Arama sonuçlarınız

1. E

Pcx 125 ile iki kişi seyahat

Arkadaşlar eşim ile seyahat edicem günübirlik istanbul civar.yeni pcx 125 alıcam.Bu motorla iki kişi nereleri tavsiye edersiniz ve bi sorun yaparmı çekişte vesayre
  2. E

Ehliyetimi aldım

Bugün gelişim sürücü kurdunun verdiği eğitimle ki güzel eğitim veriyolar tavsiye ederim ehliyetimi aldım.Hiç bilgim yoktu hatta ilkinde motoru devirdim üstüme.Toplam 7 ders aldım ve direk a ehliyete başvurdum sorunsuz geçtim.Sınav esnasında diğer a ehliyet sınavına girenlere baktım 8 de birçok...
  3. E

Motosiklet boşa geçmedi

Ehliyet kursundaki motosikleti mt07 ne kadar boşa almaya çalışsamda bi türlü geçmedi anlamadım olabildiğince az vitesi atmaya çalıştım eğitmen şanzımanı kitlerssin vs dedi bak boş göstergesi yanıyondedi yolladı anlamadım
  4. E

Sizce planım mantıklımı

Merhaba motosiklet almak için bi planım var ve kafama yatıyo sizce nasıl fikir Eşim ve ben çalışıyoruz bende aşırı derecede ortalama 6 7 yıldır bir motosiklet alma hevesi vardı şimdi ehliyeti alıyorum ve şöyle bi planım var bu yıl içinde.Bende honda civic rs var 91.000 de piyasası şu a da 270...
  5. E

Motosiklet ileri sürüş eğitimi almak istiyorum

Kendi motorum yok yamaha hondaya baktım tuzlu geldi a ehliyeti alıyorım sorun olmazsa kasım ayında ondan sonra trafiğe dönük güvenli sürüş eğitimi tüyoları vs öğrenebilmek istiyorum vede pratik yapabilmek
  6. E

Sym yeni vitesli modeller getiricekmiş

Sym ye instagram üzerinden attığım mesajda global sym sitesinde olan euro 5 uyumlu çok güzel modeller gördüm bunlar gelecekmi diye sorduğumda önümüzdeki sezon gelecek dendi.Yeni motosiklet fuarında sunacaklarmış anladığım kadarıyla.Tahmini nu fuar ne zaman olur https://www.sym-global.com/bike-36
  7. E

2022 tvs apache Türkiyeye gelmeyecekmiş

İnstagram üzerinden mesaj attım Türkiye sayfasına malesef planlarımız arasında bulunmamaktadır dediler Ne alıcaz cidden bilmiyorum çinli markalara hiç girmek istemiyorum
  8. E

Pcx 125 mi Rs 200 mü ?

Segmentleri birbirinden farklı evet ama sizce hangisi istanbulda kullanıcam hergün birde rs 200 ile sorun yaşarmıyım kullanırken satarken
  9. E

Aklımda olan birkaç modeli yorumlarmısınız

Fiyatları birbirinden farklı segmentleride ama merak ediyorum hangisi mantıklı diye A ehliyet alıcam bu ay sonu toplasan 4 saat motor sürmüşümdür aklımda 3 tane model var 0 almak istiyorım ekonomi odaklı olmalılar ve kaliteli sorunsuz Birisi yeni pcx 125 yeni kasa Diğeri ys 125 Diğeride bajaj...
  10. E

Dolar 9 tl oldu

Motosiklet fiytları sizce artarmı önümüzdeki 2 3 ayda
  11. E

Ehliyet eğitiminde ilk günüm

Bugün kadıköyde pazarın orda ehliyet dersi aldım.İlk defa motosiklet sürdüm.Direk a ehliyetine kaydoldum bazıları hata yaptın büyül cc süremezsin dedi ama bakalkm ne olucak.İlk başta 125 lik honda sürdüm debriyaj arka fren temel şeyleri gösterdiler ortalama 1 saat sürdüm dolandım etrafda...
  12. E

Bugün ilk defa scooter sürdüm

Motosiklet almayı planlıyorum uzun süredir bugün martının scooterını deneyeyim dedim sokak arasında bayada video izliyordum eğitim videoları vesayre olanı direk anlatıyorum kısaca Scootera bindim Gazı çok hafif açtığımı sandım Öndeki park halindeki arabaya doğru ivmelendim Frene basamadım elim...
  13. E

Türkiyeye gelicek yeni model beklentileriniz

Evet hangi modelleri bekliyorsunuz türkiye pazarı için tahminleri alalım
  14. E

En az yakan yeni model motosiklet hangisi

Kaliteli japon olur veya muadili olur abs li olması daha iyi ama değilsede problem değil en en az yakanı hangisidir yeni modellerden
  15. E

2021 cb125f türkiyeye geldimi

Bu motoru hondanın ingiltere sayfasında gördüm yakıt tüketimi 100 km 1.40 lt civarı şahane bi değer.Türkiyeye geldimi bu motor yoksa daha piyasaya çıkmadımı anlayamadım
  16. E

Scooter lar max kaç bin km yapabilir

Merhaba merak ettiğim bir konuyu size sormak istedim.Şimdi motosiklerler bakımı düzgün yapıldığında 150 200k yapabiliyormuş yurtdışı örnekleri vs olsun.Günümüz piyasasındaki kaliteli honda,yamaha vs scooterları içinde bu geçerlimidir yoksa bu araçlar daha hızlı deforme olmaya...
  17. E

İstanbul anadolu yakasında önerebilceğiniz ehliyet kursu varmı ?

Merhaba arkadaşlar önümüzdeki ay ehliyete başvurucam b ehliyetim var a ehliyet alıcam.En son 1400 tl kurs ücreti verdiler nakit indirimde daha uyguna a ehliyet alabilceğim bir yer varmı bildiğiniz.0 tecrübeliyim yaş 25.
  18. E

B ehliyetten A2 ehliyetemi geçmeliyiz A ehliyetemi

Sizce direk A ehliyetmi almalıyız yoksa A2 mi.İki teker olarak sadece bisiklet sürdüm.Hiöbir deneyimim yok yaşım 25.Bu dediğim alıcağım motorun cc sini yükseltmek için değil hertürlü 125 lik alıcam.İleride tekrar masrafa girmemek için düşündüğüm birşey.Sizce a sınavında probşem yaşarmıyım.
  19. E

Ys 125 hakkında ne düşünüyorsunuzz

Merhaba herkese foruma yeni üye oldum yakın zamanda a ehliyet almayı planlıyorum biraz para geçincede elime ys 125 almayı düşünüyorum.Forumda veya piyasada çok alan kişi yokmuş fiyatı olsun kampana arka fren veya abs siz olması.Normalde kendi aracım var ama bu motor hevesin 7 yıldır vardı gerek...