad sh33 ışık+şarj sistemi

Merhaba arkadaşlar bmw f650 Eski motorumda bulunan kappa k 46 ışık sisteminin resimlerini ve Shad sh33 e uyguladığım sistemin resimlerini paylaşacağım; :) Bu Kontak açınca frene basmadan yanan sabit lamba(frenden elektrik alıyor) :) http://hizliresim.com/VEyPMV Bu frene basınca yanan 2 adet yan...
  11. atakan123123

10TL'ye Elcik ısıtıcı performansı ve Montajı (Universal)

Merhaba arkadaşlar; Daha doğrusu Kışın soğuğunda bile motora binen sıcağımdanda vazgeçmem diyen arkadaşlar. Biliyoruz ki Elimiz donduğunda Kas hareketleri yavaşlar .Beynin algılaması tepki süreleri uzar hareket komutları kontrolsüz olabilir. çok soğuk durumlarda soğuktan elini ayağını...
  12. atakan123123

İstanbul Şişliden Merhaba Arkadaşlar Atakan

Merhaba Arkadaşlar 2013 senesinden motorla tanıştığın gün itibari ile Gerek ihtiyaç gerekte hobi olarak Motor kullanıyorum. 2013 senesinde cbf 150 2012 model aldım 13k yaptım. sattım. Uzun yolun tadını almıştım bi kere Biraz 120-130km hızlarda hızını koruyabilen rüzgarda savrulmayan bir motor...